29 episodes

Een podcast waarin twee vrienden praten over hun favoriete muziek.

When The Music's Over Steven Hebb & Dave Lens

  • Music Commentary

Een podcast waarin twee vrienden praten over hun favoriete muziek.

  Patroness EP Release, live in Wilrijk

  Patroness EP Release, live in Wilrijk

  Opgenomen op zaterdag 29 februari in JC Vizit te Wilrijk tijdens de release party van Patroness hun debuut EP: Pyre. Steven en ik praatten met leden van Patroness, Meander, Onrust, Winterblind, Traveller, en headliner King Hiss over wat hen bij hun respectievelijke genres heeft gebracht.
  PSA: Deze aflevering is opgenomen een tweetal weken voor COVID-19 ons binnenshuis zou houden. Steven als verpleegkundige zijnde, en ikzelf met twee kindjes, zagen onze vrije tijd in rook opgaan en dit tijdelijk ten koste van o.a. de podcast. Er zullen afleveringen blijven komen, maar we ontzien ons van een vast release schema. Onwards!

  • 1 hr 5 min
  Radiohead

  Radiohead

  Het zegt veel dat we het zelfs niet hebben gehad over de ontstaansgeschiedenis van de groep in deze aflevering, maar nagenoeg enkel over hun muziek. Radiohead!

  • 1 hr 36 min
  Gorki (met Erik Van Biesen)

  Gorki (met Erik Van Biesen)

  Een van de meest unieke tekstschrijvers en stemmen in Vlaanderen was Luc De Vos, en zijn band was Gorki.
  Niemand minder dan Gorki-bassist Erik Van Biesen gidst ons door het oeuvre van één van de donkerste en mooiste groepen in België.

  • 1 hr 20 min
  The Smiths

  The Smiths

  Op Allerheiligen konden we ons geen betere groep indenken dan dit vrolijke viertal uit het zonnige (?) Manchester van begin jaren '80. The Smiths!

  • 1 hr 35 min
  CPeX

  CPeX

  Led Zeppelin, Queen en Metallica zijn allemaal goed en wel, maar zelden krijgen we als muziekfans in WTMO een kans om écht talent te bespreken. The Clement Peerens Explosition, olraait!

  • 1 hr 22 min
  Public Image Ltd.

  Public Image Ltd.

  Na Sex Pistols gaan we over in het logische vervolg. Zeggen dat het daarom de eerste post-punk band is, is eigenlijk niet juist want we hebben het dit keer over een bedrijf, geen muziekgroep: Public Image Ltd.!

  • 1 hr 3 min

Top Podcasts In Music Commentary