הוא חתום על הקלאסיקות של קוונטין טרנטינו ובהן "ספרות זולה", "כלבי אשמורת" ו"להרוג את ביל". בהמשך יצר המפיק ההוליוודי לורנס בנדר שוברי קופות נוספים כגון "סיפורו של ויל האנטינג", ובמהלך הקריירה עבד עם כל כוכבי־העל של הוליווד: ג'ון טרבולטה, ברוס ויליס, אומה תורמן, מאט דיימון ועוד.
ב־7 באוקטובר הבין בנדר, יהודי אמריקאי, שהוא חייב לרתום את יכולותיו כדי להביא לעולם את הסיפור הישראלי. ביחד עם קשת ושותפים נוספים נולדה הסדרה "אור ראשון", שעוסקת בגיבורי אותו יום קשה – וכעת נמכרה לפרמאונט האמריקאית, שתפיץ אותה בקרב 79 מיליון מנויי הסטרימינג שלה.
בראיון מיוחד למני אבירם חושף בנדר מה קרה מאחוריי הקלעים של סרטי הפולחן שלו ושל טרנטינו; מי היו אמורים לככב במקור בסרט "ספרות זולה"; ומי הכוכב שנתן לו את ההזדמנות הראשונה.
עורך: יאיר רונן
See omnystudio.com/listener for privacy information.
정보
- 프로그램
- 주기매주 업데이트
- 발행일2025년 10월 1일 오전 11:37 UTC
- 길이1시간 30분
- 등급전체 연령 사용가