17 episodes

In Gewoon Seks praat ik elke week over seks en alles wat daaromheen hangt met iemand die daar iets mee te maken heeft of iets bijzonders over te vertellen heeft.

Gewoon Seks Mickey Hoyle

  • Sexuality

In Gewoon Seks praat ik elke week over seks en alles wat daaromheen hangt met iemand die daar iets mee te maken heeft of iets bijzonders over te vertellen heeft.

  Parkeerplaatsseks met Henk

  Parkeerplaatsseks met Henk

  Via Josée kwam ik in contact met Henk, een oudere heer die na zijn huwelijk haast een tweede jeugd beleefde. Inmiddels gaat hij regelmatig naar een parkeerplaats langs de snelweg bij hem in de buurt, waar hij meer doet dan alleen zijn auto parkeren.

  Heb je zelf een bijzonder verhaal? of wil je reageren op één van de verhalen uit de podcast? Mail dan naar gewoonsekspodcast@gmail.com en vergeet niet om in iTunes een recensie achter te laten!

  • 50 min
  Aflevering #16: Swingen en parenclubs met Josée

  Aflevering #16: Swingen en parenclubs met Josée

  Josée stuur mij een mailtje, waarin ze vertelde dat ze nog wel wat mensen voor me had. En dat ze aan swingen deed. Waarom ze dan niet gewoon zelf lekker bij mij te gast wilde zijn, vroeg ik. En zo geschiedde. Met de auto naar het zuiden van het land, en op een warme zaterdagmiddag vertelde ze me alles over de wondere wereld van swingen en parenclubs.

  Heb jij ook een verhaal dat je wil delen. Of misschien een vraag of opmerking? Mail dan naar gewoonsekspodcast@gmail.com

  • 1 hr 18 min
  Aflevering #15: Sarah over het vrouwelijk orgasme

  Aflevering #15: Sarah over het vrouwelijk orgasme

  Sarah mailde mij met de vraag wanneer ik eens over het vrouwelijk orgasme wilde praten. Nou, kom maar langs dan, dan gaan we het erover hebben. En zo geschiedde. Is het nou echt zoveel anders dan een mannelijk orgasme? En hoevaak kan dat? En zijn er vrouwen die nooit een orgasme hebben?

  Maar zoveel praten over het vrouwelijk orgasme levert alleen meer vragen op over het orgasme an sich. Daarom wil ik graag een aflevering met een grotere groep mensen maken over het orgasme in zijn algemeenheid. Wil je daaraan meedoen? Of heb je een ander bijzonder, interessant, spannend, of doodgewoon seksverhaal? Neem dan contact op via gewoonsekspodcast@gmail.com

  • 1 hr 2 min
  Aflevering 14: Noah

  Aflevering 14: Noah

  Noah is 24 en kwam een paar jaar geleden uit de kast als transgender. Hoe ging dat? Was het logisch en makkelijk, of meer een zoektocht? En als hij dan toch bij mij in de podcast is: seks, hoe dan?  Heb je ook een bijzonder verhaal? Laat het me weten via gewoonsekspodcast@gmail.com

  • 1 hr 16 min
  Teelbalkanker en een verminderd libido?

  Teelbalkanker en een verminderd libido?

  Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er weer een nieuwe aflevering van Gewoon Seks. Deze keer spreek ik met Kes. Hij heeft teelbalkanker gehad. Wat voor invloed heeft dat op zijn seksleven? Daarnaast helpt hij mij met het beantwoorden van een paar vragen, onder andere een van vorige gast Bram de Wijs.

  Heb je ook een vraag? Stuur die dan naar gewoonsekspodcast@gmail.com

  • 1 hr 17 min
  Aflevering #12: Lex van De Stoute Vrouw

  Aflevering #12: Lex van De Stoute Vrouw

  Ben jij een vrouw en op zoek naar een ervaring met een vrouw. Of wil je misschien werken voor Lex? Ga dan naar destoutevrouw.nl/

  Heb jij nou een ontzettend mooi, leuk, ontroerend, gek of grappig verhaal over seks. Omdat het je werk is, je hobby, je expertise of gewoon iets wat je doet, laat het dan weten en misschien ben jij wel de volgende gast. Mail dan naar gewoonsekspodcast@gmail.com

  En heb je een vraag? Mail die dan ook. Er liggen er al een paar in mijn inbox die springen om beantwoord te worden in de grote vragen beantwoord aflevering! Alles mág en kán anoniem!

  Dat kan ook allemaal via het formulier op bit.ly/gewoonseks


  Vind jij deze podcast nou echt briljant geweldig leuk en luister je via iTunes? Laat dan vooral een review achter, dat zou enorm veel helpen!

  Met wie ik volgende keer spreek is nog niet bekend. Misschien ben jij het wel? Tot dan!

  • 50 min

Top Podcasts In Sexuality

Listeners Also Subscribed To