100 episodes

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast om verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

NHLprat NHLprat

  • Hockey

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast om verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

  28.11.19 - Bill er et r**shøl

  28.11.19 - Bill er et r**shøl

  En dramatisk uke med avsløringer om to prominente NHL-trenere gjør at Ulven og Bakke primært prater om Mike Babcock og Bill Peters i denne podkasten. Men vi runder av med å svare på deres spørsmål som vanlig.

  • 1 hr 10 min
  21.11.19 - Nå var det (Bab)nok

  21.11.19 - Nå var det (Bab)nok

  Babcock-æraen er over i Toronto, og det var strengt tatt på tide. Ulven og Bakke ser på hvorfor det var riktig å gjøre nå og hvem som har skyld for hva av spillere, trenerne og GM Kyle Dubas.Vi ser også på New Jersey Devils og hva de bør gjøre med Taylor Hall, Calgary Flames sin skuffende start og at Islanders fremdeles fortsetter å imponere i 2019/20.

  • 1 hr 34 min
  23.10.19 - Trøbbel i Toronto

  23.10.19 - Trøbbel i Toronto

  Både Ulven og Bakke har kommet over statistikk som gjør de nødvendig og snakke om Toronto Maple Leafs. Og laget som renner over av talent og ferdigheter, virker også å være ekstremt gode til å slurve det til for seg sjøl. 
  I tillegg svarer vi på deres spørsmål. Vi snakker om John Carlson, Chicago Blackhawks og David Pastrnak for å nevne noe.

  • 1 hr
  18.10.19 - Bob Bakke

  18.10.19 - Bob Bakke

  Etter to drøye uker med NHL-hockey, ser Ulven og Bakke nærmere på Oilers, Sabres, Wild og Devils, lag som ligger i hver sin ende av tabellen så langt. Vi tar også en kjapp prat om Valentin Zykov, som nylig ble suspendert 20 kamper for brudd på dopingreglene. Og Bakke får et nytt kallenavn.

  • 1 hr 31 min
  10.10.19 - Reisebrev og sesongstart

  10.10.19 - Reisebrev og sesongstart

  Ulven og Bakke er vel hjemme fra hockeyturen til Praha og er klare for å oppsummere den første uka av NHL-sesongen 2019/20. Overraskelser i begge ender av tabellen, spillere som har utmerket seg og hva de har merket seg ellers i de første kampene av grunnserien.
  Men først byr de på et reisebrev fra de to dagene i Praha. Og Bakke deler en historie om en grusom smell han gikk på under sin første tur til den tsjekkiske hovedstaden.

  • 1 hr 15 min
  25.09.19 - Lightning on Point

  25.09.19 - Lightning on Point

  En uke gjenstår før pucken droppes i NHL-sesongen 2019/20. Men det er fremdeles mer enn nok for Ulven og Bakke å snakke om av ting som skjer utenfor isen. Faulk-traden mellom Hurricanes og Blues, mange RFAer har skrevet under på nye avtaler og Dustin Byfuglien vurderer å legge opp.
   

  • 58 min

Customer Reviews

Roy Kvatningen ,

En nødvendighet for norske NHL-fans

To av Norges mest engasjerte NHL-fans snakker om aktuelle temaer. Stilen er løs og avslappet, samtidig som kunnskapsnivået er høyt. Man trenger ikke alltid å være enig i konklusjonene for å nyte dette programmet. Anbefales varmt!

Top Podcasts In Hockey

Listeners Also Subscribed To