446 episodes

Ukentlig spillpodcast med Frida, Karl og Rune fra spillredaksjonen Level Up Norge. For Annonsering og Booking: jim@modernemedia.no

Level BackUp Moderne Media

  • Leisure
  • 4.0 • 2 Ratings

Ukentlig spillpodcast med Frida, Karl og Rune fra spillredaksjonen Level Up Norge. For Annonsering og Booking: jim@modernemedia.no

  E455 – Final Fantasy VII Rebirth, Last Epoch, Balatro, masseoppsigelser i spillbransjen

  E455 – Final Fantasy VII Rebirth, Last Epoch, Balatro, masseoppsigelser i spillbransjen

  Karl har kommet til rulletekst i Final Fantasy VII Rebirth og lar opplevelsen synke inn. I ukens wildcard-spalte kommer han også med 12 tips til deg som skal i gang med spillet nå. Frida tar flittige notater, mens Rune planlegger nye kombinasjoner i poker roguelike deckbuilder-spillet Balatro.
  Vi har også fått masseoppsigelser i både Sony og EA i trynet i uka som har gått. Hva er det som egentlig skjer i spillbransjen om dagen, og hvilke konsekvenser vil det ha?
  Ellers i episoden er vi innom actionrollespillet Last Epoch, vi forbereder oss på kinopremieren til dokumentarfilmen Ibelin neste uke, vi er spente på hvor stort Call of Duty Warzone Mobile vil bli når det lanseres senere i mars og mye mer.

  Bli ny til våren! Sjekk ut vår RYKENDE FERSKE kolleksjon med merch på http://levelupnorge.myspreadshop.no

  • 1 hr 36 min
  E454 – Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Final Fantasy VII Rebirth, Skull and Bones, Lethal Company

  E454 – Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Final Fantasy VII Rebirth, Skull and Bones, Lethal Company

  Vi har endelig fått den første traileren og lanseringsdatoen til Elden Ring: Shadow of the Erdtree, og både Karl, Rune og Frida sprenger hype-o-meteret.
  Karl har dessuten spilt Final Fantasy VII Rebirth, mens Rune har spilt Skull and Bones. Det er mulig det er en liten piratsjø mellom de to opplevelsene.
  Men det stopper ikke der! Vi har streamet i over 80 timer i uka som har gått, og har spilt MASSE som det er gøy å snakke om – inkludert det hysterisk festlige Lethal Company, det nydelige Venba, Nightingale, Deep Rock Galactic: Survivor, Tomb Raider Remastered og så videre. Finn frem kaffekoppen og kos deg!
  Du får også de største nyhetene fra Nintendo Partner Direct (Monkey Ball!), vi snakker om lanseringen av Xbox-spill på Playstation og Switch og mye mer.

  • 1 hr 44 min
  E53 – Level Up 4.0, Ultros, Vikings on Trampolines, Helldivers 2, Skull & Bones

  E53 – Level Up 4.0, Ultros, Vikings on Trampolines, Helldivers 2, Skull & Bones

  Vi feirer åtte år som indieselskap, og markerer det med en splitter ny visuell profil og nye, flotte samarbeidspartnere. Det får du vite mer om i starten av ukens episode!
  Ellers har Rune spilt Ultros, Karl og Svenz har spilt en ekstremt eksklusiv build av Vikings on Trampolines (som ser amazing ut!), Frida har spilt Final Fantasy VII Rebirth-demoen og Svenz gir sin mening om sesonger i WoW Classic.
  Vi er også innom den eksplosive lanseringen til Helldivers 2, vi forbereder oss til livet som sjørøvere i Skull & Bones og mye mer.
  Etter innspillingen av denne episoden hadde Microsoft et eget opplegg om fremtiden til Xbox. Vi kommer tilbake til saken så fort som mulig!

