29 episodes

The Voice Cast. Stemacteur en voice-over Albert-Jan Sluis spreekt met collega's uit het vak.

The Voice Cast Albert-Jan Sluis

  • Arts

The Voice Cast. Stemacteur en voice-over Albert-Jan Sluis spreekt met collega's uit het vak.

  The Voice Cast 29 - Serge De Marre

  The Voice Cast 29 - Serge De Marre

  Voice-over en stemacteur Albert-Jan Sluis spreekt in The Voice Cast met collega's uit het vak. Serge De Marre is een Vlaamse voice-over die in Vlaanderen te horen is als stem van o.a. Domino's Pizza, Axe en het Rode Kruis. Vanuit zijn spreekcel in Boedapest bedient hij tegenwoordig ook internationale klanten met zijn Engelse 'Mid Atlantic accent'. Waarin verschillen de Vlaamse en Nederlandse stemmenwereld? Hoe verschillen die dan weer van de wereldwijde markt? En hoe is het om uitsluitend vanuit eigen studio te werken?

  • 52 min
  The Voice Cast 28 - Kyra Macco

  The Voice Cast 28 - Kyra Macco

  Voice-over en stemacteur Albert-Jan Sluis spreekt in The Voice Cast met collega's uit het vak. Kyra Macco zette eind jaren '90 een heel nieuwe toon in de stemmenwereld als stem van de mobiele provider Ben. Bijna 25 jaar later is ze nog steeds de stem van Ben, maar kennen we haar inmiddels ook van o.a. MTV, NRC, Wehkamp en SLAM!. Hoe ontstond het unieke geluid van Ben? Kan ze de veranderingen in de stemmenwereld goed bijbenen? En wat kunnen andere stemmen van Kyra leren?

  • 51 min
  The Voice Cast 27 - Jakob Krabbé

  The Voice Cast 27 - Jakob Krabbé

  Voice-over en stemacteur Albert-Jan Sluis spreekt in The Voice Cast met collega's uit het vak. Jakob Krabbé wilde graag in de mediawereld werken, maar dan wel buiten de voetsporen van zijn bekende vader en broers. Het werd een carrière als stem en na zo'n 12 jaar kunnen we stellen dat dit bepaald geen slechte keuze was! Jakob is bekend als stem van onder andere Pringles, Nintendo, 7UP en, sinds kort, HG. Hoe heeft hij zijn plek in de stemmenwereld veroverd? Is zijn bekende achternaam een voordeel of een nadeel? En hoe kijkt hij naar zijn eigen toekomst en die van het stemmenwerk?

  • 1 hr 7 min
  The Voice Cast 26 - Carolina Mout

  The Voice Cast 26 - Carolina Mout

  Voice-over en stemacteur Albert-Jan Sluis spreekt in The Voice Cast met collega's uit het vak. Carolina Mout is al ruim 35 jaar een vertrouwde stem van commercials, tekenfilms, IVR, luisterboeken en nog veel meer. Ze leent haar stem aan bekende merken als Vodafone, Miele en Maxfactor. Wat zijn Carolina's hoogtepunten van de afgelopen 35 jaar? Met welke collega's heeft ze veel contact? En wat kunnen andere stemmen van haar leren?

  • 1 hr 18 min
  The Voice Cast 25 - Sean Gray

  The Voice Cast 25 - Sean Gray

  Voice-over en stemacteur Albert-Jan Sluis spreekt in The Voice Cast met collega's uit het vak. Sean Gray is één van meest internationale stemmen, omdat hij al op vroege leeftijd in aanraking kwam met Engels, Nederlands en Italiaans en met zijn mobiele studio de wereld rondtrekt. Hoe kwam Sean in de stemmenwereld terecht? Hoe komt hij aan opdrachten? En wat zijn de voor- en nadelen van het leven als rondtrekkende voice-over?

  • 41 min
  The Voice Cast 24 - Mark Labrand

  The Voice Cast 24 - Mark Labrand

  Voice-over en stemacteur Albert-Jan Sluis spreekt in The Voice Cast met collega's uit het vak. Mark Labrand is dj bij Radio 538 en vaste voice-over van o.a. Temptation Island, Sky Radio en Roompot. Waarom ruilde hij ooit zijn tennisracket in voor een microfoon? Welke stemmen morgen Mark tot hun grootste fans rekenen? En hoe heeft hij zijn stemproblemen overwonnen?

  • 53 min

Top Podcasts In Arts

The Pink House with Sam Smith
Lemonada Media
Fresh Air
NPR
The Moth
The Moth
99% Invisible
Roman Mars
Snap Judgment Presents: Spooked
Snap Judgment
The Magnus Archives
Rusty Quill