144 episodes

Podcast: Vi læser klassikere, oplever ting udenfor vores comfort zone og taler om penis. Du kan høre alle afsnit her, på vores blog eller på iTunes

Lea og Lotte Lea og Lotte

  • Society & Culture

Podcast: Vi læser klassikere, oplever ting udenfor vores comfort zone og taler om penis. Du kan høre alle afsnit her, på vores blog eller på iTunes

  Krig og fred, afsnit 6

  Krig og fred, afsnit 6

  Åh nej, Østrigerne har fået på munden af Napoleon. Så Kussetyven må sende sine tropper i krig! S**t just got real!

  Men bare rolig, der er stadig til til druk, spil og rape jokes selvom kuglerne flyver om ørerne på vores gutter.

  • 58 min
  Krig og fred, afsnit 5

  Krig og fred, afsnit 5

  André og Liza ankommer til faderens hjem. Damerne snaver og græder. Mændende ryster på hovedet. Far siger farvel til André og der laves gensidige aftaler om døden. Vi tager afsked! Der er gråd, besvimelse og paradeuniformer. Kussetyv besigtiger tropperne og Dolohkov gør sig uheldigt bemærket.

  • 49 min
  Krig og fred, afsnit 4

  Krig og fred, afsnit 4

  Greven stiller endelig guldtræskoene, og det ender med håndgemæng i modtagerummet mellem Mutti og Katarina. God spas ... Hvem arver mon formuen?
  Vi ved det!

  • 1 hr 2 min
  Krig og fred, afsnit 3

  Krig og fred, afsnit 3

  Der er party! Natasjaerne har navnefest og hele Moskvas overklasse er med. Vi ryger pibe, æder suppe og postejer, drikker vin og taler om krigen. Grev R optræder i Vild med Dans mens Bazooka fejrer bommesislag nr 6. DØDEN ER NÆR. Hvem arver formuen?!

  • 54 min
  Krig og fred, afsnit 2

  Krig og fred, afsnit 2

  Der er gået Horton Sagaen i bogen. Liza flæber, André er en nar og Pierre tager til party med en svømmende bjørn og bliver bortvist fra Petersborg. Vi bliver introduceret til flere nye karakterer: Familien Rostova hvis mutter og datter, begge Natasja, har navnedag. Der snaves på kryds og tværs i familien. Boris og lillemor tager derefter på tiggertogt hos den skindøde greve. Et busy afsnit.

  • 1 hr 16 min
  Krig og Fred, afsnit 1

  Krig og Fred, afsnit 1

  And so it begins ... tag med på en rejse der kommer til at tage 1 F*****G ÅR! Vi lægger hårdt fra land med et broget persongalleri, der self hver især optræder under 3-4 forskellige navne på de første 25 sider. WHY?!

  Vi er til bal hos hofdamen, Anna. Fra 7-10 uden aftensmad. Wtf! Første gæst er fyrst Vaseline. Han er lige smuttet forbi på vej til fest hos den engelske gesandt. Hans smukke datter, Helene, er designated driver. Vaseline har ud over datteren to håbløse sønner, Hippolyte og Anatole. Sidstnævnt påtænker ham og Anna at få afsat til Andrés søster. André er gift med Liza. Hun har skæg og er gravid.
  Hæng i, venner. Persongalleriet er ingenlunde rullet helt ud. Med til festen er en Abbede og en Vicomte, sidstnævnte er en lækker roastbeef (don't ask). Vi har også en tante med ligtorne og sløjfer.
  Vi møder Pierre, måske bogens helt. En stor, kluntet mand. 20 år og gør sin debut på den sociale scene i Petersborg. Har alle de forkerte holdninger #TeamBonaparte

  • 1 hr 8 min

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To