54 avsnitt

David interviewer gæster med en spændende historie om tro og har et nyt afsnit klar hver anden onsdag.

Troshistorier David Ingemansen

  • Kristendom

David interviewer gæster med en spændende historie om tro og har et nyt afsnit klar hver anden onsdag.

  Karoline Hoffmann-Hansen

  Karoline Hoffmann-Hansen

  Karoline havde sin første oplevelse af, at troen blev personlig for hende på konfirmandkursus. Der oplevede hun at have en erfaring af Gud. Der startede en vandring med Gud, hvor Karoline har søgt at finde ro i sin relation til Gud. Det var ikke altid nemt og på bibelskole fik Karoline på ny lov til at slippe sin vrede overfor Gud og se ham i et nyt lys.

  • 36 min
  Bjarke Plougmann

  Bjarke Plougmann

  Bjarke er kristen og gamer. Han har startet K1ng Above K1ngs, der forsøger at kombinere kristendom og gaming. Han deler sin troshistorie, og hvordan Gud har været en del af hans liv. 
  Hvis du vil læse mere om Bjarkes arbejde med K1ng Above K1ngs, så kan du læse mere her: http://www.kakimu.dk/

  • 29 min
  Cæcilie Hoffmann

  Cæcilie Hoffmann

  Cæcilies troshistorie rummer mange kampe og overvejelser om, hvordan det ser ud at følge Jesus. Hun oplevede, at hun fik ro i troen, da hun oplevede ro i sit personlige liv. Hun deler blandt andet tanker om, hvordan man som kristen kæmper med at navigere i by -og kirkekultur. Cæcilie har længe søgt at komme tættere på Gud og finde ud af, hvordan et liv med ham ser ud.

  • 29 min
  Asger Refslund-Nørgaard

  Asger Refslund-Nørgaard

  Asger oplevede for alvor, at troen blev udfordret og fik ny betydning på et bibelskoleophold i Norge som ung. Han deler fortællingerne fra sit liv som ansat i forskellige kirkelige organisationer, og hvordan et møde med en nyomvendt, tidligere muslimsk, mand i Spanien satte gang i vigtige tanker og refleksioner i hans liv.

  • 36 min
  Helene Lilleøre

  Helene Lilleøre

  Helene er vokset op i et hjem, hvor kristendom var en naturlig del af hverdagen. Hendes liv med Gud har været fyldt af en længsel efter at se Gud gribe ind og en tanke om, at Gud først og fremmest er kærlighed. Det har været et tema gennem Helenes liv, at hun vil følge efter Gud, men den vej har ikke været gnidningsfri. Hun deler frimodigt ud af både op -og nedture i livet med Gud.

  • 36 min
  Kirsten Østerby

  Kirsten Østerby

  Efterskolelærer Kirsten Østerby fortæller, hvordan troens betydning voksede, da hun kom på efterskole og senere, da hun blev en del af KFS (Kristeligt Forbund for Studerende). Hun deler, hvordan tvivlen, om Gud virkelig findes, har fyldt en del gennem årene. Et ophold i Israel og undervisningen om løfterne, der knytter sig til Israel har hjulpet hende med at finde tillid til, at Gud er der, og at han holder sine løfter.

  • 40 min

Mest populära podcaster inom Kristendom

Andra som lyssnade prenumererar på