Front Cast

ניר ארגיל וזיו ארליכסון

בפודקאסט, ניר ארגיל וזיו ארליכסון מדברים על מגוון נושאים בעולם פיתוח הפרונט שמשתנה ומתפתח כל יום. נעסוק בפריימוורקים וכלים שכל מפתח או מפתחת פרונט משתמשים בהם או כאלה שכדאי להתחיל ולהשתמש בהם, נרחיב על כללים וטכניקות עבודה של מפתחי פרונט, פיצ׳רים ועדכונים ב JavaScript, CSS והדפדפנים השונים. בנוסף, מארחים אנשים מעניינים ומומחים מעולם הפרונט.

  1. 25 SEP

    פרק #40 | הקרב על חווית המשתמש עם שחר פולק

    אז נפגשנו עם שחר פולק לפרק שלישי בסדרה המיוחדת שלנו.למי שלא מכיר את שחר, אז הוא עוסק בהנדסת תוכנה כבר מעל שתי עשורים.עשה כל תפקיד אפשרי בצוותי מחקר ופיתוח.סטארטאפיסט.יש לו פודקאסט בפיתוח.כתב את הספר "המדריך לסטאראפיסט בגלקסיה" שהושק רק לאחרונה.ואפילו, היה אלוף הארץ בבושידו בגיל 14!בפרק הזה דיברנו על חוויית משתמש UX.למה יוזרים נוטשים אתר רק אחרי 3 שניות המתנה.שחר נותן את דעתו על iGO בהשוואה לWaze מבחינת חוויית משתמש ואיך היא שינתה את ההתסכלות על UX מאז.איך UX מוביל יוזרים להתאהב במוצרים של חברות.איפה מתחיל חווית המשתמש מבחינתנו כמפתחי תוכנה.מתי Loaders פוגשים UX.איך Optimistic UI משפר חווית משתמש.איך Linear שיפרה את חווית המשתמש לפי גישת UI First.מתי מתחילים אופטימיזציות ביצועים בשביל לשפר UX.לינק לבלוג של WesBoshttps://wesbos.com/javascriptלאתר של עמית שיןhttps://amitsh.com/website/📲 האזינו וצפו ב־YouTube, Spotify או Apple⁠⁠https://linktr.ee/front_cast⁠לייק, שיתוף ועוקב עושים לנו את היום!

    54 min
  2. 26 JUN

    פרק #36 | להתפתח או להיתקע עם בן כהן

    אז נפגשנו הפעם עם בן כהן. המפתח עם השם הכי גנרי והתחביבים הכי מיוחדים ששמענו בתקופה האחרונה. מפתח פרונטאנד מגיל 18. משחק פוקר ומתחרה ברחבי העולם בתחרויות בינלאומיות! בנוסף, חובב טרוויה גדול ואולי הוא מוכר לכם מהתוכנית "המרדף". כיום מפתח בHoneyBook.  אז על מה דיברנו... איך להיות איש מקצוע מפתח תוכנה הרבה יותר טוב כשאנחנו בגישה של צמיחה. מעבר ללהתעסק בקוד, איך להיות מקצוען בכל ארגון. איך להתעדכן עם טכנולוגיה שכל הזמן משתנה. מה זה בכלל Code Complexity. מדוע חשוב להיות פתוח לשינויים וחידושים בטכנולוגיה. מדוע מסוכן לקריירה שלנו לסרב להתקדם טכנולוגית. מה זה Component Driven Development ואיך זה תורם לנו בקוד ובכלל למוצר. מתי הגבול שזה כבר מעכב אותנו. איך Comments, Standardization ו-TS מועיל לנו בפיתוח. איך להתייחס לצרכים של פרוקדט בפיתוח פרונטאנד. איך טסטים לטווח הבינוני עוזרים לנו להתקדם באופן מהיר יותר. למה הסתדרנו בלי טסטים ולמה כדאי כן לכתוב. מוזמנים לצפות ולהאזין לנו בכל הפלטפורמות: YouTube, Spotify, Apple ⁠https://linktr.ee/front_cast אז תנו פידבק, תשתפו עם החבר'ה, תעקבו אחרי הפודקסאט, זה עושה לנו את היום!

    32 min

Acerca de

בפודקאסט, ניר ארגיל וזיו ארליכסון מדברים על מגוון נושאים בעולם פיתוח הפרונט שמשתנה ומתפתח כל יום. נעסוק בפריימוורקים וכלים שכל מפתח או מפתחת פרונט משתמשים בהם או כאלה שכדאי להתחיל ולהשתמש בהם, נרחיב על כללים וטכניקות עבודה של מפתחי פרונט, פיצ׳רים ועדכונים ב JavaScript, CSS והדפדפנים השונים. בנוסף, מארחים אנשים מעניינים ומומחים מעולם הפרונט.

También te podría interesar