23 episodes

Bila diri sudah rasa ilmiah sikit, kita bincang benda-benda random dengan pelbagai orang.

PodcasThinker Thinker Studios

    • Comedy
    • 4.1, 254 Ratings

Bila diri sudah rasa ilmiah sikit, kita bincang benda-benda random dengan pelbagai orang.

    Cara Adly - Cara Ajar Anak, Toxic Parenting, & Menunjuk Anak

    Cara Adly - Cara Ajar Anak, Toxic Parenting, & Menunjuk Anak

    Jarang dapat tangkap Adly ni. Bila dapat, sembang pasal parenting.



    Instagram Thinker: https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en 

    Watch us on Youtube: https://youtu.be/HA-B19xDDys

    • 1 hr 13 min
    Adik Angkat Ke? - Gamer's Life, Adik Angkat & What's Happening Last Week

    Adik Angkat Ke? - Gamer's Life, Adik Angkat & What's Happening Last Week

    Siapa kat sini banyak adik angkat?



    Instagram Thinker: https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en 

    Watch us on Youtube: https://youtu.be/rY-UPp0wb2s

    • 1 hr 6 min
    SYAFA IS BEK! - PDA, Harga 99, & Kenapa Adly Minum Pokka

    SYAFA IS BEK! - PDA, Harga 99, & Kenapa Adly Minum Pokka

    Syafa tak sihat. Jadi kita ajak Jess, Mya, & Mawar!

    Instagram Thinker: https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en 

    Watch us on Youtube: https://youtu.be/yWgIbRLYPGU

    • 1 hr
    SYAFA TAK SIHAT - Tanya Gaji, Hoarder, & Kelas Online

    SYAFA TAK SIHAT - Tanya Gaji, Hoarder, & Kelas Online

    Syafa tak sihat. Jadi kita ajak Jess, Mya, & Mawar!

    Instagram Thinker: https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en 

    Watch us on Youtube: https://youtu.be/6YSMZqDT5n4

    • 45 min
    Istiqomah Hendaknya! - Influencer Mahal, Norma Baharu & Reseller Too Pricey!

    Istiqomah Hendaknya! - Influencer Mahal, Norma Baharu & Reseller Too Pricey!

    Berdua Sahaja! Sebab Social Distancing!



    Instagram Thinker: https://www.instagram.com/thinker.studios/?hl=en 



    Watch us on Youtube: https://youtu.be/6YSMZqDT5n4

    • 1 hr 20 min
    PodcasThinker: Borak Phone, Dahulu & Sekarang!

    PodcasThinker: Borak Phone, Dahulu & Sekarang!

    Tamat sudah challenge yang kitorang kena buat dekat LAT dengan Samsung Galaxy A51 hari tu so kitorang nak sembang pasal pengalaman guna phone ni dekat PodcasThinker pulak!  Also kitorang pun ada borak pasal culture and history pengguna telefon dulu berbanding telefon sekarang since kita ada Pak Cik Adly untuk jelaskan kepada anak-anak semua! 

    #GalaxyA51 #DanceAwesome #GalaxyA #WithGalaxy #unboxAwesome



    https://youtu.be/cUdrii7BlD4

    • 52 min

Customer Reviews

4.1 out of 5
254 Ratings

254 Ratings

hheyziq ,

yeay

ada kat podcast apple boleh layan sambil baring

jamaljamaludin ,

Baru tahu ada di Apple Podcast

yeay yeay!!

viewerandlistenerts ,

Lama tak layan LAT

Since dh kahwin ni dah takde masa layan LAT.. 😔tapi kdg2 rindu tu dtg. So currently dgr podcasthinker setiap kali balik kerja semantara mengadap jammed.. off radio and turn on posdcast.. Realised stress. Always support you guys in whatever good you do!❤️ #worldneedmorepeeplikethis #stay+ve

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To