103 episodes

Podcast by På Ball

På Ball På Ball

  • Sports

Podcast by På Ball

  #104 Vi er igang!

  #104 Vi er igang!

  I dagens episode ønsker vi velkommen til Jonathan Nielsen som er På Balls nyeste tilskudd. Sammen med Mats Westgård blir man kjent med Jonathan, Eliteserien Fantasy, På Balls planer og ikke minst en gjennomgang av lokalfotballens overganger.

  • 28 min
  #103 Pål W. Jørgensen og Steffen Stenersen

  #103 Pål W. Jørgensen og Steffen Stenersen

  I ukens episode har vi besøk av Fædrelandsvennens superduo, nemlig Pål W. Jørgensen og Steffen Stenersen. Vi går i gjennom Starts kommende kvalik, da Steffen hadde en innbruddstyv på soverommet i Marbella, Pål sin Hisøy-karriere og mye mer. I ukas der men ikke der snakker vi også blant annet om Lars-Jørgen Salvesen sin fantastiske høstsesong og Tapio har fått ny klubb.

  • 57 min
  #102 Jesper Mathisen og Rune Hægeland

  #102 Jesper Mathisen og Rune Hægeland

  I ukens episode har vi besøk av gladlaksene Jesper Mathisen og materialforvalter i Start Rune Hægeland. Det snakkes om Malta, Donn, Første date, kvaliken som venter Start og mye mer.

  • 1 hr 14 min
  #101 Opprykkspod med Tor Andre Dalen og Tobias Haslemo

  #101 Opprykkspod med Tor Andre Dalen og Tobias Haslemo

  I ukens episode har vi besøk av Tor Andre fra Trauma og Tobias fra Froland som begge rykket opp til 4. div i år. Gutta forteller blant annet om det å reise jorden rundt, lokaloppgjørene de gleder seg mest til og mye mer.

  • 40 min
  #100 Jubileum og livepodkast del 2

  #100 Jubileum og livepodkast del 2

  I siste del av livepodkasten skal vi hylle lokalfotballen. Vi får høre fra nesten samtlige klubber i 4 div. og agderklubbene i 3. div. Vi kårer blant annet årets spiller, snakker om veien videre og så får På Ball en veldig hyggelig nyhet av Express.

  • 1 hr 15 min
  #100 Jubileum og livepodkast del 1

  #100 Jubileum og livepodkast del 1

  Vi feiret episode 100 med en utsolgt livepodkast på Håndverkeren i Kristiansand. I del 1 får vi besøk av Torje og Eirik Wichne som forteller blant annet om hvordan det var å vokse opp som firlinger og veien til FK Jerv og IK Start. Vi fikk også besøk av Erik "Myggen" Mykland som forteller om da faren måtte garantere for en del av overgangssummen, når har gikk fra Bryne til IK Start. Marius Johnsen slår seg også ned med Myggen og snakker om overgangen til FC Köln. Sammen deler de også sine meninger om spillerutvikling og hva som skal til for å bli god. Dette og mye mye mer i del 1. Del 2 kommer 29. oktober.

  • 1 hr 5 min

Top Podcasts In Sports

Listeners Also Subscribed To