38 episodes

Velkommen til et univers af kunstnerinterviews, finurlige fiduser og krøllede hjerner. Jeg undersøger de kreative processer bag kunsten. Du får mine tips til dine kunstneriske projekter og kreative stunder. Jeg hylder passionen for kunst og den farverige fantasi.

Din vært er Kicki the Vibe.

KREASTORM Kicki Vibe

  • Arts

Velkommen til et univers af kunstnerinterviews, finurlige fiduser og krøllede hjerner. Jeg undersøger de kreative processer bag kunsten. Du får mine tips til dine kunstneriske projekter og kreative stunder. Jeg hylder passionen for kunst og den farverige fantasi.

Din vært er Kicki the Vibe.

  37 - Blomstens sjæl & Akvarel-fif du ikke vil være foruden

  37 - Blomstens sjæl & Akvarel-fif du ikke vil være foruden

  I episoden kommer Camilla Brix Damsbo på besøg i mit atelier. Camilla er akvarelkunstner, underviser og international forfatter til en bog om akvarel og en ny på vej i 2024.  I denne episode deler Camilla et helt nyt take på at tegne og male blomster, som selv jeg bliver lidt forbavset over. Hun taler om det ufærdige look og om akvarel med stor personlighed.   Det er en ret fri samtale og du får fif undervejs til papir, som har virkelig meget at sige, når du maler med netop akvarel. 

  Hop ind i episoden!  “Ink & wash - Florals” er Camillas første bog udgivet på et amerikansk forlag og en ny en “Ink & wash - in the garden”, som udkommer 23.april 2024.  Du kan finde Camilla på:

  Hjemmeside: https://camilladamsboart.com/  Instagram: https://www.instagram.com/camilla_damsbo_art  Hendes første bog “Ink & wash - florals” kan købes her: https://camilladamsboart.com/book  Papiret hun taler om kan købes her: https://stellings.com/products/canson-montval-akvarelblok  Og den nye bog “Ink & wash - in the garden” bliver lanceret den 23.april og kan allerede nu forudbestilles: https://camilladamsboart.com/book_inkwashgarden   Hvis du selv er til at male, tegne og mikse, så hop ind i min Facebookgruppe KREASTORM: https://www.facebook.com/groups/kreastormere/?ref=share_group_link  Og du kan følge mig på Instagram og få tips til dine egne kreationer her:

  https://instagram.com/kicki_the_vibe og https://instagram.com/kickithevibe_studio

  Desuden kan du finde alt om mine online kurser og workshops her:

  https://kicki.dk

  • 40 min
  36 - Alle lag gælder i dine malerier og mixed media værker

  36 - Alle lag gælder i dine malerier og mixed media værker

  Har du lavet en grim baggrund i dit maleri i nogle hadefarver?

  Bare rolig, det skal nok blive til noget!

  Jeg taler om gennemsigtighed og struktur i dit maleri, som kan give dit endelige maleri  så meget. I episoden taler jeg også om hvordan farveprøver og mønstre kan blive en del af dine Mixed media værker.

  I det hele taget prøver jeg at give dig lov til at være fri og glad i din skabelsesproces - det håber jeg kan lykkes her.

  Jeg vil også invitere dig til jule-mix workshop.

  13.december kl.20.00 (online workshop)

  ❤️🎄SÅÅÅÅ skal det være!! Jule-mix med mig på årets sidste online get-together til 0 kr. 

  Vi snupper lidt glimmer og glitter, en poscatusch og lidt af hvert i collage-posen. Selve aftenen foregår over zoom (og så overvejer jeg lige, om jeg også streamer det ind i gruppen her). 

  Kom med - tilmelding foregår via linket: ⁠https://www.kicki.dk/Mixijulen2023⁠  MINE WORKSHOPS for 2024 er nu åbnet op for tilmelding - du kan læse mere herunder efter om du bor på Sjælland eller i Jylland:

  29.februar - Mix &   Mal (Café Mirum i Lyngby)

  13.april - Fede farvekombinationer (Mit atelier, Birkerød)

  ⁠https://www.kicki.dk/workshops-sjaelland⁠  9.marts   Mal, mix & mønstre (Collageriet i Silkeborg)

  ⁠https://www.kicki.dk/workshop-jylland⁠

  • 15 min
  35 - Positive vibes under overfladen

  35 - Positive vibes under overfladen

  I denne episode møder du den skønne, livsglade og farverige Mia Willaume i hendes enorme atelier i Albertslund kaldet Open space. Jeg har kaldt episoden "Positive vibes under overfladen" da Mia virkelig dyrker det positive. Lige min ånd - gotta love it!
  Mia fortæller om hendes research arbejde og processer, fortæller om at finde det positive i ting (hør historien om Great barrier reef) og hvor hun i det hele taget finder sin inspiration.
  Mia er billedkunstner, som både arbejder med maleri, collage, grafik og tekstil. Og hun har udstillet mange steder i Danmark, i Spanien og har hendes første solo-show i Stockholm i november 2023.
  OG...denne weekend er hun aktuel på Kunst for alle ude på Lomotivværkstedet i København, som er en enorm kunstmesse sat op på en hel eminent måde.
  Vil du besøg Mia og kunst for alle i denne weekend 7./8./9. oktober 2023 - så se mere på:
  www.kunstforalle.dk

  http://Www.miawillaume.dk
  https://instagram.com/mia_willaume?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
  https://m.facebook.com/miawilla

