24 episodes

Podcasteja terveydestä ja hyvinvoinnista. Äänessä Suomen huippuasiantuntijat.

Laatua hoitoon Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

  • News

Podcasteja terveydestä ja hyvinvoinnista. Äänessä Suomen huippuasiantuntijat.

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 4

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 4

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä -podcastin neljännessä ja viimeisessä jaksossa on aiheena asiakasohjaus. Vieraana Miia Juntunen Suomen Palveluohjausyhdistyksestä. Juontajana toimii THL:n asiantuntija Minna Kivipelto.

  • 26 min
  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 3

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 3

  Tässä jaksossa paneudumme Kelan ja sosiaalityön väliseen yhteistyöhön paikallisesti ja valtakunnallisesti. Vieraina ovat johtava sosiaalityöntekijä Minna Karjalainen Helsingin kaupungilta, suunnittelun asiantuntija Kirsi Metsävainio ja johtava lakimies Petri Lemettinen Kelasta.

  • 17 min
  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 2

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 2

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä -podcastimme etsii ja esittelee ratkaisuja aikuissosiaalityön haasteisiin hyvinvointialueilla. Sarjan toisessa jaksossa puhutaan sosiaalityön tietojärjestelmiin ja kirjaamiseen liittyvistä kysymyksistä. Vieraina Anu Virtanen Soccasta (Uudenmaan hyvinvointialueiden, Helsingin ja Helsingin yliopiston yhteinen sosiaalialan kehittämis- ja tutkimusorganisaatio) Ville Santalahti OY Vasso AB: stä (Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus).

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä -podcast-sarja käsittelee aikuissosiaalityön ajankohtaisia kysymyksiä ratkaisukeskeisesti ja tuo esiin ammattilaisten näkemyksiä ja kokemuksia. Juontajina toisessa jaksossa asiantuntijamme Minna Kivipelto ja Tarja Tolonen.

  • 27 min
  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 1

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä Jakso 1

  Uusi podcastimme etsii ja esittelee ratkaisuja aikuissosiaalityön haasteisiin hyvinvointialueilla. Ensimmäisessä jaksossa Kainuun hyvinvointialuejohtaja Jukka Lindberg ja sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:n puheenjohtaja Jenni Karsio keskustelevat henkilöstön sitouttamisesta ja mahdollisesta asiakasmitoituksesta aikuissosiaalityössä.

  On aika puhua aikuissosiaalityöstä -podcast-sarja käsittelee aikuissosiaalityön ajankohtaisia kysymyksiä ratkaisukeskeisesti ja tuo esiin ammattilaisten näkemyksiä ja kokemuksia. Juontajina ensimmäisessä jaksossa asiantuntijamme Minna Kivipelto ja Niina Tanner.

  • 35 min
  INVEST Podcast Jakso 8

  INVEST Podcast Jakso 8

  Millaisia haasteita hyvinvointivaltiollamme on? Mitä kerrottavaa vieraallamme on mm. hyvinvointivaltion uudistamisesta, entä eriarvoisuudesta?

  Lähde mukaan mielenkiintoiselle INVEST-matkalle ja kuuntele Samassa veneessä – matkalla hyvinvointivaltiossa -podcastsarjan 8. jakso!

  Vieraana on INVESTin johtaja, professori Jani Erola Turun yliopistosta. Keskustelun kipparina on tuttuun tapaan tutkimuspäällikkömme Maria Vaalavuo.

  Podcastin voi lukea tekstitettynä täältä: https://blogit.utu.fi/invest/2022/07/13/jakso-8-jani-erola-aiheena-hyvinvointivaltion-haasteet.

  • 1 hr 1 min
  INVEST Podcast Jakso 7

  INVEST Podcast Jakso 7

  Miten lapset ja lapsiperheet voivat? Kuuntele INVEST-hankkeen podcastin 7. jakso! Vieraina ovat Johanna Lammi-Taskula ja Merita Mesiäislehto Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta. Keskustelun vetäjänä toimii tuttuun tapaan THL:n tutkimuspäällikkö Maria Vaalavuo.

  Podcastin voi lukea tekstitettynä täältä: https://blogit.utu.fi/invest/2022/07/13/jakso-7-johanna-lammi-taskula-ja-merita-mesiaislehto-aiheena-lasten-ja-perheiden-hyvinvointi.

  • 1 hr 1 min

Top Podcasts In News

The Daily
The New York Times
Serial
Serial Productions & The New York Times
Up First
NPR
The Tucker Carlson Podcast
Tucker Carlson Network
Pod Save America
Crooked Media
The Ben Shapiro Show
The Daily Wire