  • 1 hr 17 min
  E452 – Ibelin festpremiere, Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2

  E452 – Ibelin festpremiere, Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2

  Karl og Rune har vært på festpremieren til dokumentarfilmen Ibelin, som forteller livshistorien til Mats Steen og hans World of Warcraft alter ego Ibelin. Det ble en sterk opplevelse!
  Karl har også kastet seg over Final Fantasy VII Rebirth-demoen, og elsker det han har sett. Rune har kommet seg til rulletekst i Suicide Squad: Kill the Justice League, han har spilt den første timen av Helldivers 2 (som starter utrolig godt!) og han har fråtset i kule demoer på Førslippfestivalen til Steam.
  Vi har dessuten sett dokumentaren om utviklingen av The Last of Us Part II, vi diskuterer hva det betyr at Disney nå har kjøpt seg inn i Epic Games, spekulasjonene om Xbox-spill kan være på vei til Playstation løper løpsk på nett og mye mer.

  • 1 hr 42 min
  E451 – Suicide Squad, Death Stranding 2, Palworld, Sonic X Shadow, Harold Halibut

  E451 – Suicide Squad, Death Stranding 2, Palworld, Sonic X Shadow, Harold Halibut

  Rune har spilt Suicide Squad: Kill the Justice League, og det er mulig en høne eller to må plukkes. Han har dessuten testet en rykende fersk demo av stop motion-spillet Harold Halibut.
  Palworld har på sin side nå rundet ufattelige 19 millioner millioner spillere på under to uker, og én av dem er Nick. I ukens episode får du høre hva han synes om spillet, og Karl har dessuten fått flere inntrykk selv i uken som har gått.
  Vi går naturligvis også gjennom nyhetene fra Sonys State of Play på onsdag, der vi blant annet fikk en helt ko-ko trailer fra Death Stranding 2, Karl hvinte henrykt over Sonic X Shadow: Generations, vi fikk gameplay fra Judas, ny trailer fra Dragon’s Dogma 2 og mye mer.
  Og så får du høre hvor glad Nick blir da det viser seg at Rune har sett en anime-serie han liker veldig godt.
  Spalter:
  00:00:00 Velkommen til episode 451
  00:06:14 Level Ups spilleliste – Suicide Squad, Harold Halibut, Enshrouded og Palworld
  00:39:04 Ukens anbefaling
  00:48:58 Nyheter
  01:44:15 Spørsmål og svar

  • 2 hr 4 min
  E450 – Palworld, Tekken 8, Enshrouded, Indiana Jones

  E450 – Palworld, Tekken 8, Enshrouded, Indiana Jones

  Vi dykker ned i spillfenomenet Palworld – er det gøy? Hva gjør Nintendo nå? Er Pokémon-inspirasjonen plagiat eller parodi? Og hvordan har det klart å selge 8 millioner eksemplarer på under en uke?
  Karl og Rune har dessuten spilt både Tekken 8 og Enshrouded begge to. Det har vært litt av en spill-uke, med andre ord!
  Vi fikk også akkurat med oss masseoppsigelsene i Microsofts spillsatsinger – hele 1.900, nesten 10 prosent, må nå forlate selskapet. Oppsigelsene er fordelt på hele bredden, fra Microsofts egne Xbox-team til oppkjøpte selskaper som Activision Blizzard.
  Og så har vi sett verdensdebuten til Machine Games-spillet Indiana Jones and the Great Circle, vi deler de første detaljene om de neste TO spillene til Immortality-skaperen Sam Barlow, vi blir gale av ryktene om en nært forestående Shadow of the Erdtree-lansering og mye mer.
  Spalter:
  00:00:00 Velkommen til episode 450
  00:03:59 Ukens hotteste – Palworld
  00:31:59 Level Ups spilleliste – inkl. Tekken 8 og Enshrouded
  00:54:39 Ukens anbefaling
  00:57:11 Nyheter
  01:13:03 Spørsmål og svar

  • 1 hr 44 min

Customer Reviews

4.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Top Podcasts In Leisure

Critical Role
Si Robertson & Justin Martin
iHeartPodcasts
Lisa Bass
Rooster Teeth
Clutterbug

You Might Also Like

Nerdelandslaget
Radcorp AS
Moderne Media
NRK
Viaplay
Moderne Media

More by VG

VGTV
VG
E24
VGTV
Mads A. Andersen og Hans Olav Lahlum
VG