170 episodes

Acestea sunt interviurile de pe blogul meu, lorena.buhnici.ro, în format audio.

Lorena Buhnici Lorena Buhnici

  • Fashion & Beauty

Acestea sunt interviurile de pe blogul meu, lorena.buhnici.ro, în format audio.

  Simona Tache - Jurnalist/Psihoterapeut

  Simona Tache - Jurnalist/Psihoterapeut

  Simona Tache a fost jurnalist, a scris pentru revista Tabu, Cotidianul, dar și pentru „Academia Cațavencu” și „Cațavencii”. După aproape opt de ani de muncă în publishing și încă zece în presa scrisă a decis că nu își dorește să mai fie angajată niciodată. A lucrat o perioadă ca jurnalist independent, iar în 2013 s-a înscris la Facultatea de Psihologie și mai apoi la un masterat cu aceeași specializare. Acum este psihoterapeut și mai scrie din când în când pe blocul personal...simonatache.ro

  • 51 min
  Mihai Dan Zarug - Designer vestimentar

  Mihai Dan Zarug - Designer vestimentar

  Mihai Dan Zarug este absolvent al „Ecole Superieure de Gestion Paris” si a trait toata viata printre confectii si materiale. Produce vestimentaţii sub brandul „Z A R U G”, iar presa l-a numit reprezentantul generatiei M, care interpretează ritmul și volumul de informație uriaș al lumii „@” în primul rând ca pe o resursă, nu ca pe o manieră de lifestyle și alege ritmul mai elitist și mai lent al măiestriei, al construcției orelor de excelență, concentrându-se pe detaliu și focalizare. În opinia crticilor de modă, Mihai Dan Zarug reprezintă categoria a celor „profesioniști, specialiști, ari ttizani, meșteșugari, antreprenori-profesioniști”, o categorie care coontrapune tendinței de „democratizare a luxului”

  • 58 min
  Liana Stanciu - Realizator radio și TV

  Liana Stanciu - Realizator radio și TV

  Liana Stanciu este cea mai cunoscută voce de radio din Romania. Putini sunt insa cei care stiu ca ea suferă de disfonie din naștere, ceea ce conferă vocii sale un timbru aparte, care a contribuit la celebritatea ei. A prezentat la posturile Radio Contact (12 ani), Radio Star, și a lucrat la televiziunile Antena 1 și B1 TV. În prezent realizează la Magic FM, alături de Raul Brebu, emisiunea matinală „Magic Start”, unul dintre cele mai audiate programe matinale de radio din România.
  Este căsătorită cu Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și împreună au o fiică, Teodora.

  • 46 min
  Lora - Cântăreață

  Lora - Cântăreață

  Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Formatia s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Pe 1 aprilie 2009 Lora se retrage din formație pentru a continua o carieră solo. Spre sfârșitul anului 2010, cântăreața începe o colaborare cu Adrian Sînă, liderul formației Akcent. Impreuna lanseaza piesa „My Passion”, ce s-a bucurat de succes nu doar în România, dar și în afara țării. La începutul anului 2012 lansează șlagărul „Un vis”, cântec care se bucura de cea mai importantă mediatizare dintre toate cântecele sale și de locul 1 la radiourile din România. În vara aceluiași an lansează „Sad Eyes”, care se bucura, de asemenea, de un succes mare pe internet, însă nu și la posturile de radio. În toamna lui 2012 lansează cântecul „Fără el” care ajunge la 8 milioane de vizualizări pe YouTube și atinge prima poziție în clasamentele radiourilor. Acum este în topuri cu piesa „Fii tu fata” și a lansat și propria linie de cosmetice Go Beautiful.

  • 30 min
  Adelina Pestrițu - Influencer

  Adelina Pestrițu - Influencer

  A fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, dar și-a ridicat premiul chiar din Los Angeles, la o gală absolut fabuloasă. Un premiu de altfel râvnit și de alți influenceri de la noi, precum Selly, Matei Dima sau Laura Giurcanu.
  Adelina Ioana Pestritu este urmărită pe contul de Instagram de 1,2 milioane de persoane, iar pe canalul de Youtube a strâns rapid 150.000 de abonaţi. Este atât de focusată și de consecventă pe ceea ce face în online, încât a clădit o afacere în sine, probabil curând un imperiu.

  • 35 min
  Elena Lasconi - Jurnalist / Realizator Pro TV

  Elena Lasconi - Jurnalist / Realizator Pro TV

  Lasă cariera de jurnalist pentru serviciul public și vrea să aducă în comunitate schimbarea pe care o caută.
  Elena Lasconi este definiția jurnalistului de carieră. La Pro TV a realizat reportaje și campanii sociale urmărite de miioane de oameni. A schimbat viața unor oameni, a prezentat știrile, dar a și făcut muncă de teren și a avut curajul să participe în emisiuni de tip reality show. #loovee

  • 1 hr 7 min

Top Podcasts In Fashion & Beauty

Listeners Also Subscribed To