100 episodes

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

Mata Grisen Mata Grisen

  • Society & Culture

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

  Iznogoud

  Iznogoud

  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen! Ikväll sitter Kim tillsammans med den eminenta Felicia "Gravid" Jackson. Armann är fortfarande pappa-ledig. Men Kim passar främst på att uppdateras om Felicias graviditet. Utöver det nafsas det lite på Counter Strike, barnskador, faderskapstest och Felicia shamar Kim för hans val av husdjur.

  Vill ni kunna höra mer än bara hälften av alla avsnitt vi sänder, så in på www.patreon.com/matagrisen och få tillgång till Mata Grisen varje vecka, tillsammans med annat kul innehåll.

  • 1 hr 12 min
  Spoken Nerd

  Spoken Nerd

  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen, Armann är fortfarande pappa-ledig, så idag kliver Henrik "Henry Martinsson" Mattisson in för att fylla tomrummet. Kim och Henrik talar en hel del om nörd-trivia som de älskar, fan-made filmer och damlandslaget i fotboll. Man får även höra Mattisson ranta om sitt nya yrke han tycks tvingats in i. VARNING till nörd content-känsliga lyssnare!

  Vill man stödja podden och få tillgång till avsnitt tidigare, se exklusiva video-klipp eller lyssna på patron-avsnitten så går man in på www.patreon.com/matagrisen och skriver upp sig där!

  • 1 hr 16 min
  Babyboom!

  Babyboom!

  Hej och välkomna till Mata Grisen! Kvällens avsnitt består av Kim Malmqvist som sitter tillsammans med allas Felicia Jackson, då Armann är hemma med nyfödd! Ja! Armann och Tess har blivit föräldrar, grattis säger vi alla! MEN, det är inte därför vi är här. Ikväll snackas det lite om fotbolls-låtar, Israel-Palestina konfliktens koppling till Wonder Woman och Så Ska Det Låta-artister som är skitstövlar. Utöver det droppar Felicia bomben att hon är gravid och har djupa problem med sitt X.

  • 1 hr 3 min
  Gick Armann på särskola?

  Gick Armann på särskola?

  Välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen. I detta avsnittet gästas Kim och Armann av två tjajjor - den välbekanta gästgrismataren Tess och grismatardebutanten Lovisa Henriksson. Det blir bland annat vaccinsnack efter att Kim vaccinerat sig och försökt skämta, medan Armann och Tess vägrar bli magnetiska. Lovisa berättar om journalistlivet på den skånska nyhetstidningen som nischat in sig på Eslöv och andra centralskånska kommuner. Sen chockas Armann när han får veta att han eventuellt gått på en särskola. Allt detta plus en massa annat i avsnitt 119 av Mata Grisen - en podcast som finns. NÖFF!

  • 1 hr 4 min
  Konsten Att Gömma Glass

  Konsten Att Gömma Glass

  Hej och välkomna till ett nytt Mata Grisen! En podcast som finns! Kvällens avsnitt gästas av Felicia Jackson och höggravida Tess Björk. Vi snackar lite om Felicias nya naglar och hennes relation till sin pappa, och hur lik Kim kan vara honom. Hur handskas man med ungdomar? Kan vi starta en ny pod med spel-koncent? Och varför är träslöjds-lärare så obehagliga? Det och mycket mer om du lyssnar!

  Vill man ha tillgång till avsnitten tidigare och ta del av de patron-exklusiva avsnitten så får man gå in på www.patreon.com/matagrisen och bli en kulting! Merch kan dessutom hittas på shirtpod.com

  • 1 hr 1 min
  Snaskiga Pattar

  Snaskiga Pattar

  Hej och välkomna till Mata Grisen! Kvällens gäster är Felicia Jackson och Terese Björk! Vi snackar Eurovision, svenskar i internationella filmer och vilka nationaliteter som kan ge opassande komplimanger bra/dåligt. Vi går djupare och pratar om vad vi tror himmeln och efterlivet skulle kunna vara och huruvida vi tror en själ existerar.

  • 1 hr

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To