Daktilo1984

Daktilo1984

Aklın ve düşüncenin hür olması ile insanın onurlu bir hayat yaşaması arasındaki ilişkiyi ortaya çıkartmanın ve savunmanın zamanı geldi. Bunun için Daktilo1984 kuruldu. Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

  1. 1h ago

    Karadeniz'den Yemen'e Stratejik Belirsizlikler | Aydın Selcen | 2'li Görüş #107

    İkili Görüş'te İlkan Dalkuç ve Aydın Selcen Mekke Anlaşması ekseninde Yemen'deki Suudi-Husi çatışmasını, Türkiye'nin olası askerî rolünü ve Fidan'ın Riyad ziyaretini, Kızıldeniz ve Karadeniz'deki gelişmeleri, Küresel seçimleri ve Merz ile Carney'nin ziyaretlerini konuşuyor. 00:00 Giriş ve Dış Politikadaki Stratejik Belirsizlikler 02:13 Karadeniz'deki Türk Gemilerine Saldırılar ve Türkiye'nin Tutumu 10:22 Mekke Anlaşması: Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan 18:20 Suudi Arabistan'a Hava Savunma Desteği ve Hukuki Çerçeve 24:18 Petrol Krizi, Enerji Fiyatları ve Ekonomik Etkileri 27:47 Yemen'de Husiler ve Suudi Arabistan'ın Stratejik İkilemi 29:06 Brezilya Seçimleri ve Latin Amerika'da Sağ-Sol Dengesi 38:29 İsrail Seçimleri ve Netanyahu'nun Siyasi Geleceği 39:14 ABD Seçimleri ve Trump'ın Olası Hamleleri 41:16 İspanya'da Sanchez, Konut Krizi ve Siyasi Dengeler 51:00 Pakistan'daki Protestolar ve Bölgesel Gelişmeler 54:00 Fransa'da Aşırı Sağ, Marine Le Pen ve Jordan Bardella 60:37 Macron Sonrası Fransa'nın Siyasi Geleceği 66:08 Kanada Başbakanı Carney, Trump ve Avrupa'nın Geleceği 75:15 Azerbaycan-Türkiye İlişkileri ve Fon Skandalı ⌨️━━━━━━━DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Karadeniz'den Yemen'e Stratejik Belirsizlikler | Aydın Selcen | 2'li Görüş #107
  2. 1d ago

    Aleksandr Soljenitsin 4 | İki Savaş Bir Yazar #20

    İki Savaş Bir Yazar'ın yeni bölümünde Korgün Koral ve Burak Bilgehan Özpek; Soljenitsin'in "İlk Çember" romanını, sınır dışı edilmesini, sürgün yıllarını ve entelektüel mirasını konuşuyor. ⌨️━━━━━━━BUGÜN DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Aleksandr Soljenitsin 4 | İki Savaş Bir Yazar #20
  3. 2d ago

    Halk TV'ye Kayyum, Aliyev'e Sessizlik, Yemen'e Asker mi? | Aydın Selcen | 2'li Görüş #108

    İkili Görüş'te İlkan Dalkuç ve Aydın Selcen; İmamoğlu'nun savunmasını, Halk TV'ye kayyum atanmasını, Azerbaycan'la yaşanan gerginliği, Karadeniz ve Ortadoğu'daki çatışmaları ve AB'de yaklaşan seçimleri tartışıyor. ⌨️━━━━━━━BUGÜN DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Halk TV'ye Kayyum, Aliyev'e Sessizlik, Yemen'e Asker mi? | Aydın Selcen | 2'li Görüş #108
  4. 5d ago

    Fon Skandalı Sonrası Ekonomide Son Çeyrek | Eser Özdil | Varsayılan Ekonomi S4 #3

    Enerji ve teknoloji alanlarında iş yönetimi danışmanlığı faaliyetlerinde bulunan, multidisipliner kamu politikaları üreten Glocal Grup Danışmanlık'ın sunduğu Varsayılan Ekonomi'nin yeni bölümünde, Bahadır Çelebi moderatörlüğünde Ekonomist Enes Özkan ve Enerji Uzmanı Eser Özdil, fon skandalı sonrası mağdurların durumunu, bu skandalın ekonomiye etkilerini, enerji piyasalarındaki son durumu ve Türkiye ekonomisinde son çeyreğin genel durumunu değerlendiriyorlar. https://groupglocal.com/contact/ #reklam #işbirliği 00:00 Giriş ve Fon Skandalına Genel Bakış 02:00 Fon Türleri ve Tasfiye Süreci 05:00 Hisse Senedi Fonlarında Şişirilmiş Değerler 09:00 SPK Kararları ve Satış Emirlerinin İptali 12:00 Olağan ve Olağanüstü Tasfiye Süreçleri 15:00 Fon Skandalının Piyasalara ve Güvene Etkisi 18:00 Bankacılık, Kredi ve Reel Sektör 21:00 Şirketlerin Nakit Akışı ve Ödeme Sorunları 25:00 Fon Mağdurlarının Alacakları ve Ana Para Hesaplaması 29:00 Küçük Yatırımcılar ve Ödeme Önceliği 31:00 Yurt Dışına Kaçırılan Paraların Geri Getirilmesi 38:00 ABD Ara Seçimleri ve Ekonomik Gelişmeler 40:00 Küresel Enerji Piyasaları ve Petrol Fiyatları 42:00 Doğal Gaz Fiyatları ve Türkiye'nin İthalat Maliyeti 52:00 Davranışsal İktisat, Merkez Bankaları ve Enflasyon ⌨️━━━━━━━BUGÜN DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Fon Skandalı Sonrası Ekonomide Son Çeyrek | Eser Özdil | Varsayılan Ekonomi S4 #3
  5. Oct 5

