229 episodes

En podkast om spansk fotball.

For annonsering og booking: jim@modernemedia.no

LaLigaLoca Moderne Media

  • Sports
  • 5.0 • 3 Ratings

En podkast om spansk fotball.

For annonsering og booking: jim@modernemedia.no

  Ep. 185 - Benny Hill på San Mamés

  Ep. 185 - Benny Hill på San Mamés

  Flere i LaLigaLoca-redaksjonen var unge og lovende sist gang Sevilla slo Real Madrid på Santiago Bernabéu, så at det ikke ble Sevilla-triumf denne gangen heller, overrasket ingen. Men måten Real Madrid og deres høye i hatten-brasilianer avgjorde det på, er verdt å prate om. Det er også utligningsmålet til Athletic mot Granada, Xavis blomst og Mateu Lahoz sine eskapader.

  • 1 hr 8 min
  Ep. 184 - Men hva betyr det for Solskjær?

  Ep. 184 - Men hva betyr det for Solskjær?

  I Spania soler man seg, bader litt, forbanner seg over koronarestriksjoner, fråtser i seg fuglefrø, spiser tapas og drikker vin, hører på radio og danser flamenco. Nå har de også fått en annen syssel; nemlig Ole Gunnar Solskjær. De fleste av hans potensielle arvtagere har nemlig sterke bånd til Spania.

  • 1 hr 9 min
  Ep. 183 - En Gavi til fotballen

  Ep. 183 - En Gavi til fotballen

  Gavi er igjen på alles lepper etter en strålende prestasjon mot Sverige. Hvor står egentlig det spanske landslaget etter et kalenderår som inneholdt rekordhøye 19 landskamper? Vi snakker også om at Dani Alves er tilbake i Barça, at Villarreal bygger et vanntett ubåtskrog og at Real Sociedad er et mønsterbruk.

  • 1 hr 6 min
  Ep. 182 - Vi er alle barn av Cruyff

  Ep. 182 - Vi er alle barn av Cruyff

  Xavi, også kjent som faderen, sønnen og den hellige ånd, er den nye Barcelona-predikanten og religiøse lederen. Han er Barcelona-DNAets hovedskikkelse. De fleste Barcelona-fans anser han som inkarnasjonen av Cruyff, og den ventede Messi slik det var spådd i Barça-bibelen. Slik lyder Laportas ord. (+ Sevilla-derby, Hugo Duro og litt Aspas).

  • 1 hr 6 min
  Ep. 181 - Kan CL ryke for Barcelona?

  Ep. 181 - Kan CL ryke for Barcelona?

  Barcelona fjernet Koeman og frigjorde masse energi, noe som var mer enn nok til å sikre et nytt poeng hjemme mot formsterke Alavés. Atlético Madrid leverte sesongbeste, Real Madrid leverte Vinícius Junior, Enes Ünal leverte en chilena (alt om navn, historikk og opphav vedlagt), og det vennlige derbyet endte med at tidligere lagkamerater lo og jublet over hverandres ulykke, før karma kastet seg over dem etterpå.

  • 1 hr 7 min
  Ep. 180 - Koeman Alaba om det

  Ep. 180 - Koeman Alaba om det

  "Det nye El Clásico" ble det kalt, men det var ikke noe nytt ved at Real Madrid vant. Det gjorde de nemlig for fjerde gang på rad. Etter kampen ble Ronald Koemans bil angrepet av illsinte supportere, som ikke liker at laget nå er nummer 9 i LaLiga. Nummer 1 i LaLiga er Real Sociedad, drevet fremover av det skandinaviske dansebandet "Los Alexanders". Vi gratulerer Alexander Sørloth med sin første scoring i LaLiga, og synes det er fryktelig moro at det endelig scores mål, i flertall, i Spania; 35 mål på ni kamper er uvant kost.

  • 1 hr

Customer Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

LasseFT ,

Nordin Amrabat

All praten om Amrabat gjør meg ekstra gira på å se Leganes mot Barca til helga! Fantastisk podcast om tre herremenn som kan alt om spansk ball. Hørte alle episodene på en dag, kan ikke vente på ny episode!

Top Podcasts In Sports

You Might Also Like

More by Moderne Media