105 episodes

Fighterpodden innehåller allt som rör kampsport – bättre, smartare, roligare. Och alltid med nya spännande gäster! Nytt avsnitt varannan vecka.

Fighterpodden Podplay

  • Sports

Fighterpodden innehåller allt som rör kampsport – bättre, smartare, roligare. Och alltid med nya spännande gäster! Nytt avsnitt varannan vecka.

  102. UFC 263 och boxningsspektakel

  102. UFC 263 och boxningsspektakel

  Fighterpodden med Mårten Söderström, Elin Bladh, Simon Kölle och Johan Halldin samlas inför sommaruppehållet för att ge sin syn på det som varit och det som komma skall. Vi avhandlar bland annat det märkliga spektaklet mellan Floyd Mayweather och Logan Paul, samt även Badou Jacks match på samma event. Vi pratar såklart om förra helgens UFC-gala med bland annat Lyftkranen från Rosengård, Ilir Latifi, och helgens storgala UFC 263: Adesanya vs Vettori 2 där den svenska MMA-fightern Pannie Kianzad gör sig redo för match. Vi hinner även prata om Superior Challenge och om den kritik som framförts mot MMA-förbundets ordförande, Babak Ashti.

  Om du vill komma i kontakt med redaktionen så maila oss på fighterpodden@fightermag.se

  • 38 min
  101. Bruce Lees Nunchakus

  101. Bruce Lees Nunchakus

  Mårten Söderström med uppbackning av Simon Kölle och Elin Bladh pratar om det som varit: UFC Vegas 25, rekordförsäljningen av Bruce Lees nunchakus och att det internationella Judoförbundet avstängning av Iran. Vi pratar även om MMA-fightern Fernando Gonzalez återkomst och kommande match i Brave, Waldo Zapatas nya roll som landslagscoach för ne waza-landslaget, om helgens UFC-gala och mycket mera.

  Vill du komma i kontakt med oss? maila: fighterpodden@fightermag.se

  • 32 min
  100. Benknäck & Tårta!

  100. Benknäck & Tårta!

  Fighterpodden firar avsnitt 100 med att ta en titt på vår historia - favoritavsnitten och gästerna. Vidare diskuterar programledare Mårten Söderström, samt Simon Kölle och Elin Bladh förra helgens fantastiska gala, UFC 261, som går till historien på många olika sätt. Bland annat på grund av att samtliga matcher på huvudkortet avslutades innan tiden tog slut och för att publiken var på plats igen... Sedan vrider vi blicken framåt mot den kommande helgens PFL II och UFC Vegas 25.

  Tveka inte att vara med och påverka Fighterpodden med tips och åsikter - maila oss på fighterpodden@fightermag.se

  • 36 min
  99,5 - Inför UFC 261

  99,5 - Inför UFC 261

  I avsnitt 99,5 så avhandlar vi förra helgens event: boxningsspektaklet mellan Jake Paul och Ben Askren, den svenska MMA-fightern Karl Albrektssons seger i Bellator, UFC-matchen mellan Robert Whittaker vs. Kelvin Gastelum, samt EM och Pan Am-mästerskapen i Judo. Vi vänder även blicken framåt mot helgens UFC 261 (där tre bälten står på spel) och vi pratar även om den svenska MMA-fightern Sadibou Sy som går match i helgens PFL, samt om Malmösonen Ilir Latifis kommande UFC-match.

  Styrman är Mårten Söderström, och med ombord är Simon Kölle och Philip Dersèn. Vill du komma i kontakt med oss för att ge tips och åsikter? Maila till figherpodden@fightermag.se

  • 33 min
  99. 9 år sedan första UFC-galan i Sverige

  99. 9 år sedan första UFC-galan i Sverige

  Det var 9 år sen UFC kom till Sverige första gången! Vi snackar damboxning och helgens märkliga boxningsföreställning mellan Ben Askren vs. Jake Paul.
  Vi tar även en titt på Empire Fighting Series som har haft en svensk thaiboxningsgala med bland annat Sanny Dahlbeck.
  Dessutom snackar vi om förra helgens UFC Vegas 23, samt helgens galor - UFC Vegas 24 och Bellator 257, där den svenske MMA-fightern Karl Albrektsson går match.

  Vill du kommer i kontakt med oss? maila oss: fighterpodden@fightermag.se

  • 38 min
  98. Tack David Bielkheden!

  98. Tack David Bielkheden!

  Vi pratar om påskens tävlingar och galor samt tittar närmare på UFCs nya officiella klädsponsor, Venum.

  • 34 min

Top Podcasts In Sports

Barstool Sports
Dan Le Batard, Stugotz
The Ringer & Bill Simmons
Pat McAfee
SiriusXM
The Volume and iHeartPodcasts

You Might Also Like

Daniel Beijner, Daki Savic & Rodrigo Gonzalez
Sveriges Radio
Acast
Myter & Mysterier

More by Podplay

Podplay
Podplay
Podplay | Commercial Content
Acast
RadioPlay
Podplay