11 episodes

Henrik Bondtofte og Alexander Leo Hansen fra online marketing bureauet Obsidian Digital taler om links og linkbuilding.

Linkbyggerne Henrik Bondtofte & Alexander Leo Hansen

  • Technology

Henrik Bondtofte og Alexander Leo Hansen fra online marketing bureauet Obsidian Digital taler om links og linkbuilding.

  Disavow-toolet forklaret - Hvad var formålet og bør du benytte det?

  Disavow-toolet forklaret - Hvad var formålet og bør du benytte det?

  I dagens afsnit dykker Alexander Leo Hansen og Henrik Bondtofte ned i en historisk SEO-begivenhed: Lanceringen af Google Penguin og det efterfølgende Disavow-værktøj. Et årti senere har vi opnået en dybere forståelse for, hvorfor Google gjorde dette værktøj tilgængeligt. Det er en slags dobbeltgænger-hest: På den ene side havde Google brug for data til at forbedre deres algoritmer, og på den anden side tilbød det webmastere en mere simpel måde at distancere sig fra skadelige links.

  • 19 min
  Itucation Case study - Strategi, eksekvering og resultater

  Itucation Case study - Strategi, eksekvering og resultater

  I dagens afsnit af Linkbyggerne dykker vi ned i en spændende case, hvor vi har hjulpet ITucation med at øge deres organisk tilstedeværelse på Google. Vi deler vores strategier og erfaringer, der har ført til markante forbedringer i deres synlighed og trafik. Vi diskuterer vigtigheden af en effektiv SEO-strategi og hvordan vi har anvendt tekniske analyser, søgeordsanalyser og CTR-analyser for at opnå resultater. Desuden deler vi også indsigt i linkbuilding og hvordan det har bidraget til ITucations succes.    

  • 35 min
  Broken links

  Broken links

  Et broken link er et link, der ikke længere virker. Dette kan ske, når siden er blevet omdøbt, flyttet til en anden placering eller slettet. Når man klikker på et broken link, vil man ende på en side med fejlmeddelelsen ”404 fejl”, som betyder, at den pågældende side ikke blev fundet.
  I dagens afsnit, vil Linkbyggerne udforske, hvordan du kan identificere og rette disse døde links, både på dit eget websted og på andre websteder, du linker til.
  Linkbyggerne vil diskutere de forskellige typer af broken links og hvordan de påvirker din SEO. Endelig vil vi diskutere bedste praksis for at undgå broken links i fremtiden og hvordan du kan opretholde en sund og stærk linkprofil.

  • 16 min
  Episode 8: Negativ SEO

  Episode 8: Negativ SEO

  I episode 8 af Linkbyggerne taler værterne om negativ SEO. Negativ SEO er et fænomen, hvor du aktivt prøver at forringe placeringer for et website, typisk et konkurrent website. Fænomenet kan sammenlignes med hærværk og er ikke en taktik, man bør benytte, men skal du være bange for negativ SEO? Og hvad kan du gøre for at sikre dig og dit website? Lyt med i dagens afsnit. 

  • 17 min
  Interne links

  Interne links

  I dagens afsnit, taler Alexander Leo Hansen og Henrik Bondtofte om interne links. Interne links bruges både til at navigere brugere rundt på websitet, men også til at fordele den interne linkværdi. Som webmaster, kan du selv kontrollere hvilke sider på dit website, der skal være de stærkeste og dette gør du igennem dine interne links.

  • 19 min
  Ankertekster

  Ankertekster

  I dagens afsnit taler Linkbyggerne om ankertekster, både ankertekster for interne links så vel som for eksterne links. Optimerede ankertekster har tidligere været en af mest effektive virkemidler vi havde adgang til inden for SEO, men hvordan står det til i dag? Er de stadig lige så vigtige?

  • 19 min

Top Podcasts In Technology

Jason Calacanis
Lex Fridman
Ben Gilbert and David Rosenthal
The New York Times
NPR
Jack Rhysider