369 episodes

I Nordmark Pod bjuder musikern och producenten Per Nordmark in gäster för att snacka om skapande, lycka, olycka, besvikelse, bekräftelse och såklart även musik.

Distribution: ALOADED

Nordmark Pod Per Nordmark, ALOADED

  • Music

I Nordmark Pod bjuder musikern och producenten Per Nordmark in gäster för att snacka om skapande, lycka, olycka, besvikelse, bekräftelse och såklart även musik.

Distribution: ALOADED

  Jag är grym - Howlin Pelle

  Jag är grym - Howlin Pelle

  The Death of Randy Fitzimmons, Hives i högkonjunktur, vi har övat! Man brukar bli sämre på hög energisk rock, discoföda, sallad och armhävningar, inte bara knarka och supa, ungdomliga pga rocken, jobbigt att bli dekig, the human decay, helt utfryst mellan turnéer, fria själar, blir sitt jobb, aspvänligt, When other bands stop that´s when we start, vi visste aldrig det skulle ta 11 år, psykiskt nerbrytande, han kände sig så cool att han var tvungen stanna o köpa cigg..  jag har inte sett nåt lik? Smida medans det är varmt, kul får man ha på fritiden, bryta arm who cares? Ohändig, jag kan inte det är men jag bryr mig inte, vem är jag när jag är hemma? Vi slår varandra, föll av scenen o höll på dö, skarpt läge och tjuren Ferdinandkänslan..

  • 52 min
  Släpp det och gör en god gryta istället! - Niklas Ekstedt

  Släpp det och gör en god gryta istället! - Niklas Ekstedt

  Hackad, Masterchef UK, Brittiska soldater, engelsk mat, vilken pub som helst, vara själv, gå ut med andra kockar är helt värdelöst, prestationsångest, mat behöver inte alltid vara gott, blasé, tradition, burktomater, Paul Simon, Charlie Trotter, ödmjukhet, ekologi och att vara realistisk..

  • 43 min
  En stad är ingenting förrän den är din - Melina Borglowe

  En stad är ingenting förrän den är din - Melina Borglowe

  Nostalgi, En stad, ett tomt skal, barndomen, uppväxten, ungdomen, tänka på döden, skapa liv, Deer Hunter, Mello, Cornelis, konsten väljer en, f**k to the sake, naturlyrik, sätta melodi, Tätt intill, en idé, jag kommer lära mig och minnen för livet..

  • 42 min
  Det går troll - Elliphant

  Det går troll - Elliphant

  Troll, jaha kostar det? Trodde jag kunde jobba själv, ADD som gått bananas, vad menar du? Jag är trött på att höra troll överallt, det är inte vackert men det är heligt, naturen, det jag inte kunnat hantera, det allmänna rummet, när jag stör, jag blir provocerad, våga känna saker, ruva, stå upp för dig själv, superpowers, ett tyst krig, jag kommer aldrig växa upp, den lilla Elli, varför är folk rädda för ensamhet när alla människor är ensamma, filosofiklubben och jag är eran polare..

  • 45 min
  När kompassen pekar runt runt - Familjen

  När kompassen pekar runt runt - Familjen

  Nerver av tvål, det 6e svåra, där förra slutade, leka fram grejer, texterna, din lille jävel, Malmö, separation, när man mår piss, förälskelse, känslorna drog o slet från alla håll, det måste vara bra, go to-synthen, mer av en stoner, Hässleholm, den där var sämst, Atari o Cubase, klassiker mitt i Skåne, Tilliander, vitt brus, lokaler bredvid, Oasis, scratch-dj, Peps Persson, Loftamannen, jag älskar blues och reggae, coolt utan mening,  ja jo det är bra men det svänger inte ett piss, man tröttnar, live är en självklarhet, klöka, släppfest, lura de jävlarna, så länge du inte gör musik för recensenter så är det lugnt, Det snurrar i min skalle, palmer och när Familjen tog sig till Australien..

  • 57 min
  Korv, tefat och ryssen e här! - Patrik Arve

  Korv, tefat och ryssen e här! - Patrik Arve

  Ryssen som gräver sig under, megasprängning, nya grejer hela tiden, korvens extraväxel, tefat, världens sämsta jämförelse, Papa Sound, 100 bollar i luften, Jamaica, regler inom musik, man får gnälla, dåligt minne, dags att vakna nu grabben! Det sitter ihop med den skiten, inte haft väckarklocka sen kvarn brann, råge, jag skiter i om jag blir alkis i parken, vill inte vara elak, muppgrejen med flygplanet, altruism, hög på att vara guru, balansgång, människoarten är speciell, jag har gett upp, det är kört, är religion är omodernt? Göra en rutten låt, flow, kan inte styra det, vatten o bröd, det här är det jag gör, ekonomisk brasa i röven, öppna datorn, jag är inte AC/DC men det är inte min grej, sorgen efter sin hund, att vara jordad i det man gör och att vara dödlig..

  • 58 min

Top Podcasts In Music

The Joe Budden Network
Friday Night Karaoke
Double Elvis Productions
Andrew Hickey
Interval Presents
Barstool Sports

You Might Also Like

Lejon Media
Acast
Emil Persson / Perfect Day Media
Simon Gärdenfors
Robin Berglund
Acast