    ABD Ara Seçimleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler? | Evren Çelik Wiltse, Sezin Öney, Yusuf Can | Özel Yayın

    Daktilo1984 Özel yayınında Ekin Keleş ve İlkan Dalkuç konukları Evren Çelik Wiltse, Sezin Öney ve Yusuf Can Brezilya seçimlerinin ilk turunu, yaklaşan ABD ara seçimlerini, olası sonuçlarını ve Türkiye'ye muhtemel etkilerini tartışıyor. 00:00 Intro 00:30 Giriş (biraz teknik sorunlu) 01:00 ABD ara seçimlerinde Trump için bir cisim yaklaşıyor mu 09:30 Cumhuriyetçiler tümgüçlülüğün sıkıntılarını yaşayacaklar ama Demokratlar iyi adaylar çıkarabilirse 21:30 Cumhuriyetçiler Kuzey Carolina'dan umudu kesti 29:50 Cumhuriyetçilerin "Savaş Sandığı" 43:00 Brezilya seçimleri, Amerika kıtasında aşırı sağa meyil ve kural devleti söylemi 01:01:30 ABD ara seçimleri Türkiye'yi nasıl etkiler 01:08:40 ABD'nin Brezilya seçimlerine "sessiz ve derinden" etkisi 01:12:00 ABD ara seçimlerinde Türkiye'nin beklentileri "araya kaynacak" gibi 01:18:20 Şu andan itibaren Türkiye'nin ABD politikası nasıl olmalı ⌨️━━━━━━━DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    ABD Ara Seçimleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler? | Evren Çelik Wiltse, Sezin Öney, Yusuf Can | Özel Yayın
  6. Oct 2

    Aleksandr Soljenitsin - 3 | İki Savaş Bir Yazar #19

    Ölümden Sonra Diriliş: Gulag'dan sağ çıkan, kanseri yenen Soljenitsin, "İlk Çember" ve "Kanser Koğuşu" ile rejimle olan mücadelesine devam ediyor. ⌨️━━━━━━━DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Aleksandr Soljenitsin - 3 | İki Savaş Bir Yazar #19
  7. Oct 1

    Jeopolitika ve Ekonomi Kıskacı | Ayşe Yürekli & Aydın Selcen | 2'li Görüş #106

    İkili Görüş'te İlkan Dalkuç konukları Ayşe Yürekli ve Aydın Selcen ile Wüst-Erdoğan gelişmesini, Gümrük Birliği güncellemesini, jeopolitika ve ekonomi ilişkisini, Fidan'ın ve İsrail'in BAE temasları çerçevesinde vekil güçler ve devlet dışı aktörlerin yeni rollerini tartışıyor. 00:00 Giriş 00:30 Almanya'da herkes kazandı ama Hıristiyan Demokratlar neden kayıplarda 11:50 Merz üç seçim yenilgisi aldı ama daha kötüsü var 13:30 Merz'in halefi için öne çıkan isimlerden Wüst'ün Almanya siyasetindeki konumu 20:10 Wüst ve Merz'in farkları 25:30 AfD'nin oyları ve geleceği 29:30 Wüst'ün Türkiye ziyareti Almanya'da nasıl karşılandı 45:30 Wüst'ün "çok iyi entegre olmuş" İlkay Gündoğan'a Mevlüde Genç Madalyası vermesi 56:20 Strazburg Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi 2026 Genel Kurulu ve AB ve Türkiye'ye etkisi 01:00:00 Aydın Selcen ile konuşacaklarımızın çerçevesi 01:10:30 Fon skandalı ve isimlendirmelerin arka planı 01:12:45 "İlk konan para" ve fon krizi ve tasfiye ve tazmin 01:34:20 2023 seçimlerinde iktidar, halkın tepkisini görünce daha da sertleşmeye başladı 01:37:00 Etiyopya-Sudan savaşı ekseninde küresel jeopolitika 01:48:00 Hükümetimiz, hükümetimiz ve politikaları 01:53:10  Türkiye'nin Irak'taki Başika üssünden çekilmesi ne anlama geliyor 01:58:00 Dünyada seçimler, savaşlar: uçurumdan birden düşülür 02:03:45 Büyük güçlerin rekabetinde Orta Asya'ya Rubio'nun ziyareti ⌨️━━━━━━━DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 İsterseniz Kreosus'tan da destekleyebilirsiniz: https://kreosus.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Jeopolitika ve Ekonomi Kıskacı | Ayşe Yürekli & Aydın Selcen | 2'li Görüş #106
  8. Sep 30