  Kicki´s hjemmeside & instagram
  ⁠www.kicki.dk⁠
  ⁠http://www.instagram.com/kicki_the_vibe⁠

  Er du selv kreativ, så kom med kvit og frit i
  Facebookgruppen KREASTORM:
  ⁠https://www.facebook.com/groups/kreastormere/?ref=share_group_link⁠

  • 38 min
  34 - Kreative benspænd og spilleregler

  34 - Kreative benspænd og spilleregler

  Har du også været optaget af ugler? eller af en særlig lækker lys lavendel maling? Så er det faktisk ret godt!

  Det med benspænd, det med at føre en idé videre og bruge den på alle mulige måder gør din kreative proces....ja, mere kreativ og fantasifuld.

  I denne episode fortæller jeg om netop dette BENSPÆND & SPILLEREGLER. Dem kan du nemlig lære at sætte for dig selv.

  I episoden kommer jeg ind på:

  - materialer

  - at indfange inspiration måske uventede steder

  - at variere dine emner (nej, du kan ikke kun tegne og male ugler vel?)  Hvis du er vild med benspænd, men gerne vil have en lille hestesko og noget pep undervejs, så har jeg lavet et mini-kursus, som kører fra den 25. - 28.september.  Hvad kan du forvente?  ✅ 2 Spændende Opgaver: Udforsk nye måder at male på og opdag dine modige strøg.  ✅ 2 Live Undervisninger: Lær, diskuter, og mal  ✅ Feedback og Støtte: Del dine kunstværker i vores lukkede gruppe og få værdifuld feedback.  ✅ Vær med i små konkurrencer undervejs - virkelig Fede præmier   Jeg vil fokusere på at give dig mere frihed i den kreative proces og hjælpe dig med at frigøre dit mindset, så maleri bliver en leg! 🙌  Tilmeld dig nu - det koster 0 kr! 💰    https://www.kicki.dk/OPDAGDINEMODIGESTROEG  Du kan følge mig på instagram under:

  https://www.instagram.com/kicki_the_vibe

  Min hjemmeside er:

  https://www.kicki.dk

  • 13 min
  33 - 3 tips til eksperimenterende tilgange til dit maleri

  33 - 3 tips til eksperimenterende tilgange til dit maleri

  Det kan være ret trygt at male det samme igen og igen. Eller have den samme tilgang. Har du prøvet det?

  I denne episode tager jeg dig på tur til mine 3 tips til eksperimenterende tilgange til dit maleri. Som måske - og også kun måske - kan få dig nye steder hen. Hvis du altså har lyst til at prøve dem af.

  Der kommer også et lille bonus-tip omkring mindset. Lyt med og mal med!

  Hvis du selv har brug for et lille skub til at blive mere modig og er den visuelle type, der gerne vil have det hele foran dig, så har jeg lavet et lille kompakt online kursus kaldet: "Den vilde pensel". Her viser jeg i små videoer hvordan du kan bruge forskellige teknikker og også lidt omkring mindset. Der er også en e-bog med, der kommer med 50 idéer til dine malerier. Du kan tjekke det ud her:

  https://www.kicki.dk/Denvildepensel

  Vær med i min facebookgruppe KREASTORM, som koster 0 kr at være med i. Og hvor du kan dele dine tanker og kreationer: https://www.facebook.com/groups/kreastormere/?ref=share_group_link⁠  Og hvis du vil følge lidt med i hvad jeg ellers går og laver, så find mig på instagram på:http://www.instagram.com/kicki_the_vibe⁠

  • 19 min
  32 - Eventyr, mod & smukke gavlmalerier (interview med Anne Bundgaard)

  32 - Eventyr, mod & smukke gavlmalerier (interview med Anne Bundgaard)

  Den begejstring og eventyr der lyser ud af Anne Bundgaard er meget smittende. Episoden er min længste til dato, men der er også bare smæk på de mange historier, lige fra en spændende café, som Anne indtager med sine smukke streg til et samarbejde med en mexicansk street art kunstner. Vi har dog meget fokus på Annes store malerier på flotte gavle i København, især hvor hun selv bor, som var noget af en bedrift at komme igennem med. Mød Jordermoderen på Lampevej (som Howitzvej hed engang). Måske får du lyst til selv at tænke og male lidt større eller bare gå ud og erobre DIT eventyr. Læs mere om Anne Bundgaard her:
  Www.Instagram.com/annebundgaard_dk

  Www.annebundgaard.dk

  www.linkedin.com/in/annebundgaard/

  www.facebook.com/annebundgaard.dk/ Hvis du selv er en kreativ sjæl, som kom med i min Facebook-gruppe KREASTORM, der kan du sparre med andre om maleri og tegning: Følg mig på instagram: Www.Instagram.com/kicki_the_vibe/

  • 1 hr 10 min

Top Podcasts In Arts

NPR
The Moth
Roman Mars
iHeartPodcasts and Pushkin Industries
Rusty Quill
Snap Judgment