91 episodes

Tackle Show - primul podcast în limba română dedicat fotbalului din Premier League

Tackle Show - podcast de fotbal Tackle Show

  • Soccer

Tackle Show - primul podcast în limba română dedicat fotbalului din Premier League

  Tackle Show #90: Despre Liverpool campioana, alături de Costin Ștucan

  Tackle Show #90: Despre Liverpool campioana, alături de Costin Ștucan

  Liverpool este campioana Angliei, iar pentru că nu puteam să înregistrăm Tackle Show mai departe fără să avem un episod întreg dedicat acestui lucru, l-am invitat în această săptămână pe Costin Ștucan, jurnalistul Gazetei Sporturilor, să stea de vorbă cu noi despre tot ce înseamnă acest club pentru el.  

  Și când zicem „noi”, ne referim doar la Dan Dracea, care scrie și articolul ăsta. 

  Ok, gata, scriu la persoana I acum.  Costin e un povestitor de excepție și mă bucur că a acceptat să vină la Tackle Show pentru a rememora nu numai istoria recentă a lui Liverpool, dar și povestea sa ca suporter al echipei. Am început cu anii '90 - cu anul '90, mai exact - când Liverpool câștiga ultimul titlu și nimeni n-ar fi crezut că va fi nevoie de zeci de ani până la următorul astfel de trofeu. Am continuat parcursul până în anii 2000, făcând multiple opriri în care Costin a rememorat diverse momente importante pe care le-a trăit ca fan, amintindu-și de jucătorii lui favoriți, de meciuri cheie dar și de trofee câștigate sau ratate de puțin. 

   Am trecut apoi prin anii 2000, cu antipatia lui Costin pentru Gérard Houllier și admirația pentru Rafa Benitez și trăirile direct de pe stadion de la acea finală memorabilă din 2005. Pătrunzând spre trecutul și mai apropiat, am povestit despre ce a însemnat momentul preluării clubului de către Fenway Sports Group, despre alunecarea lui Steven Gerrard și titlul ratat la mustață în 2014.  

  În final nu ne-a rămas decât să vorbim despre era Jürgen Klopp - de la venirea managerului german în proiectul Liverpool, trecând prin reconstrucția echipei și ajungând în final la performanțele europene din ultimii doi ani. Am încheiat cu ce înseamnă titlul din Premier League pentru echipă, care sunt recordurile importante și ce va urma în povestea asta impresionantă a noii campioane a Angliei.  Mi-a făcut mare plăcere să-l am pe Costin la microfonul Tackle Show și sper să vă placă poveștile sale la fel cum mi-au plăcut mie. Se simte din prima clipă că e un fan adevărat al unui club special.

  • 1 hr 28 min
  Tackle Show aproape 90: Întrebări existențiale în Premier League

  Tackle Show aproape 90: Întrebări existențiale în Premier League

  Plin de entuziasmul specific gospodarului ardelean, Dan Dracea a lansat convocarea la un nou episod de podcast Tackle Show, la ceas de seară "Azi poate cineva?". Cerbul tânăr al redacției, Mihai Ianoși, dar și tatăl-cerb Vlad Bogos au răspuns chemării și așa se face că putem prezenta astăzi episodul aproape 90 din podcast-ul nostru.

  Această ediție, dedicată ascultătorilor din comunitatea de fani Premier League din România a fost construită pe baza întrebărilor primite pe Facebook despre prima săptămână de fotbal după revenirea fotbalului


  Arsenal: Cum va trece Arsenal peste accidentarea lui Leno? Cum interpretăm contractele prelungite pentru David Luiz, Cedric Soares și Jose Pablo Mari? Și până la urmă... CARE e marea problemă a Tunarilor?
  Manchester United: Ce fotbalist vândut de Manchester United în ultimii ani ar putea regreta fanii? Va reveni portarul Dean Henderson pe Old Trafford, după două sezoane de succes la Sheffield United?
  Tottenham: Investiții au fost... dar fac fotbaliștii aduși de club diferența?
  Manchester City: Pot câștiga Liga Campionilor elevii lui Guardiola?
  Newcastle: Ce fotbaliști ar trebui să urmărească echipa după ce va fi prelută de o companie a guvernului Arabiei Saudite?
  Lupta pentru supraviețuire: Ce echipe merită să rămână în Premier League și de ce o să jelim retrogradarea lui Bournemouth?

