229 episodes

Тик Так и Зорка водат утринска програма на Радио 2. Се она што го пропушти на радио, сега може да го слушаш и како подкаст, кога сакаш и каде сакаш.

Тик Так и Зорк‪а‬ Тик Так и Зорка

  • Comedy
  • 5.0 • 2 Ratings

Тик Так и Зорка водат утринска програма на Радио 2. Се она што го пропушти на радио, сега може да го слушаш и како подкаст, кога сакаш и каде сакаш.

  Среда, 5 Мај 2021

  Среда, 5 Мај 2021

  Среќна среда за инает на времето што не снајде од рано сабајле. Тик Так и Зорка се потсетуваат на едно убаво време кога една "титка/змија" значеше многу нешта. И какви патешествија се имаат случено на тема роаминг и високи сметки. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 41 min
  Среда, 28 Април

  Среда, 28 Април

  Жените од регионот ги рангираат Балканскоте мажи. Каде се наоѓаат Македонците? Каква е еволуцијата на македонскиот маж во животот? И што содржи мини водичот наменет на сингл жените во однос на балканските мажи? Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 31 min
  Вторник, 27 Април

  Вторник, 27 Април

  Тик Так и Зорка денес зборуваа за тајните, дали знаеме да ги чуваме и после завршување на пријателството? Како би звучел политичар, ако би работел на нормално работно место? И колку многу скара му треба на Тик Так за да го прослави уписот на нашето прваче по враќањето од Австралија во училиште? Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 32 min
  Понеделник, 26 Април 2021

  Понеделник, 26 Април 2021

  Што би си рекле сами на себе, ако имате можност да се сретнете на 18 години? Зошто мажите не го слушаат разговорот на жените како што жените ги слушаат разговорите на мажите. Морска ѕвезда- комплимент или навреда? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 36 min
  Петок, 23 Април

  Петок, 23 Април

  Денес ТикТак и Зорка дебатираа на тема "Позајмување на пари на блиски роднини и пријатели". Што дознавме од Вас? Кои се 5те златни правила на позајмувањето? Што е трилема? И како стасавме до 10.000 следачи? Или не стасавме? Многу недоумници се решија во денешното издание. Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 26 min
  Четврток, 22 Април

  Четврток, 22 Април

  Денешната емисија ја посветивме на разрешавање на мистеријата: дали мажите гледаат помалку бои од жените? И како би крстиле одредени нијанси, според Вашето опкружување? Како се мотивира доброто однесување во сообраќајот во светот? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 33 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Top Podcasts In Comedy