181 episodes

Tomas Ros med panel pratar SHL vecka för vecka och tar upp alla ämnen som är heta just nu. Rankar fans, lag, spelare och tränare.

Hockeystudio‪n‬ Acast

  • Sports

Tomas Ros med panel pratar SHL vecka för vecka och tar upp alla ämnen som är heta just nu. Rankar fans, lag, spelare och tränare.

  Vårkänslor!

  Vårkänslor!

  Hockeyikonen Per Ledin gästar Hockeystudion och det blir diskussioner om tacklingar, mordhot, sociala medier, och bottenstrid.
  Även Luleås backstjärna Johanna Olofsson är med. Den här veckan inleds slutspelet i SDHL. Hur ser förutsättningarna ut och vilket lag vinner?
  Dessutom om det snudd på omöjliga spelschemat för lagen som drabbats och om lördagens tungviktsmöte i Ängelholm mellan Rögle och Skellefteå. Var det den kommande SM-finalen vi såg?

  • 59 min
  Inget lugn efter stormen

  Inget lugn efter stormen

  Coronan har på nytt dragit in över SHL och flera matcher de senaste dagarna måste skjutas upp. Hockeystudion har bjudit in SHL:s sportchef och vice vd, Johan Hemlin, för att reda ut vad som egentligen gäller. Hur många matcher kan skjutas upp och säsongen ändå genomföras, vad händer om ett lag drabbas av smitta i slutspelet eller kvalspelet och kan säsongen precis som för ett år sedan blåsas av i förtid?
  Dessutom en koll på de fem lagen i bottenstriden och även lite extra fokus på två lag i mitten av tabellen med helt olika formkurvor: Leksand och Frölunda.

  • 1 hr 5 min
  HA-special med Johan Hedberg

  HA-special med Johan Hedberg

  Mora-tränaren Johan Hedberg gästar Hockeystudion och det blir extra fokus på Hockeyallsvenskan. Vilket lag har imponerat mest och vilket lag har varit den största besvikelsen? Skadar lånekarusellen ligan? Vilket lag går upp i SHL och är Jonathan Dahlén en framtida NHL-spelare?
  Men även en hel del fokus på att värvningsfönstret stänger måndag vid midnatt.
  Ted Brithén och Pär Lindholm är redan klara, hur mycket kommer stjärnvärvningarna att betyda?
  Dessutom en uppdatering av den makalöst spännande bottenstriden.

  • 1 hr 6 min
  Hur mycket kostar en NHL-back?

  Hur mycket kostar en NHL-back?

  Hockeystudion är tillbaka och inte heller den här veckan saknas det ämnen att diskutera. Som höjdarmatchen mellan Frölunda och Leksand i lördags. Som Björn Hellkvists paus-intervju sedan Peter Cehlarik blivit skadad.
  Eller den uppmärksammade situationen i Ängelholm där Rögles landslagsforward Leon Bristedt bad domaren att ta bort en utvisning för en motståndare. En rakt igenom ädel handling eller ett sätt att skydda sig själv?
  Många klubbar har, trots coronapandemin, förstärkt den senaste tiden – vad kostar egentligen en spelare? Ros och Abris reder ut begreppen runt Mirco Müllers lön.
  Dessutom fokus på den rafflande bottenstriden, där Hockeystudion tippar vilka som får kvala och vilket lag som går till slutspel.

  • 59 min
  Utbrottens tid är här

  Utbrottens tid är här

  Svensk ishockey är inne i en extremt tuff matchperiod och känslorna ligger många gånger utanpå kläderna. Djurgårdens general manager Joakin Eriksson sågade nyligen sitt lag, medan Brynäs tränare Peter Andersson är frustrerad över spelschemat.
  Vad beror det på och hur mår egentligen Djurgården och Brynäs?
  I Skellefteå är det däremot klackarna i taket. Västerbottens AIK fortsätter att imponera och har nu radat upp nio raka segrar.
  Imponerar gör också AIK som efter att unge Anton Blomqvist tog över huvudansvaret har gått fram som en ångvält i Hockeyallsvenskan.
  Patrik Allvin blev i veckan förste svenske general managern i NHL. Vilka dörrar öppnar det för svenska tränare/ledare framöver och varför har just Allvin nått toppen?

  • 1 hr 1 min
  The botten Is nådd

  The botten Is nådd

  Hockeystudion rullar vidare och fokuserar i det här programmet på både botten och toppen i tabellen. Vilket lag drar till slut det längst strået i toppstriden och vilken klubb vinner SM-guld?
  En utmanare kan vara Skellefteå som nu radat upp sex raka segrar och precis som förra året är stekhett efter nyår. Vad beror det på att västerbottningarna återigen kommer ut så starkt efter nyår?
  I den andra sidan av tabellen är just nu fem lag inblandat i en ångestladdad bottenstrid där laget som degraderas riskerar att förlora upp mot 50 miljoner kronor.
  När SHL-spelarna fick svara på Sportbladets enkät var Rögle näst efter Frölunda laget de helst vill spela för. Varför har tongångarna svängt så snabbt runt det tidigare lindansarklubben? Och vilken klubb vill helst Ros och ”Abris” spela för?

  • 1 hr 2 min

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To

More by Acast