30 episodes

De oplossingsgerichte podcast voor al je vragen over loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking.

Make me Fly‪!‬ Make me Fly

  • Education

De oplossingsgerichte podcast voor al je vragen over loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking.

  Boeiende Loopbaanverhalen - Valerie Stoens, Odette Noisette

  Boeiende Loopbaanverhalen - Valerie Stoens, Odette Noisette

  In de reeks Boeiende Loopbaanverhalen sprak ik met Valerie Stoens. Valerie gaf haar loopbaan een beetje bij toeval een andere wending. Intussen is Odette Noisette, het granola- en ontbijtbedrijf uit het Hageland, een gevestigde waarde met de allerlekkerste producten.    #coaching #loopbaancoaching #business #businessowner #makemefly #careers #loopbaan #careerchange #odettenoisette #leuven

  • 1 hr 3 min
  Het geheim van elk succes zit in de actie

  Het geheim van elk succes zit in de actie

  Hoe vind ik een job die beter bij me past? Hoe start ik een eigen zaak en vooral hoe zorg ik dat mijn zaak gezond wordt en blijft? Hoe kom ik te weten wat ik waard ben op de arbeidsmarkt? Hoe weet ik of die studierichting voor mij de juiste is? Door ACTIE te nemen. Als je niks doet, verandert er niks. In deze aflevering spreekt (ondernemers)coach Els Deboutte (Make me Fly!) over het wankelen tussen durven en twijfelen en het enige waar we écht controle over hebben: wat we zelf doen. 

  • 11 min
  FOERT!!! Ik ga nog liever aan de kassa zitten

  FOERT!!! Ik ga nog liever aan de kassa zitten

  Herken jij dat gevoel dat je nog liever ‘aan de kassa van de supermarkt zou gaan zitten of rekken zou vullen’ dan wat je nu doet? Aan de kassa zitten en rekken vullen zijn nobele jobs, maar vaak is dat niet wat we bedoelen. In deze podcast geeft loopbaancoach Els Deboutte (Make me Fly!) een overzicht van 5 domeinen waarin je zelf verbetering kan brengen om terug met volle werkgoesting aan de slag te gaan. 

  • 27 min
  Er weer met volle GOESTING tegenaan!

  Er weer met volle GOESTING tegenaan!

  "Heb ik hier nog wel zin in? Vind ik dit nog leuk?" Dat is  ‘met stip genoteerd op één’ de meest gestelde vraag door mensen die in loopbaancoaching komen. Hoe kan iets dat je altijd met heel veel plezier deed nu iets worden dat je met minder plezier of zelfs ‘dik tegen de goesting’ doet? En hoe kan je er weer met volle GOESTING tegenaan? 

  Loopbaancoach Els Deboutte (Make me Fly!) stak haar boek 'GOESTING! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven' in een volledig nieuw kleedje en ging daarmee zelf terug op zoek naar haar professionele 'sweet spot'. 

  • 14 min
  Platgepest

  Platgepest

  "Ben ik nu gek of zijn zij het?" Een klant die gepest werd op het werk stuurde me terug in de tijd naar een van de rottigste werksituaties in mijn carrière. Pesten op het werk blijft een taboe, vooral voor de slachtoffers. Je hoeft geen slachtoffer te blijven, geen enkele job is dat waard! Coach Els Deboutte (Make me Fly!) geeft simpele tips over hoe het veel leuker kan. 

  • 6 min
  Blind geleefd?

  Blind geleefd?

  Je kan wel eens wensen dat een goede fee de ideale job voor je tovert en je er meteen in zet ook, maar moet je 't willen? In deze aflevering vertelt loopbaancoach Els Deboutte (Make me Fly!) je hoe je vooral blind kan vertrouwen op jezelf als het om jouw werk en leven gaat. 

  • 7 min

Top Podcasts In Education

Mel Robbins
Dr. Jordan B. Peterson
Ashley Corbo
The Atlantic
Rich Roll
Jordan Harbinger