
247 episodes

#MitäVattua podcast Digitoimisto Kooders
-
- Technology
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai! Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä.
-
Ura on koko historiasi ei viimeisin tittelisi - #MitäVattua podcast #232
Sinun urassa olennaisin osa olet sinä. Kaikki mitä olet tehnyt on johtanut siihen missä olet tällä hetkellä. Ei kannata siis vähätellä aiempia nykyisestä työtehtävästä poikkeavia kokemuksia oman osaamisen kannalta!
-
Ylilaatu koodaamisessa - #MitäVattua podcast #231
Milloin koodi on tarpeeksi hyvää? Monesti koodarit voivat aiheuttaa itsellensä tarpeetonta stressiä tuottamalla jatkuvasti ylilaadukasta koodia.
-
Miten sisäinen kriitikkosi voi feat. Tara Tuomisilta / Geneesi - #MitäVattua podcast #230
Sisäisen kriitikon laukoessa itsekriittisiä ajatuksia kannattaa välillä pysähtyä miettimään onko ne ajatukset edes totta. Sisäisen kriitikon ahdistavuutta voi avustaa myös antamalla sisäiselle kriitikolle jonkun hahmon.
-
Pahensiko laajakaista malttamattomuutta - #MitäVattua podcast #229
Pitääkö kaikki saada just heti nyt vai jaksaako (tai kannattaako) hyvää vielä odottaa? Isommissa kaupoissa saa kauppakassin, tietokoneen osat tai vaikka auton tuotuna suoraan kotiovelle. Vieläkö ihmiset jaksavat odottaa vai onko nopeus valttia?
-
Onko kehittymisen pakko olla jatkuvaa - #MitäVattua podcast #228
Joskus tuotetta on järkevää kehittää jos sen nimeäminen on vaikkapa tulkittavissa loukkaavaksi jotain ihmisryhmää kohtaan, mutta onko aina kehitettävä tuotteita ja palveluita jos asiakkaat olisivat ja tyytyväisiä entiseenkin? Etenkin jos tavoite ei ole tehdä tuotteesta itsestään rikkoutuvaa.
-
Osaatko lukea toisen ajatuksia feat. Tara Tuomisilta / Geneesi - #MitäVattua podcast #227
Välillä ihmiset olettavat, että toinen osapuoli arvaa ja aavistaa sanottujen asioiden tarkoituksia rivien välistä. Usein on kuitenkin varmempaa varmistaa miltä asia toisesta tuntuu eikä reagoida toisen puolesta.