    Fon Krizi Büyür mü? | Enes Özkan & Burak Dalgın | Özel Yayın

    Enerji ve teknoloji alanlarında iş yönetimi danışmanlığı faaliyetlerinde bulunan, multidisipliner kamu politikaları üreten Glocal Grup Danışmanlık'ın sunduğu Daktilo1984 özel yayınında Ekin Keleş konukları iktisatçı Dr. Enes Özkan ve Milletvekili Burak Dalgın ile fon skandalını, skandalın nedenlerini ve nasıl sonuçlar doğurabileceği ile alınması gereken önlemleri, hadisenin hukuki boyutunu tartışıyor. https://groupglocal.com/contact/ #reklam #işbirliği 00:00 Intro 00:30 Fon skandalı basit, münferit ve magazinel bir olay değil; sistem krizidir 05:30 Kurumlar böyle oldukça Türkiye'nin gri liste macerası daha da sürer 11:45 Fon krizinde tek tip mağduriyet yok, mağduriyetler var 18:00 Fon krizi nereler yansıyabilir (BES, araba pazarları, genel ekonomi algısı...) 22:55 Fon krizi "sonuna kadar" soruşturabilir mi 27:30 Fatma Betül Hanım'dan AK Partililer "eskiden beri" hoşlanmıyormuş söylentileri 28:10 Yabancı yatırımcı önemli ama fetişe döndü 23:50 Birtakım garip refleksler 38:50 Bu sorunun çözümünde siyasi partiler ne yapmalı 40:55 Sadece fonlar değil fonlarda işlem yapanların bazıları da "sorunlu" 41:45 SPK'nın hakkında suç duyurusu yaptığı ve yapmadığı kişiler  47:30 3Y ile gelen AK Parti ve yağma ekonomisi 50:40 "Erdoğan üzülüyor" söylemi (Erdoğan'ı üzmemek için yapılması gerekenler) 54:30 Alma ağacının altındakiler ve Ankara 57:50 Sistemik bir yolsuzluk nasıl ele alınmalı ⌨️━━━━━━━DAKTİLO1984 AİLESİNİN BİR PARÇASI OLUN!━━━━━━━⌨️ 🖋️ Bağımsız ve nitelikli yayıncılığı sürdürebilmemiz, siz değerli izleyicilerimizin ve okurlarımızın desteğiyle mümkün. Daha nitelikli, daha fazla içerik üretebilmemiz ve sesimizi daha gür duyurabilmemiz için topluluğumuza katılın: 🤝 Büyümemize Destek Olun Bağımsız yayıncılığa doğrudan katkı sunmak için bizi Patreon'dan destekleyin: https://www.patreon.com/Daktilo1984 İsterseniz Kreosus'tan da destekleyebilirsiniz: https://kreosus.com/Daktilo1984 YouTube Katıl: Katıl üyelerimize özel ayrıcalıklardan yararlanın ve üyelere özel içeriklere erişin: https://www.youtube.com/channel/UCWyDy24AfZX8ZoHFjm6sJkg/join 📱 Gündemdeki olayları her yerden takip edebilirsiniz, Daktilo1984'te arka planını öğrenin: Web Sitemiz: Yazılarımız, analizlerimiz ve daha fazlası için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: https://www.daktilo1984.com WhatsApp Kanalımız: En güncel içeriklerimize hemen ulaşmak için: https://whatsapp.com/channel/0029VaonPrj84OmELavxMH3C BlueSky: Sosyal medyadaki tartışmalara katılmak için bizi takip edin: https://bsky.app/profile/daktilo1984.bsky.social 💼 İşbirlikleri İçin Sponsorluk: Reklam ve sponsorluk talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sponsor@daktilo1984.com Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

    Fon Krizi Büyür mü? | Enes Özkan & Burak Dalgın | Özel Yayın

Ratings & Reviews

5
out of 5
8 Ratings

About

Aklın ve düşüncenin hür olması ile insanın onurlu bir hayat yaşaması arasındaki ilişkiyi ortaya çıkartmanın ve savunmanın zamanı geldi. Bunun için Daktilo1984 kuruldu. Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/daktilo1984--5970640/support.

You Might Also Like