15 episodes

Palmujen Varjoissa on Espanjassa tapahtuneisiin rikoksiin keskittyvä true crime podcast.

Palmujen Varjoiss‪a‬ Palmujen Varjoissa

  • True Crime

Palmujen Varjoissa on Espanjassa tapahtuneisiin rikoksiin keskittyvä true crime podcast.

  Gabriel Cruz

  Gabriel Cruz

  8-vuotias Gabriel Cruz, katosi jäljettömiin maaliskuussa 2019, Almeríassa, kaakkois-Espanjassa. Kaksitoista päivää myöhemmin, hänet löydettiin kuolleena, ja hänen surmaajansa oli ollut lähempänä, mitä kukaan osasi odottaa. 

  Jakso käsittelee pienen lapsen henkirikosta, eikä ehkä sovi herkimmille kuulijoille. 

  palmujenvarjoissa@gmail.com
  @palmujenvarjoissapod

  • 43 min
  Gloria Martínezin katoaminen

  Gloria Martínezin katoaminen

  Vuonna 1992, 17-vuotias Gloria Martínez katosi keskellä yötä laitoksesta, jossa hän oli hoidossa, eikä häntä ole nähty sen koommin. Karkasiko Gloria, vai tapahtuiko hänelle jotain jo laitoksen sisällä? 

  • 51 min
  Machalan Monsteri

  Machalan Monsteri

  Palmujen Varjoissa-podcastin kolmannessatoista jaksossa käsitellään kaksikymmentäyksivuotiaan Isabel Bascuñanan murhatutkintaa. Kuka tappoi nuoren opiskeljan, keskellä viikkoa, Lleidan keskustassa? 

  • 44 min
  Espanjan pahin sarjamurhaaja

  Espanjan pahin sarjamurhaaja

  Palmujen Varjoissa-podcastin kahdennessatoista jaksossa, käsitellään "el Arropieron", eli Manuel Delgado Villegasin tekemiä murhia. Hän on Espanjan rikoshistorian pahin sarjamurhaaja, jonka kahdeksan vuoden aikaiset teot paljastuivat vasta, kun hän surmasi oman tyttöystävänsä. 

  • 40 min
  Operaatio Baby

  Operaatio Baby

  Jaksossa käsitellään 5-vuotiaan Melodie Nakachianin kidnappausta, jonka käänteitä koko Espanjan Aurinkorannikko seurasi 80-luvun puolivälissä, sillä Melodien äiti oli kuuluisa pop-oopperalaulaja, nimeltään Kimera, ja isä libanonilainen multimiljonääri nimeltään Raymond Nakachian. Jakso ei sisällä lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa.

  • 48 min
  Melkein täydellinen rikos

  Melkein täydellinen rikos

  Vuonna 2008, Barcelonassa sijaitsevasta asunnosta löydettiin tuntemattoman naisen ruumis, jonka kuolemaan johtaneet tapahtumat ovat kuin suoraan elokuvista. Paljon mediahuomiota saanut tapaus, sai lehdistöltä nimen "täydellinen rikos" -  vaikka se itse asiassa, oli melko kaukana siitä. 

  • 47 min

Top Podcasts In True Crime