4 episodes

I'll talk about style and suits

The MODcast Robert Esterajher

  • Arts

I'll talk about style and suits

  MOD X CASTBERG 🔪

  MOD X CASTBERG 🔪

  Collab 3.0

  Vores tredje samarbejde er extra skarpt, sættet i dette collab er udviklet i samarbejde med Masterchef; Thomas Castberg. Manden der holder af at svinge kniven, et godt jakkesæt og et par spidse cowboystøvler. 

  Thomas er næsten skizofren i sin stil, på den originale måde. 

  Han har gennem de sidste 8 sæsoner stået i MOD fra top til tå. Hans  jakkesættet er blevet udsat for lidt af hvert gennem tiden. Derfor udviklede vi dette unikke suit, hvor garnet blev spundet ekstra tight, for at give det en pletafvisende overflad som tåler fedt samt vindråber. Kvaliteten er udviklet i Biella i norditalien, på det historiske spinderi Vitale Barberis Canonico, i en super 120'S. Alle jakker er udstyret med en lille metalkniv i reverset og en særlig inderlomme til foldekniven. Hvis du som Thomas er bevæbnet :-)

  Udenfor skærmen er han friluftmand, helt ind til knoglerne. Det ses tydeligt på hans valg af fodtøj og mængeden af klättermusen på kroppen. Det kan han også bære med stil.

  Han har altid været glad for at bære uniform, ligesiden han for første gang havde kokkeuniformen på. Idag er det suit og outdoor uniformen der pryder kroppen.

  God lytter

  • 39 min
  MOD X BROTHERS MARFIL 👔

  MOD X BROTHERS MARFIL 👔

  Collab 2.0

  Vi kan stolhed præsentere jer for vores andet Collab, denne gang med Danmarks nok bedste klædte brødre; Andre & David også kendt som Brothers Marfil.

  Brøderne vil tage jer igennem deres tilgang til jakkesættet og deres forhold til stilen. De har et kæmpe bagkatalog af viden og indsigt i suit industrien og deler ud af den i dette afsnit.

  Hvordan blev deres egen stil skabt, hvilket signal sender de med deres stil og hvad er god stil for disse velklædte herre?

  Jakkesættet vi har skabt med brøderne, bygger på et fundament af den klassiske Italienske stil. Så jakken er en smule længere end vores standard jakker og den er unconstructed, for at give den et soft touch. Buksen et naturligvis højtaljede, har en enkelt læg og knapper til seler. Sættet er udført en blød flannel i super 120'S af den Italianske mølle Vitale Barberis Canonico. 

  God lytter.

  • 31 min
  MOD X HOLM🕴🏼🚲

  MOD X HOLM🕴🏼🚲

  Collab 1.0

  Lyt med når den Danske sports Dandy Brian Holm fortæller om hans tilgang og oplevelser med jakkesættet. Hvilke årti er han forelsket i? Hvornår trækker han i jakkesættet. Hvordan skal et jakkesættet sidde?

  Vi har i sammenarbejde med Mr. Holm udviklet et utrolig skarpt og klædeligt sæt, i en metervare fra den Italienske mølle Vitale Barberis Canonico. Jakken er en dobbeltradet sag og bukserne er højtaljede og med lige ben. Looket er ren Paul Weller i de sene 70'er.

  God lytter

  • 32 min
  THE MODcast

  THE MODcast

  Velkommen til THE MODcast, Danmarks mest velklædte Podcast.

  Vi vil tage dig igennem et stilfuldt univers, sammen med nogle af DK's bedst klædte personligheder. 

  Omdrejningspunktet vil altid være den gode stil og med hovedfokus på jakkesættet.

  Det vil holder få fandens meget af og ikke kan leve uden.

  God lytter

  • 1 min

Top Podcasts In Arts

NPR
The Moth
Roman Mars
Avery Trufelman
Rusty Quill
WaitWhat