30 episodes

Podcast by Golf Vlaanderen

Golf Vlaanderen Tee time Golf Vlaanderen

  • Sports

Podcast by Golf Vlaanderen

  Aflevering 27 Tee Time: onze grootste doelgroep aan het woord

  Aflevering 27 Tee Time: onze grootste doelgroep aan het woord

  Welkom bij Aflevering 27 van onze podcast, waar we een bijzondere gast verwelkomen: Paul Van Den Eynde, een golfenthousiast en al drie jaar een toegewijd lid van het bestuur van Golf Vlaanderen. Als vaste waarde in de senioren werkgroep deelt Paul zijn passie voor de grootste groep golfers in Vlaanderen: de senioren.


  In dit boeiende gesprek onthult Paul waarom golf de perfecte sport is om als senior actief en gezond te blijven. Hij presenteert met trots de kalender voor het nieuwe seizoen en deelt waardevolle tips en tricks voor het succesvol runnen van een seniorenwerking binnen de golfclub.

  En alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook deze keer weer kans op exclusieve golfballen van Tee Time. Luister aandachtig naar de aflevering en ontdek de prijsvraag aan het einde.

  • 31 min
  Aflevering 26 Tee Time: 2023 kerstspecial

  Aflevering 26 Tee Time: 2023 kerstspecial

  Het afgelopen jaar was opwindend en vol dynamiek voor de golfsport, en het Golf Vlaanderen-team neemt graag de tijd om terug te kijken op alle hoogtepunten. Maar laten we niet alleen achterom kijken; laten we samen vooruitblikken op het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

  Ontdek de nieuwjaarswensen van Golf Vlaanderen en ontdek enkele primeurs voor het nieuwe golfseizoen!

  • 46 min
  Aflevering 25 Tee Time: kijk achter de schermen bij top golfster Manon De Roey

  Aflevering 25 Tee Time: kijk achter de schermen bij top golfster Manon De Roey

  In deze aflevering is topper Manon de Roey te gast. Ze blikt terug op het seizoen en in het bijzonder de laatste tornooiweek. Tijdens dat tornooi ruilde host Emma haar camera en microfoon in voor de golftas van Manon. Inderdaad - Emma was Manon haar caddy die week. De 2 vriendinnen delen de ins en outs, de strategische zetten en de emoties.

  Verder in de aflevering, werpt Manon ook een licht op het leven als golfprofessional op de LPGA, en de veranderingen in het golflandschap.

  Blijf tot het einde luisteren en wie weet win jij een limited edition gesigneerde putting cover!

  • 42 min
  Aflevering 24: Matthis Besard DP World Tour

  Aflevering 24: Matthis Besard DP World Tour

  Een grote felicitatie aan @MatthisBesard van Waregem Golf! 🎉🏌️‍♂️ Hij heeft zijn tourkaart verdiend voor de DP World Tour! 🌟⛳️ Trots op deze prestatie en klaar om de clubkleuren te vertegenwoordigen op het grote podium! 🙌 Luister naar zijn inspirerende verhaal in de Teetime-podcast! 🎙️✨ #DPWorldTour #Golf #Trots #WaregemGolfclub #TeetimePodcast

  • 20 min
  Aflevering 23: Hoe gebruik je de winterregels in jouw voordeel?

  Aflevering 23: Hoe gebruik je de winterregels in jouw voordeel?

  In aflevering 23 praten Jochem & Emma met referee Danny. Nu het winterseizoen is aangebroken, kunnen we rekenen op enkele regels die ons helpen het spel makkelijker te maken en de golfbaan te beschermen. Ontdek hoe jij de golfregels in jouw voordeel kan gebruiken!

  Verder hebben ze het ook over het innovatieve TGL-format en de clash between wheels & irons op Netflix!

  Wil jij kans maken op de exclusieve Tee Time golfballen? Stuur jouw vraag over de golfregels naar podcast@golfvlaanderen.be

  • 34 min
  Aflevering 22 - 10 jaar de sport van het jaar in 10 stellingen

  Aflevering 22 - 10 jaar de sport van het jaar in 10 stellingen

  2013, een belangrijk jaar voor het toenmalige VVG. Een jaar lang was golf dé sporttak in de kijker. In deze aflevering van Tee Time blikken we terug, samen met Golf Vlaanderen CEO Marc Verneirt. We staan stil bij de evolutie die de golfsport gekend heeft in het afgelopen decennium.

  • 53 min

Top Podcasts In Sports

Wave Sports + Entertainment
Barstool Sports
Tenderfoot TV and Audacy
iHeartPodcasts and The Volume
Shaquille O'Neal, Adam Lefkoe, Playmaker HQ
Dan Le Batard, Stugotz

You Might Also Like

Lieven Scheire
Alex Agnew & Andries Beckers
Nieuwsblad
De Tijd
VRT NWS
de volksjury