97 episodes

Podcast by GALDEM A TALK

GALDEM A TALK GALDEM A TALK

  • Comedy

Podcast by GALDEM A TALK

  #97 - Förebilder

  #97 - Förebilder

  HELLO!!! 🫶🏾
  Vi är tillbaka igen med ett nytt avsnitt där vi pratar om förebilder! We go down memory lane och tittar tillbaka på vilka förebilder vi har haft som små och har än idag, vad vi hade önskat oss som 15 åringar och mentorskap. Vi är också stolta att säga att detta avsnitt är i betalt samarbete med Mentor Sverige! Vi har haft många goda erfarenheter med dem genom att själva varit mentorer samt arbetat med dem. Därför pratar vi lite mer om vad det innebär att vara en mentor åt en ungdom och hur man skaffar sig en! Om ni har frågor eller är intresserade av Mentor Sverige, skicka gärna oss ett DM!

  Enjoy!! 💙💙

  • 36 min
  #96 - Ramadan reflektioner, föräldrar & self-love, genuina vänner

  #96 - Ramadan reflektioner, föräldrar & self-love, genuina vänner

  Heeeyy guys! 💙🎉
  Vi är tillbaka med ett nytt avsnitt!! Vi gör det lite annorlunda den här gången och ni bestämmer vilka ämnen vi pratar om! Vi pratar om allt från vilka reflektioner vi har haft under Ramadan till stränga föräldrar, krabbmentalitet vs. hypekultur, hat på sociala medier och hur man vet att man har genuina vänner. Myyyyckkett roliga ämnen som diskuteras soo tell a friend to tell a friend!!!

  ENJOYYYY!! 💙💙

  • 46 min
  #95 - "Från soluppgång till solnedgång" ft. Redwaan Hossain

  #95 - "Från soluppgång till solnedgång" ft. Redwaan Hossain

  RAMADAN MUBARAK TILL ER ALLA!! 🎉💙
  Vi hoppas att de första dagarna av Ramadan har gått bra för alla! In the Ramadan spirits har vi spelat in ett avsnitt med ingen mindre än Redwaan Hossain som är bakom initiativet "Från soluppgång till solnedgång" med Adidas! Vi får veta mer om Redwaan och vad detta initiativ handlar om. Detta är ett initiativ som inte bara belyser muslimer under vår högtid, men även vänder blicken till muslimska atleter som kämpar och överträffar sig under denna månad!

  Enjoooyy!! 💙💙

  • 32 min
  #94 - STREETGÄRIS 10 ÅRRRR

  #94 - STREETGÄRIS 10 ÅRRRR

  WHAT'S UP PEOPLEDEM! 🎉💙🫶🏾
  Förra veckan var det ju internationella kvinnodagen och inga mindre än Streetgäris firade sitt 10 års jubileum!! Vi fick äran att livepodda tillsammans med våra fantastiska gäster Seinab Hilowle och Sara Bessa! I detta avsnitt får ni höra vår livepodd 🙌🏾
  Lyssna och njuuuuut!!!! 💙💙

  • 36 min
  #93 - PODDFESTIVALEN

  #93 - PODDFESTIVALEN

  ÄR NI REDO FÖR PODDFESTIVALEN PART 2?????
  Äntligen är det dags! Sen 2019 har vi väntat på att kunna göra detta igen. I detta avsnitt får ni all tea och information om Poddfestivalen 2023! Förvänta er en massa roligheter och intressanta samtal!

  • 26 min
  #92 - Härskartekniker

  #92 - Härskartekniker

  Wassuupp people!! 💙💙
  Det är en ny vecka vilket innebär ett nytt avsnitt!! Idag snackar vi om härskartekniker, vad de innebär och hur man kan bemöta dem. Vi delar med oss av våra egna erfarenheter med härskartekniker och avsnittet blir som lite terapi för oss hehe! Hoppas ni tycker om det!
  ENJOY 🫶🏾

  • 1 hr 1 min

Top Podcasts In Comedy

Jason Bateman, Sean Hayes, Will Arnett
Lemonada Media
Morbid Network | Wondery
Team Coco & Earwolf
Theo Von
NPR

You Might Also Like

Perfect Day Media
Sveriges Radio
Acast | Panc Media
Perfect Day Media
Expressen
Aftonbladet