24 episodes

BUBBLES PODACAST is a podcast run by Scandinavian Hammer for Scandinavian Hammers. Here we talk everything West Ham!

BUBBLES PODCAST Scandinavian Hammers

  • Sports

BUBBLES PODACAST is a podcast run by Scandinavian Hammer for Scandinavian Hammers. Here we talk everything West Ham!

  Boys of -86 vs Boys of Europa -23

  Boys of -86 vs Boys of Europa -23

  Kan dagens førsteellever å matche den gylne 1986-årgangen til West Ham? IKL og Gjermund får med seg supporterklubb-legende Mats Pettersen til å sammenligne lagene - posisjon for posisjon. Klarer de å bli enige om de 11 som skal med? Det blir også en runde innom seriestarten mot City, stopperkrise og Scamaccas debut - og håp om bedring til Nottingham Forrest-kampen.

  • 1 hr 4 min
  Season Expectations 22/23

  Season Expectations 22/23

  Hvordan ligger vi an før seriestart? IKL og Gjermund går gjennom innkjøp og salg i sommervinduet, forventninger til sesongen og tabelltips for Premier League. Episodens gjest er Tore Søyland som gir inside-info om hvilke planer Viasat har for PL nå som de tar over rettighetene i Norge. Blir det mer West Ham friendly i studio med nye eksperter og kommentatorer...?

  • 56 min
  Mr. West Ham

  Mr. West Ham

  En legende takker av, selveste Mr. West Ham. En spillertype og personlighet vi trolig aldri vil se igjen i fotballsammenheng. Denne mannen fortjener en hyllest og vi har forsøkt å gi han det. En egen episode kun om legenden selv, Mark Noble. Finn frem tørkepapiret, her er det fare for både snørr og tårer. Takk for alt Nobes, takk for alt! På gjensyn

  • 1 hr 4 min
  European Nights

  European Nights

  IKL og Gjermund gjenopplever Europacup-eventyret fra 21/22 sesongen. De tar oss med gjennom samtlige kamper. Med seg har de to gjester som har hatt gleden av å være tett på når det skjedde. Et flott tilbakeblikk der altså.

  • 1 hr 17 min
  Season Supreme

  Season Supreme

  Podcasten hvor Gjermund stiller spørsmålene og IKL gir deg svarene i følge sistnevnte. Uansett, her er en episode fullspekket med vurderinger og kåringer fra sesongen som var. Sesongens spiller, sesongens høydepunkt og sesongens redning for å nevne noen.

  • 56 min
  Caretaking Podcasters

  Caretaking Podcasters

  Scandinavian hammers sin egen podcast, Bubbles Podcast, vender tilbake! 

  Om ikke i helt ny drakt, så med nye medspillere og ny frisk giv. Vi vet flere har savnet podcasten og vi er glade for at den nå vender tilbake! Ambisjonene er høye og engasjementet likeså - håper 1 episode av sesong 2 faller i smak. 

  ikke glem å abonnere på podcasten - UP THE HAMMERS!

  • 35 min

Top Podcasts In Sports

Barstool Sports
Fantasy Football
Dan Le Batard, Stugotz
ESPN, Field Yates, Stephania Bell, Mike Clay, Daniel Dopp
CBS Sports, Fantasy Football, Rookies, Rankings
Pat McAfee

You Might Also Like

Viaplay
The West Ham Way Podcast
Moderne Media
Lars Sivertsen
Moderne Media
Wildcard FC