  • 1 hr 6 min
  Tackle Show #88: Cea mai mare greșeală de arbitraj din ultimii ani, la revenirea Premier League

  Tackle Show #88: Cea mai mare greșeală de arbitraj din ultimii ani, la revenirea Premier League

  Două ediții de Tackle Show în aceeași săptămână? 

  Adică peste două ore de audio cu voci nemuritoare ale podcasting-ului fotbalistic din România? 

  Cărui fapt datorăm această bucurie? 

  A început Premier League, nu știați?  Dan Dracea a implementat agilitatea în Tackle Show și i-a avut alături pe Vlad Bogos și Mihai Rotariu. Acest trident ofensiv a vorbit (chiar live, pe Facebook!) despre subiectele de interes de după primele două meciuri de la reînceperea Premier League:  


  Golul neacordat lui Sheffield în meciul de pe terenul lui Aston Villa 
  Meciul teribil făcut de David Luiz la Machester City 
  Transferul lui Timo Werner la Chelsea, oficializat   

  Te invităm să asculți acest podcast blitz și te așteptăm curând înapoi, fiindcă avalanșa de meciuri din Premier League abia a început!

  • 42 min
  Tackle Show #87: ponturi și strategii pentru Fantasy Premier League

  Tackle Show #87: ponturi și strategii pentru Fantasy Premier League

  In mod normal, un curs intensiv de 90 de minute despre Fantasy Premier League ar costa 2499€. Doar astăzi poți să asculți, GRATUIT, cele mai importante sfaturi, secrete și tactici prin care poți să ajungi și TU numărul unul și să îți invingi prietenii la Fantasy Premier League, de la doi mari campioni. Doar la Tackle Show! Gratuit!

  • 1 hr 33 min
  Tackle Show #86: Pregătiri intense pentru Premier League și noutăți din Football League

  Tackle Show #86: Pregătiri intense pentru Premier League și noutăți din Football League

  E luna iunie și Premier League vine peste noi ca și când ar fi august. Trăim momente foarte ciudate, însă asta nu ne împiedică să vă amintim tot ce se întâmplă important în lumea fotbalului la Tackle Show.  

  Astăzi ne ocupăm de Bundesliga, un campionat care pe cât de repede a revenit în viețile noastre, se și încheie curând. Au rămas patru etape de câștigat pentru Bayern, care este de neoprit după „restart”. 

  Povestim despre jucătorii care ar putea pleca din Germania pentru mirajul insulei care a inventat fotbalul și facem astfel tranziția către Premier League, care se întoarce chiar săptămâna viitoare. 

  Încheiem apoi ceva mai jos în sistemul de ligi engleze, de unde veștile noi vin pe bandă rulantă. Vom mai avea fotbal în EFL sau nu? Aflați din Tackle Show.

  • 1 hr 3 min
  Tackle Show #85: de ce domină Bayern în Bundesliga și revenirea fotbalului din Premier League

  Tackle Show #85: de ce domină Bayern în Bundesliga și revenirea fotbalului din Premier League

  Vești bune au venit ieri dinspre Premier League, chiar la timp pentru cel mai îndrăgit podcast de fotbal produs de echipa Tackle.ro! Așa cum ați ghicit, este vorba despre Tackle Show.

  Sub bagheta dirijorului Dan Dracea au zis de dor de fotbal englez si de jale că tot Bayern ia titlul în Bundesliga, tânărul Mihai Ianoși (la harpă, cu harfă) și veteranul Vlad Bogos (la mandolină și voce cabalină).

  • 1 hr

Top Podcasts In Soccer