12 episodes

Een gezonder lichaam en geest bereiken.

In Trance Marlene Linkers

  • Health & Fitness

Een gezonder lichaam en geest bereiken.

  PODCAST 11 IN TRANCE: HERKADER JE ONGEWENST GEDRAG EN GROEI

  PODCAST 11 IN TRANCE: HERKADER JE ONGEWENST GEDRAG EN GROEI

  In deze aflevering Podcast 11 vertel ik je hoe je een onwenselijk gedrag kunt veranderen. Hoe je dat kunt doen met behulp van je innerlijk sub-persoonlijkheden of anders gezegd met de hulp van je innerlijke familie.  Elk gedrag die wij als mensen vertonen heeft een positieve bedoeling voor ons zelf als persoon. Het hoeven geen fijne manieren voor anderen te zijn. Als jij maar weet dat elk gedrag een positieve bedoeling heeft. Ook het gedrag van andere mensen die jij niet begrijpt of afkeurt, heeft een positieve bedoeling voor die persoon zelf. Je hoeft er niet mee eens te zijn. Het begrijpen dat dat iets goeds voor die persoon doet, geeft veel duidelijkheid.  Nu gaat het erom dat jij een gedrag vertoont, waar je niet meer blij van wordt. In het verleden vond je je gedrag wel oké. De laatste tijd heb je daar zelf moeite mee. Bijvoorbeeld je rookt. Niks mis mee totdat je merkt dat je je niet meer zo gezond voelt of dat het allemaal best veel geld kost, of je hebt het gevoel dat je wel erg afhankelijk bent van sigaretten. Je wil graag stoppen met roken! Door met je innerlijke deel ‘de roker’ in gesprek te gaan en de andere innerlijke familiedelen erbij te betrekken, zal je een gesterkte ex-roker worden.

  Volg het verhaal van zes stappen en ontdek hoe je je binnenwereld kunt gebruiken om je gedrag te veranderen.
  Veel luister- en doe-het-zelf-plezier

  • 16 min
  Podcast 10 In Trance: Omgaan met emoties

  Podcast 10 In Trance: Omgaan met emoties

  In deze aflevering vertel ik je over emoties. Hoe je ze opbouwt als je ze niet uit op het moment dat ze er zijn. En wat je kunt doen om ze te uiten. 
  Emoties zijn impulsen of ingevingen die we moeten uiten. Omdat dat niet altijd geleerd wordt of door verkeerde ervaringen over het uiten van emoties, kan het zijn dat je emoties opgestapeld hebt in je lichaam en geest, waardoor je lichamelijke of mentale klachten ervaart in je leven. Het belangrijkste is om lichaam en geest in harmonie te brengen. Met emoties, die je niet direct in het openbaar kunt uiten, doe je iets in gedachten en je uit het op een eigen manier lichamelijk. Dan stapelt het zich niet op. Los wel eerst de oude blokkerende emoties op in therapie en leer hoe je in je leven beter voor jezelf kunt zorgen. 

  • 20 min
  Podcast 9 In Trance: Ken jezelf!

  Podcast 9 In Trance: Ken jezelf!

  In deze aflevering vertel ik je over een boek dat ik gelezen heb en dat het boek voor mij belangrijk is geweest in het veranderen van mijn denken, dus ook mijn ervaringen.  Het boek waar ik over vertel is geschreven door Jane Roberts een medium die teksten doorkreeg terwijl ze in trance was. Zij sprak de tekst uit en haar man typte het uit.

  Waar de tekst ook vandaan komt, het heeft mij enorm geboeid en geïnspireerd om op zelfonderzoek te gaan en uit te vinden waar ik blij van word. De studies die ik ‘vanzelf’ ging volgen brachten me naar dat wat ik graag wilde en dat is mensen mentaal helpen en inspireren.

  De teksten uit het boek kunnen ietwat hard aankomen. Tegelijkertijd geeft het ook veel vrijheid, doordat het je aanzet tot verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk en daarmee ook het geluk om je heen. Zoals het ook uitgelegd wordt, wat je waarneemt en ervaart is een weerspiegeling van je binnenwereld. En je binnenwereld zijn je gedachten en gevoelens.

  • 20 min
  Podcast 8 In Trance: Denk jezelf slank

  Podcast 8 In Trance: Denk jezelf slank

  In deze aflevering leg ik je uit hoe het komt dat je steeds weer terugvalt in je oude gewoontes, waardoor je weer overgewicht hebt. Er zijn een aantal oorzaken waar je zelf wat aan kunt doen.
  De onderliggende emotionele oorzaak of oorzaken waardoor de verslaving aan eten en drinken is ontstaan. En de verslaving aan de 'verslavende' industriële voeding, waarvan de toevoegingen door ons lichaam omgezet worden in lichaamsvet. Aan het einde van deze podcast krijg je een visualisatie te horen, die jou de drive geeft om die dingen te veranderen die nodig zijn om voor altijd een gezond gewicht te bereiken. 

  • 39 min
  Podcast 7 In Trance: Verander je bewust of onbewust?

  Podcast 7 In Trance: Verander je bewust of onbewust?

  In deze aflevering leg ik je uit hoe je gebeurtenissen kunt verwerken.  Je krijgt een voorbeeld te horen van een dubbelstemmig verhaal bedoeld om stress te verminderen. Je hoort het verhaal wel, maar kan het niet helemaal volgen. Het is een verhaal van verandering, uitgaande van negatieve overtuiging naar positieve overtuiging. Een beter gevoel. Het onderbewustzijn pakt vanzelf op wat er belangrijk is voor jou persoonlijk.

  • 24 min
  Podcast 6 In Trance: Is je verleden een blokkade?

  Podcast 6 In Trance: Is je verleden een blokkade?

  In deze aflevering leg ik je uit dat de pijnen uit het verleden zich kunnen manifesteren in je leven nu, terwijl je alle redenen hebt om je gelukkig te voelen.En ik neem je mee in een proces dat ik in 1 sessie toepas bij cliënten. Met succes, waardoor ze verder kunnen. 

  • 17 min