168 episodes

Bila diri sudah rasa ilmiah sikit, kita bincang benda-benda random dengan pelbagai orang.

PodcasThinker Thinker Studios

    • Comedy
    • 4.3 • 402 Ratings

Bila diri sudah rasa ilmiah sikit, kita bincang benda-benda random dengan pelbagai orang.

    LEGO BUAT EZRIN MASYUK - PodcasThinker S6 E6

    LEGO BUAT EZRIN MASYUK - PodcasThinker S6 E6

    Kalau dah minat, boleh saja buat duit!


    Instagram Thinker:
    ⁠⁠https://www.instagram.com/thinker.stu...⁠⁠

    Hear us on Spotify:
    ⁠⁠https://open.spotify.com/show/5KXoqor...⁠⁠

    Hear us on Syok:
    ⁠⁠https://bm.syok.my/podcast/show/14181

    • 1 hr 13 min
    MURAL BOLEH BUAT DUIT - PodcasThinker S6 E5

    MURAL BOLEH BUAT DUIT - PodcasThinker S6 E5

    Siapa kata lukis-lukis tak boleh menjana pendapatan?


    Instagram Thinker:
    ⁠https://www.instagram.com/thinker.stu...⁠

    Hear us on Spotify:
    ⁠https://open.spotify.com/show/5KXoqor...⁠

    Hear us on Syok:
    ⁠https://bm.syok.my/podcast/show/14181

    • 1 hr 9 min
    TVET BAGUS KE TAK? - PodcasThinker S6 EP4

    TVET BAGUS KE TAK? - PodcasThinker S6 EP4

    Sebelum sambung pelajaran, kita kena make sure apa kita minat, dan apa yang memberi ganjaran kepada kita kelak. Bukan hanya follow member je okay?




    Instagram Thinker:
    ⁠https://www.instagram.com/thinker.stu...⁠

    Hear us on Spotify:
    ⁠https://open.spotify.com/show/5KXoqor...⁠

    Hear us on Syok:
    ⁠https://bm.syok.my/podcast/show/14181

    • 1 hr 4 min
    STERK MAKIN KURANG ATAU KEMBANG? - Podcasthinker S6 E3

    STERK MAKIN KURANG ATAU KEMBANG? - Podcasthinker S6 E3

    Jangan lupa tengok PodcaSterk di semua platform podcast okeh?


    Instagram Thinker:
    https://www.instagram.com/thinker.stu...

    Hear us on Spotify:
    https://open.spotify.com/show/5KXoqor...

    Hear us on Syok:
    https://bm.syok.my/podcast/show/14181

    • 1 hr 2 min
    BELAJAR & MINAT SELARI - PodcasThinker S6 E2

    BELAJAR & MINAT SELARI - PodcasThinker S6 E2

    Belajarlah sampai kita merasa puas di minda dan diri kita.




    Instagram Thinker:
    https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en

    Hear us on Spotify:
    https://open.spotify.com/show/5KXoqorpVXT9sIVq8lYMyK

    Hear us on Syok:
    https://bm.syok.my/podcast/show/14181

    • 54 min
    RUNNER BESAR TAK PERLU MALU - Podcasthinker S6 E1

    RUNNER BESAR TAK PERLU MALU - Podcasthinker S6 E1

    Siapa kata berbadan besar tak boleh lari jauh-jauh?


    Instagram Thinker:
    https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en

    Hear us on Spotify:
    https://open.spotify.com/show/5KXoqorpVXT9sIVq8lYMyK

    Hear us on Syok:
    https://bm.syok.my/podcast/show/14181

    • 1 hr 10 min

Customer Reviews

4.3 out of 5
402 Ratings

402 Ratings

Encik DM ,

🤩

Very nice the pdcast

makcik donat ,

Ayok

Dua episode latest ni syapa dengan haiqal mcm lupa mereka ada guest

irdnzhr ,

Haiqal & Syapa ❤️

Tak pernah jemu dengar. Everyday before tidur mesti kene dengar even episode tu dah dengar banyak kali

Top Podcasts In Comedy

OKLETSGO
Dzar, Dyn & Razie
百靈果 News
Bailingguo News
凹凸电波
凹凸电波
瘋女人聊天室
Apple 泰辣 G蛋布丁
有亮点 Got Point
有亮点
Apa Citer?
Izzat, Anwar dan Hekal

You Might Also Like

Keluar Sekejap
Khairy Jamaluddin dan Shahril Hamdan
MALAM SERAM
KC Champion
TTYL: Talk To You Later
Nell Hanan, Sarancak, Zul.Zamir, Haze
Apa Citer?
Izzat, Anwar dan Hekal
TIBER
Tiber Podcast
OKLETSGO
Dzar, Dyn & Razie