298 episodes

Minden héten.

gombapresszó tomi és tibi

    • Comedy
    • 4.3, 8 Ratings

Minden héten.

Customer Reviews

4.3 out of 5
8 Ratings

8 Ratings

exileee ,

bármikor

Nagyon szeretem, megkönnyíti az unalmas ingázást

S. Ági (nagykorú), Oklahoma ,

Intellektuális szinvonal- jó kis marháskodással fűszerezve

Hiába kapálództam ellene, a 7 órás időzóna különbség dacára - mely az élőben hallgatást szinte teljesen elehetetleniti - előbb-utóbb be kellett látnom: " Nevem Prérityúk, ...és Gombapresszó-függő vagyok"...
Tibi és Tomi a mai beszélgetős rádióműsorok "ying és yang"-ja, két tökéletlen fél (bocs fiúk), mely péntek esténként egy fantasztikusan tökéletes és szórakoztató egészet alkot a Civil Rádió hullámhosszán és a podcastoknak hála bármikor máskor, amikor kis ökörködést és/vagy komoly beszélgetést hallgatnál!

Doneko ,

Spirituális felfrissülés, dimenziókon keresztüli utazás

Frissítő oázis a kereskedelmi rádiók élettelen sivatagában, ahol a lélek megtisztulhat, az elme feltöltődhet. Nem könnyű eme hűs, lassan csorgadozó forrás tiszta vizének első kortyait értelmeznie a buborékos üdítőkhöz szokott érzékszerveknek, mert a szomjunk csak lassan oltódik, közben nem tudjuk biztosan hogy most mit is ittunk, de 2 óra szürcsölés után lelkünk felemelkedik az ötödik dimenzióba és onnan szemléli a sivatagban kóborló szomjas tömegeket, kiabálva az örömhírt: csak egy kattintás a Gombapresszó podcast, ti is meríthettek belőle!

Csak a gaybaros főcímzenét cserélnék már le végre. Tomi, Tibi, ez a ti magánügyetek, az a szám akkor is pocsék!

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To