yekloser / یک لوزر

yekloser / یک لوزر

در این پادکست به قصه‌ی آدم‌هایی می‌پردازیم که از دلِ شکست، پیروزی ساختند برای مشاهده اپیزودهای این پادکست، از طریق یوتیوب اقدام کنید Youtube Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  1. ابلق

    10/11/2025

    ابلق

    🎙️ابلق بعضی از قصه‌ها با رنج شروع می‌شن، با بی‌عدالتی ادامه پیدا می‌کنن، اما با امید تموم نمی‌شن بلکه با قدرت تموم می‌شن. این اپیزود پادکست یک لوزر، قصه‌ی دختریه که یاد گرفت دردهاشو پنهون نکنه، ازشون عبور کنه. از فروپاشی یک خانواده تا ساختن دوباره‌ی خویش. این اپیزود، قصه‌ی دختری‌ست که زندگیش با ورشکستگی پدر و فقر و کار زودرس گره خورد. در هجده‌سالگی با بی‌عدالتی و آزار روبه‌رو شد، اما نگذاشت زخم‌ها معنای زندگی‌اش را تعیین کنند. در جهانی که هر شکست می‌تواند پایان باشد، او ادامه داد، برخاست، و دوباره ساخت. چون بعضی انسان‌ها یاد گرفته‌اند حتی از دلِ درد، معنا بسازند. این اپیزود تقدیم به تمام دخترانی که تو مسیر کار و زندگی‌شون «باید» قوی می‌موندن، حتی وقتی دنیا هیچ پناهی نداشت… 🖤 🫶🏼 با تشکر از اسپانسر این قسمت مدیا اکسپو، که حامی ما در تولید این اپیزود بود. https://www.instagram.com/mediaexpoir 🎥 نسخه‌ی تصویری این اپیزود رو می‌تونید از طریق یوتیوب مشاهده کنید. صفحه اینستاگرام یک لوزر را نیز دنبال کنید. https://www.instagram.com/yekloser موزیک‌های استفاده شده در این اپیزود: •Bratisa Stereo - Ayayay •Makan Ashgvari - Abr •Adele - Million Years Ago •Karen Homayounfar - His Dokhtarha Faryad Nmizanand • Shayea & Lenna - Man Delam Nemikhast •Evgeny Grinko - Field • Roozbeh Bemani - Bedoone Tarikh Bedoone Emza Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    52 min
  2. درنگی در قسمت "سایه گربه"

    09/06/2025 · BONUS

    درنگی در قسمت "سایه گربه"

    توصیه می‌شود قبل از شنیدن این قسمت، اپیزود "سایه گربه" را گوش کنید: https://castbox.fm/vd/840906445 🎙 «درنگ» | سوگِ شناخته ‌نشده سوگ همیشه فقط برای آدم‌ها نیست… از دست دادن حیوان خانگی هم زخمیه که خیلی وقت‌ها جدی گرفته نمی‌شه. شاید بگن «یه حیونه دیگه بگیر» یا «اون‌قدرها مهم نیست»… اما قلب، فرق نمی‌ذاره. دل‌باختن، دل‌بستن و بعد خالی شدن، همون اندازه درد داره. در این گفت‌وگو از تجربه‌ی سوگ حیوان خانگی گفتیم؛ از احساس تنهایی، خشم و انکار… تا پذیرش تدریجی این فقدان. و در خلال بحث، نگاهی داشتیم به کتاب «سگ» از اریک امانوئل اشمیت با ترجمه سروش حبیبی که نشر نیلوفر منتشر کرده این کتاب روایتی از یک پزشک هشتاد ساله ای بنام ساموئل است که بعد از فوت همسرش با سگی از نژاد "بوسرون" زندگی میکند.اما سگش هم میمیرد و او از همان نژاد سگی دیگر جایگزین میکند اما اتفاقات دیگری را تجربه میکند همچنین در ادامه فیلم «توگو» «Togo» رو معرفی کردیم به کارگردانی اریکسون کور که این فیلم برگرفته از واقعیت می‌باشد و برای افرادی که همچین تجربه‌ای داشتن انتخاب خوبیه.   این اپیزود فرصتیه برای تأمل روی رابطه‌ای که اغلب کوچیک شمرده می‌شه، اما برای خیلی‌ها، دنیای بزرگیه. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    24 min
  3. درنگی در قسمت "نیش زخم"

    08/15/2025 · BONUS

    درنگی در قسمت "نیش زخم"

    توصیه می‌شود قبل از شنیدن این قسمت، اپیزود "نیش زخم" را گوش کنید: https://castbox.fm/vd/835083105 🎙 «درنگ» | اپیزود جدید: زیستن با درد گاهی درد فقط یک حس جسمی نیست… یه زخم می‌تونه رو تن باشه، اما ریشه‌ا‌ش بره تا عمق روح. نیما، بعد از تصادفی که به قطع شدن پای چپش ختم شد، با زخمی روبه‌رو شد که فقط پوست و استخوان رو درگیر نکرد— بلکه مسیر نگاهش به زندگی رو تغییر داد. در این «درنگ»، سراغ لایه‌های روانی نقص عضو رفتیم: از پذیرش و سازگاری گفتیم، از ترس‌های تازه، از امیدی که گاهی خلاف انتظار سر می‌زنه. و در میون این روایت، سری زدیم به کتاب «در وادی درد»— روایتی تلخ و روشن از سفر انسان در سرزمین رنج. این قسمت، یادآوریه برای همه‌ی ما که حتی با بخشی از خودمون که از دست رفته، می‌شه دوباره ایستاد… فقط باید یاد بگیریم با زخم زندگی کنیم، نه در برابرش. 🎧 نسخه‌ی صوتی و تصویری این قسمت در دسترسه. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    19 min

Ratings & Reviews

3.5
out of 5
2 Ratings

About

در این پادکست به قصه‌ی آدم‌هایی می‌پردازیم که از دلِ شکست، پیروزی ساختند برای مشاهده اپیزودهای این پادکست، از طریق یوتیوب اقدام کنید Youtube Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.