125 episodes

Per Valebrokk og Petter Stordalen snakker hver uke om saker i nyhetsbildet med spennende gjester fra norsk næringsliv.

Stormkast med Valebrokk & Stordalen Storm Communications

  • Business
  • 4.7 • 3 Ratings

Per Valebrokk og Petter Stordalen snakker hver uke om saker i nyhetsbildet med spennende gjester fra norsk næringsliv.

  Fraktkrise og varemangel truer julen

  Fraktkrise og varemangel truer julen

  Vi skal bruke like over 12.000 kroner hver på årets julehandel, anslår Virke. Samtidig er forbrukerne nylig minnet om at vi står midt i en klimakrise der forbruket bør endres i retning av sirkulærøkononomi. På toppen av dette sliter handelen med fraktkrise og tilhørende varemangel, hvordan vil julehandelen egentlig se ut i år? Vi tar diskusjonen sammen med to av Norges fremste toppsjefer innen varehandel Kjersti Hobøl i Nille og Espen Karlsen i Jernia. Produsert av Truls Johansen.

  • 32 min
  Fremtiden går på batterier

  Fremtiden går på batterier

  2021 har vært et spennende år for norsk batteriindustri. Freyr Batteri ble børsnotert i juli, og flere andre norske aktører har meldt at de vil på børs. Har NHO rett i at batterier kommer til å bli det neste store norske industrieventyret? Og hva skal isåfall til for at vi kommer dit? Vi tar diskusjonene sammen med Stian Madshus, VP og direktør for Europa i Vianode, og Geir Bjørkeli, CEO i Corvus. Produsert av Truls Johansen.

  • 31 min
  En konservativ bransje i endring

  En konservativ bransje i endring

  Det sies at den siste innovasjonen i advokatbransjen var introduksjonen av email. Men, nå begynner ting å endre seg og vi har med oss to bransjeinnovatører i studio, Lawbotics-gründer Merete Nygaard og advokat, forretningsmann og kunstsamler, Knut Brundtland. Vi diskuterer hva som skiller en god fra en dårlig advokat og hva slags rolle legal tech vil spille i tiden fremover. Produsert av Truls Johansen.

  • 33 min
  Tiden går

  Tiden går

  Klokkemarkedet i Norge er på hundrevis av millioner, og de som trodde at smarttelefonen skulle erstatte behovet for å eie en klokke, har tatt feil. Klokker er for mange en gjenstand med betydelig emosjonell og økonomisk verdi. Vi har med oss Joakim Bjerke og Steven Widlic, noen av landets største eksperter og entusiaster for å forstå dette markedet.

  • 32 min
  Ett minutt på tolv

  Ett minutt på tolv

  Klimautslipp er på alles lepper om dagen. Den politiske makteliten er samlet i Glasgow for å enes om klimamål og tiltak. Dette vil få følger for norsk næringsliv og norske forbrukere. Samtidig er finansbransjen mer opptatt av klimarisiko enn noen gang tidligere, og gir dette grunn til optimisme? Vi tar diskusjonen sammen med Kiran Aziz, leder for ansvarlige investeringer i KLP, og Petter Gulli, founder i byrået 12YEARS. Produsert av Truls Johansen.

  • 33 min
  Vi er alle selgere

  Vi er alle selgere

  Salgsyrket har fått et ufortjent dårlig rykte, til tross for at ingen bedrifter kan lykkes uten dyktige selgere. Vi har med oss to superselgere i Fredrik Tønnessen, COO i Elkjøp Nordic og Werhad Bejani, gründer og salgdirektør i Instacall. Produsert av Truls Johansen.

  • 36 min

Customer Reviews

4.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
NPR
Andy Frisella #100to0
Tim Ferriss: Bestselling Author, Human Guinea Pig
Jocko DEFCOR Network
BiggerPockets

You Might Also Like

E24
Dagens Næringsliv & Acast
Finansavisen
Nordnet
Tid er penger & ALLER SOCIAL CLUB
Shifter