134 avsnitt

Dansk dokumentar-podcast i verdensklasse! Besøg https://thirdear.dk/ og se hvordan du kan få adgang til nye afsnit før alle andre, reklamefri lytning og eksklusivt bonusmateriale!
-


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Third Ear Third Ear DK

  • Samhälle och kultur
  • 5,0 • 15 betyg

Lyssna på Apple Podcasts
Kräver en prenumeration och macOS 11.4 eller senare

Dansk dokumentar-podcast i verdensklasse! Besøg https://thirdear.dk/ og se hvordan du kan få adgang til nye afsnit før alle andre, reklamefri lytning og eksklusivt bonusmateriale!
-


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Lyssna på Apple Podcasts
Kräver en prenumeration och macOS 11.4 eller senare

  Operation Pellegrino kapitel 3

  Operation Pellegrino kapitel 3

  Hvad er det, Torstens chef Ray har haft gang i? Hvorfor spiser han dyre middage med Huaweis chef på Hotel D'Angleterre? Hvor har han det dyre ur fra... og Huawei-telefon? Og hvad koster beluga caviar egentlig på D'Angle?

  Operation Pellegrino kapitel 2

  Operation Pellegrino kapitel 2

  Torstens skal have sat sit efterforskningshold. Penge er ikke noget problem, men tid er... det haster med at finde lækagen i TDC og få den stoppet. Måske er der nogen der har hacket sig ind, måske er der sat aflytninger op eller måske er det en muldvarp i kød og blod som Torsten leder efter blandt cheferne inde i TDCs hovedkvarter.

  Operation Pellegrino kapitel 1

  Operation Pellegrino kapitel 1

  Torsten får sit livs opgave. Han er sikkerhedschef i landets største teleselskab TDC, og derfra er der tophemmelige informationer, der slipper ud.
  "Find lækagen og få den stoppet asap": det er opgaven, og den skal vise sig at være langt, langt større end Torsten nogensinde havde forestillet sig.
  1 kapitel kommer ud gratis til alle, men for at høre resten af serien skal du abonnere på enten Third Ear (se hvordan på thirdear.dk) eller Zetland (se hvordan på zetland.dk).  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • 26 min
  Margarinemanden - Third Ear for Medicinsk Museion

  Margarinemanden - Third Ear for Medicinsk Museion

  Dette er historien om en mand der i over 20 år rejste rundt til hundredevis af supermarkeder i alverdens hovedstæder for at indkøbe kiks og kager. Manden hedder Steen Stender, han er ernæringsforsker, og i supermarkederne er han på sporet af en farlig dræber – transfedtsyrer. Dræberen er kommet ind i købekager og kiks sammen med noget så almindeligt som… margarine! I Margarinemanden hører vi historien om, hvordan Steen Stenders supermarkedsindkøb reddede hundredetusindvis af mennesker fra hjertedøden. Men vi fortæller også den store historie om verdens første industrielt fremstillede fødevare, margarinen, der var kontroversiel fra det øjeblik, den blev opfundet. Først hjalp margarinen mod sult og underernæring – det var dengang urbaniseringen buldrede derudaf, og det var småt med smør i Europa – men senere havde selvsamme margarine nær udryddet vores allerstørste hval, blåhvalen. Margarinen har været hyldet som sund og slankede, og den har været hadet som ulækker og giftig. I dag har margarinen iklædt sig ny emballage og er godt i gang med at blive et vegansk og klimavenligt alternativ til smør. Dette og meget mere i Danmarks første margarinepodcast nogensinde. Produceret af Third Ear for Medicinsk Museion.
  MARGARINE på Medicinsk Museion
  Podcasten er produceret i forbindelse med udstillingen MARGARINE på Medicinsk Museion fra 22. marts til 22. december 2024. En udstilling om hvordan den store verdenshistorie hænger uløseligt sammen med vores kost, hverdagsliv og blodbaner. Læs mere her: www.museion.ku.dk/margarine
  Medvirkende, bidragydere og tilrettelæggelse
  Steen Stender, Adjungeret professor ved Københavns Universitet, Institut for Idræt og Ernæring
  Malthe Kouassi Bjerregaard, kurator og museumsinspektør på Medicinsk Museion, Københavns Universitet
  Pernille Gerstenberg, Gerstenberg Services A/S, cand. brom og konsulent inden for margarineteknologi
  Marianne og Ingibjørg Jensen - Brits mor og mormor
  Claus Meyer, gastronom
  Andrea Søllested, chocolatier
  Mette Moltke Wozniak, margarinequizvært
  Brit Jensen, tilrettelæggelse, optagelse og klip
  Tim Hinman, lyddesign, mix og dramaturgi, Third Ear
  Mads Rahbek Hougaard, grafik  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • 37 min
  Ruths Hus afsnit 11: Sydafrika

  Ruths Hus afsnit 11: Sydafrika

  De har forladt slottet og herregården i Tjekkiet, og nu peger sporet i retning af Sydafrika... Det ser i hvert fald ud til, at det er, dér Debbie og Daniel er. Men hvad med de andre? Er dem der engang var Faderhuset stadig samlet? Er Ruth der? Er børnene? Og hvad laver de i Sydafrika?
  Promocode til Zetland: https://www.zetland.dk/kampagne/thirdear  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • 58 min
  Ruths Hus afsnit 10: Uddrivelsen

  Ruths Hus afsnit 10: Uddrivelsen

  Om Ruths ambitiøse politiske karriere... om en modstandsgruppe, der vokser sig stor på Lolland... og om en grænseoverskridende og bizar hændelse i wellness afdelingen på Bandholm Hotel, der skal vise sig at få store konsekvenser... Her er Linket til Zetland Promotion zetland.dk/thirdear  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • 57 min

Kundrecensioner

5,0 av 5
15 betyg

15 betyg

siskamakeup ,

Supergod

Spendene!!

Mest populära poddar inom Samhälle och kultur

P3 Dokumentär
Sveriges Radio
Måndagsvibe med Hanna och Lojsan
Podplay
Sommar & Vinter i P1
Sveriges Radio
Mer än bara morsa!
Kenza & Ines
Creepypodden i P3
Sveriges Radio
Spöktimmen
Ek & Borg Productions

Du kanske också gillar

Genstart
DR
Manden fra Korsør
Sjællandske Nyheder
Skyggesiden - arkivet
TV 2
Mørkeland
Camilla og Kristine
Afhørt
Ekstra Bladet
Djævlen i detaljen
DR