2,000 episodes

Høydepunkter fra P4s Radiofrokost.

P4s Radiofrokost P4 Radio Hele Norge AS

  • Comedy
  • 5.0 • 1 Rating

Høydepunkter fra P4s Radiofrokost.

  Chili con Biden

  Chili con Biden

  Det er nytelsesfredag, og Christer disker opp Joe Bidens favoritt-rett nemlig; Chili con carne! Ettersom Biden insettes som president 20. Januar. Vi snakker med en lytter fra Fredrikstad som sitter i isolasjon på et hotell i Baku, Aserbajdsjan. Vi får en liten oppsummering fra kommentator i VG, Astrid Meland om Bertheussen-saken. Ivanka Trump og Jared Kushner tillater ikke de i Secret Service å gå på toalettet hjemme i huset deres.. Hva de må gjøre da, hører du i dagens podcast!

  • 41 min
  Trøstespikking, slitetur og stressvasking

  Trøstespikking, slitetur og stressvasking

  Dagens frokostgjest er selveste Anne Lindmo, og hun lærer oss nye begreper som trøstespikking, slitetur og stressvasking. Vår huslege Arne Røde er med å snakker om vaksinasjon og sprøyteskrekk! Tidligere håndballspiller Ole Erevik er med på lufta fra Egypt, der er det litt kaotisk og en del smittevernsbrudd. Han er på plass som Viasat-ekspert under håndball VM for menn. Marte forteller om sin nyttårsforsett-gruppe og hvordan det går.. I tillegg blir det diskutert: Er GIF-er kult eller ikke?

  • 49 min
  Håndballskole for super-dummies

  Håndballskole for super-dummies

  Dagens frokostgjester er Daniel Høglund og Kristian Kjelling, som er Viaplay og TV3s kommentatorer under håndball-VM for menn som starter i Egypt i dag. Det blir parterapi, guttastemning og håndballskole for super-dummies med Kjelling. I 2020 var det rekordsalg av bøker, derfor har vi tatt en prat med Lars Mytting, forfatter av "Søsterklokkene" og "Hekneveven". Bjørn forteller om en tysk mann har glemt passordet på bitcoin-kontoen sin, der er det 220 millioner dollar. Han har 2 forsøk igjen, da har han prøvd 10 ganger og er siste sjans. I tillegg blir det snakk om dramatikk på Farmen Kjendis mellom Jon Arne Riise og Espen Thoresen.

  • 50 min
  Datingside, slem tispe

  Datingside, slem tispe

  Bjørn forteller om slibrige meldinger i innboksen på Facebook. Marte fraråder hjemmetrening og Øystein forklarer hva slags sjef som er best å ha. I tillegg er kunstner Öde Nerdrum gjest. Han forteller om en annerledes barndom, dannelsesreiser og opphavet til uttalelsen "ferier er for underklassen", og selvfølgelig om deltakelsen i Farmen-kjendis.

  • 51 min
  Tidenes bomkjøp

  Tidenes bomkjøp

  I dagens sending har det store temaet vært bomkjøp! Marte forteller om sitt gigantiske bomkjøp til over 900 000kr.. Vi har også flere lyttere som forteller om deres største bomkjøp. I tillegg har vi snakket med Ingrid Gjessing Linhave om januarsalg og en litt spesiell pengebruk.. Marte og Jan har vært ute i helga, og det er stappfult i skiløypene. Øystein forteller om "Stjerne-ansatte", og hvor mange man burde ha på arbeidsplassen. Også blir det en liten Mario Kart diskusjon..

  • 44 min
  De litt mindre viktige prisene

  De litt mindre viktige prisene

  Det er duket for idrettsgalla på lørdag, hvor det kun skal deles ut fem priser. Derfor har radio frokosten fått æren av å dele ut de litt mindre viktige prisene.. Det er nytelsesfredag! Og Christer disker opp asiatisk inspirert fiskegryte. Og siden Bjørn har bursdag på lørdag har Øystein, Marte og Christer planlagt flere overraskelser for Bjørn! Det blir bursdags-drink, gave og en uventet telefon!

  • 47 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Comedy

Listeners Also Subscribed To

More by P4 Radio Hele Norge AS