35 episodes

Norges sterkeste podkast

Akevittpodden Norske akevitters venner

  • Arts

Norges sterkeste podkast

  35. Arnt Steffensen

  35. Arnt Steffensen

  Arnt Steffensen står bak flere bøker om ulike brennevinstyper, cocktails, mocktails og tradisjonsmat. Hvordan skjedde det at han ble en anerkjent brennevinsforfatter, og hva er planene for neste bok?

  • 22 min
  34. Magnus på Seid

  34. Magnus på Seid

  I den gamle Posthallen i Oslo har Magnus Thorseth åpnet Seid, en bar som baserer seg på akevitt og norske råvarer - skikkelig trolldomskunst med akevitt. Hva er tanken bak den nye baren, hvordan har det første året vært og hvordan har konseptet blitt mottatt av publikum?

  • 16 min
  33. Truls Svendsen

  33. Truls Svendsen

  Truls Svendsen er for mange kjent som moromann og ikke minst Eyvind Hellstrøms makker. Nå har han fått laget sin egen akevitt - men hvorfor og hvordan? Har han bare satt navnet sitt på flasken, og hvorfor smaker den som den gjør?

  • 13 min
  32. Øl og akevitt – og korpsmusikk?

  32. Øl og akevitt – og korpsmusikk?

  Akevitt og øl er en kjent kombinasjon, men når man blander inn korpsmusikk er kombinasjonen noe mer ukjent. Gustav Jørgensen er musiker, øl- og akevittentusiast og brenner for å kombinere de tre. Nysgjerrig på hvordan det materialiserer seg? I denne episoden får du vite mer.

  • 17 min
  31. Akevittfestivalen 2023

  31. Akevittfestivalen 2023

  Marianne Aashaug er festivalgeneral og gleder seg til å ønske tusenvis av akevittelskere tilbake til Gjøvik og Norsk akevittfestival. I denne episoden forteller hun hva som skal skje på Gjøvik i år, og hva du kan glede deg til på årets festival.

  • 15 min
  30. Destilleriveien 11

  30. Destilleriveien 11

  Gunhild Aasland driver besøkssenteret hos Anora (tidligere kjent som Arcus). Der formidler hun norsk brennevinshistorie og kunnskap om norsk akevittproduksjon. I denne episoden får du høre litt mer om hva du kan oppleve i Destilleriveien 11 og hva som skjer der frem mot jul.

  • 19 min

Top Podcasts In Arts

Fresh Air
NPR
The Moth
The Moth
McCartney: A Life in Lyrics
iHeartPodcasts and Pushkin Industries
99% Invisible
Roman Mars
Snap Judgment Presents: Spooked
Snap Judgment
Fantasy Fangirls
Fantasy Fangirls