39 episodes

Kun je je zelf fixen? Waar word je nou echt gelukkiger van?
Wij gaan op onderzoek uit. Voor jou!

*Hoe word je gelukkiger?
*Hoe verbeter je jezelf en word je blij met jezelf?
*Hoe manifesteer je het leven wat je wilt?

We zijn allemaal zoekende en op internet vind je vele beloftes en quick fixes. Maar wat werkt nou echt? Rosita en Angèle gaan op onderzoek uit, ze graven, spiegelen, experimenteren en ontdekken.
Kun je jezelf fixen?
Hoe word je leven leuker?
We zoeken het voor je uit!

https://www.fixjezelf.nl

Fix jezelf; De podcast Fix jezelf; De podcast

  • Education

Kun je je zelf fixen? Waar word je nou echt gelukkiger van?
Wij gaan op onderzoek uit. Voor jou!

*Hoe word je gelukkiger?
*Hoe verbeter je jezelf en word je blij met jezelf?
*Hoe manifesteer je het leven wat je wilt?

We zijn allemaal zoekende en op internet vind je vele beloftes en quick fixes. Maar wat werkt nou echt? Rosita en Angèle gaan op onderzoek uit, ze graven, spiegelen, experimenteren en ontdekken.
Kun je jezelf fixen?
Hoe word je leven leuker?
We zoeken het voor je uit!

https://www.fixjezelf.nl

  38 Fix Jezelf met Numerologie - Fix Jezelf De Podcast

  38 Fix Jezelf met Numerologie - Fix Jezelf De Podcast

  Nieuw in seizoen 3 is dat we starten met een uitdaging of probleem van de week.

  Om zichzelf te fixen zijn Rosita Belkadi en Angele Bakker deze keer aa nde slag gegaan met Numerologie. Ze gingen op bezoek bij Alexandra Gieberts van Chapeau coachingplus.

  Cijfers kunnen een hulpmiddel zijn om te begrijpen wie we zijn, maar kunnen ze ook helpen om onszelf te fixen?


  Fix Jezelf de Podcast is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden.  Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen? Neem contact op via:  www.fixjezelf.nl  #fix #jezelf #podcast #podcasten #gelukkig #onderzoek #leven #Numerologie #Levenspad #Zelfontdekking

  • 34 min
  37 Fix Jezelf met Tekens van overledenen

  37 Fix Jezelf met Tekens van overledenen

  Rosita Belkadi & Angele Bakker bespreken de mysterieuze tekens van overledenen. Dit naar aanleiding van de podcastaflevering van "Marc Marie en Isa checken uit" waarin Isa een voorbeeld gaf over een teken. Rosita vindt hier wel wat van :-).


  Heb jij ooit een teken ontvangen? Van roodborstjes tot klokken die stil staan of telefoontjes. Geloof je er in of vind je het onzin?


  Fix Jezelf de Podcast is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden.  Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen? Neem contact op via:  www.fixjezelf.nl  #fix #jezelf #podcast #podcasten #gelukkig #onderzoek #leven #tekens #overledenen #teken

  • 43 min
  36 Fix Jezelf met het YearCompass - Fix Jezelf De Podcast

  36 Fix Jezelf met het YearCompass - Fix Jezelf De Podcast

  In Seizoen 3 gaan Rosita en Angèle weer op zoek hoe ze zichzelf kunnen fixen. De eerste aflevering gaat over het YearCompass https://yearcompass.com/nl. Hiermee blik je terug op vorige jaar en kijk je vooruit naar het komende jaar. Luister naar onze persoonlijke ervaringen met het invullen van dit document. Helpt het het stellen van doelen je, of laat je het gewoon gebeuren? Waar ben je trots op, wie of wat moet je nog vergeven. Het Yearcompass is een mooie tool om even stil te staan.


  Fix Jezelf de Podcast is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden.

  Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen? Neem contact op via:  www.fixjezelf.nl  #fix #jezelf #podcast #podcasten #gelukkig #onderzoek #leven
  #YearCompass #Zelfreflectie #PersoonlijkeGroei #DoelenStellen #Terugblik #Vooruitblik

  • 43 min
  35 Fix Jezelf met de Kerst - Fix Jezelf De Podcast

  35 Fix Jezelf met de Kerst - Fix Jezelf De Podcast

  In deze laatste aflevering van seizoen 2 gaat het over Kerst. 'Kan Kerst ons helpen onszelf te 'fixen', of ervaren we juist meer stress tijdens deze periode? De betekenis van Kerst komt voorbij en we delen onze persoonlijke kersttradities. We blikken terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2024, met behulp van het Yearcompass (https://yearcompass.com/nl/). Deze zal in seizoen 3 voorbij komen.

  We gaan in gesprek over het katholieke geloof, kerstgebruiken, de stress die de feestdagen met zich mee kunnen brengen en delen enkele boeiende kerstweetjes. Bovendien brainstormen we over het organiseren van een kerstbijeenkomst voor volgend jaar. Heb je ideeën of suggesties, of zijn er zaken waarmee je ons kunt fixen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Vergeet ook niet om te stemmen op Rosita voor 'Medium van het Jaar' via: https://paravisiemagazine.nl/.

  Wij wensen iedereen een warme Kerst en een schitterend 2024 toe.  Fix Jezelf de Podcast is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden.

  Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen?  Neem contact op via: www.fixjezelf.nl  #fix #jezelf #podcast #podcasten #gelukkig #onderzoek #leven #kerst #seizoen2 #laatste #aflevering #kerstmis #kerststress #stress

  • 42 min
  34 Fix Jezelf met verdraagzaamheid - Fix Jezelf De Podcast

  34 Fix Jezelf met verdraagzaamheid - Fix Jezelf De Podcast

  In aflevering #34 van de podcast "Fix Jezelf", getiteld "Fix Jezelf met Verdraagzaamheid", verkennen Rosita en Angele het thema verdraagzaamheid. Ze delen persoonlijke ervaringen en bespreken de betekenis en het belang van verdraagzaamheid in onze huidige maatschappij.

  Ze doen samen een over verdraagzaamheid https://www.eo.nl/artikel/hoe-genadig-ben-jij-doe-de-test . Ze bespreken hun resultaten en reflecteren op hun gedrag in verschillende scenario's, wat leidt tot een uitgebreide discussie over de uitdagingen van verdraagzaamheid. De aflevering staat ook stil bij het belang van empathie en het luisteren naar anderen als essentiële elementen voor verdraagzaamheid. Hoe verdraagzaam ben jij?  Fix Jezelf de Podcast is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden.

  Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen?  Neem contact op via:

  www.fixjezelf.nl

  #fix #jezelf #podcast #podcasten #gelukkig #onderzoek #leven #Verdraagzaamheid #Diversiteit #Empathie #EOtest #PersoonlijkeGroei

  • 38 min
  33 Fix Jezelf met Delen - Fix Jezelf De Podcast

  33 Fix Jezelf met Delen - Fix Jezelf De Podcast

  Wat betekent delen precies, en waarom is het belangrijk? Zouden we in staat zijn om meer te delen in ons dagelijks leven?

  In deze aflevering van 'Fix Jezelf de Podcast' bespreekt Angele haar ervaringen bij de Good Sharing Day van The Sharing Group. Ze deelt inzichten over bedrijven die een verschil maken, zoals Youbedo https://www.youbedo.com/ en Patagonia. Tevens hebben ze het over de ontwikkeling van gedeeld eigenaarschap in bedrijven. Ondersteun deze beweging door de petitie te tekenen op https://www.stewardownershiprechtsvorm.nl/).  Door te delen, kunnen we een positieve impact hebben op de samenleving. Laten we ons inzetten om vaker en meer te delen.

  Fix Jezelf de Podcast is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden. Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen?  Neem contact op via: www.fixjezelf.nl

  #fix #jezelf #podcast #podcasten #gelukkig #onderzoek #leven #delen #veranderen #maatschappij

  • 36 min

Top Podcasts In Education

The Mel Robbins Podcast
Mel Robbins
The Jordan B. Peterson Podcast
Dr. Jordan B. Peterson
The Rich Roll Podcast
Rich Roll
TED Talks Daily
TED
Do The Work
Do The Work
Mick Unplugged
Mick Hunt