201 episodes

Elke zondag verwelkomt Friedl' Lesage een boeiende gast die vertelt wat hem of haar raakt in het leven.

Touché VRT

  • Society & Culture

Elke zondag verwelkomt Friedl' Lesage een boeiende gast die vertelt wat hem of haar raakt in het leven.

  Touché - Maaike Neuville

  Touché - Maaike Neuville

  Volgende zaterdag weet actrice en regisseur Maaike Neuville of ze zich de winnaar mag noemen van één of twee Ensors. In alles wat ze doet staan vrouwen op het voorplan. Is dat bewust en is daar nog veel werk aan de winkel? Welke toekomst heeft ze voor haar dochter in petto? En is er in dat drukke leven nog ruimte voor poëzie?

  • 1 hr 45 min
  Touche - Anton Dautzenberg

  Touche - Anton Dautzenberg

  Al tien jaar lang vertoeft hij in de wereld van de literatuur en zijn nieuwste boek heet Aslast. Noem het gerust een literair kunstwerk. Te lezen bij het geluid van een rijdende trein.

  • 1 hr 3 min
  Touché - Touchéjaar 2020 (deel 2)

  Touché - Touchéjaar 2020 (deel 2)

  Ook in 2020 kreeg 'Touché' heel wat interessante en inspirerende gasten over de vloer. Wij blikken in twee afleveringen terug op dit bijzondere jaar en selecteerden voor jou enkele van de mooiste gesprekken. In deze aflevering hoor je ondernemer Hassan Al Hilou , copywriter Magali De Reu, stand up comedian Begijn Le Bleu, kapster Jitske van de Veire, cabaretiere Karin Bloemen, wielercommentator José De Cauwer, danseres en choreografe Lisbeth Gruwez en dokter Dirk van Duppen

  • 1 hr 48 min
  Touché - Touchéjaar 2020 (deel 1)

  Touché - Touchéjaar 2020 (deel 1)

  Ook in 2020 kreeg 'Touché' heel wat interessante en inspirerende gasten over de vloer. Wij blikken in twee afleveringen terug op dit bijzondere jaar en selecteerden voor jou enkele van de mooiste gesprekken. In deze aflevering hoor je fotograaf Stephan Vanfleteren, journaliste Goedele Devroy, muzikant Jan Swerts, auteur Charlotte Van den Broeck, acteur Dominique Van Malder ,journaliste Liesbeth Van Impe, muzikant Raymond Van het Groenewoud en longspecialiste Eva Van Braeckel.

  • 1 hr 46 min
  Touché - Lize Spit

  Touché - Lize Spit

  Vijf jaar geleden charmeerde ze 200.000 lezers met haar debuut ‘Het smelt’. Tien dagen geleden liet ze eindelijk haar tweede boek op de wereld los: ‘Ik ben er niet’.

  • 1 hr 40 min
  Touché - Matteo Simoni

  Touché - Matteo Simoni

  Als boreling speelde hij al mee in 'Boerenpsalm', de legendarische film van Roland Verhavert. Toen al was duidelijk dat hij letterlijk voor de film in de wieg was gelegd. 2020 had een abnormaal druk jaar moeten wordenm aar het draaide even anders uit.

  • 1 hr 42 min

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To

More by VRT