31 episodes

In de podcast 'Cut The Crap' zit topsporter Pieter Loridon in de zetel met interessante mensen. De talks worden omschreven als gesprekken zonder plan maar met een reden.

Cut The Crap Pieter Loridon

  • Business
  • 4.5 • 29 Ratings

In de podcast 'Cut The Crap' zit topsporter Pieter Loridon in de zetel met interessante mensen. De talks worden omschreven als gesprekken zonder plan maar met een reden.

  CUT THE CRAP EPISODE #31 - MICRODOSING & PSYCHEDELIC - SIEBE VAN UFFELEN

  CUT THE CRAP EPISODE #31 - MICRODOSING & PSYCHEDELIC - SIEBE VAN UFFELEN

  Vandaag gaan we het hebben over een onderwerp dat zowel glad ijs is als niet. We gaan het hebben over de natuur, maar dan de natuur waar veel grote bedrijven geen geld aan verdienen. Toch zijn er op Netflix al series zoals "HOW TO CHANGE YOUR MIND" die de wereld en sommige medici wakker schudden. Naast mij zit een plantmedicine facilitator die al verschillende jaren werkt met ondernemers, bedrijfsleiders, professionele pokerspelers en beurshandelaren, met behulp van therapie en coaching. De belangrijkste onderwerpen waarvoor mensen naar hem toe komen, zijn mentale gezondheid en innerlijke balans, of beter gezegd innerlijke vrede. Ik had Siebe al eens op mijn platform www.your-wayoflife.eu gehad. Hij sprak zo mooi en het gesprek bleef maar doorgaan. Dit is iets wat we meer durven bespreken. Het raakt me persoonlijk sinds ik mijn vader aan dementie heb verloren. Ik heb het gevoel dat ik meer had kunnen doen in zijn laatste maanden. Maar eerst wil ik Siebe welkom heten. Siebe, welkom man! Ik ben blij dat je er bent. Welkom, Siebe.

  • 1 hr 5 min
  CUT THE CRAP EPISODE #30 - VOETBALLEN MET VISIE - DAAM FOULON

  CUT THE CRAP EPISODE #30 - VOETBALLEN MET VISIE - DAAM FOULON

  Het is een jongensdroom om een professionele sporter te worden, om voor publiek te spelen, te juichen en voor sommigen zelfs naar het buitenland te gaan. De ene speelt bij een topclub, terwijl anderen verder bouwen aan hun carrière. Maar velen, zoals ik, zijn zelfs nooit naar het buitenland gegaan, ondanks jaarlijkse aanbiedingen. Naast mij zit een beest op het veld, zoals ik hem heb leren kennen via Instagram. Zijn wilskracht raakt je op alle vlakken. En ik weet dat hij buiten het veld (en zijn club) nog meer doet om de beste versie van zichzelf te worden. Op het veld toont hij grinta en heeft hij ook nog eens een knap gezicht. Ik vind hem echt een speciale kerel met focus. Toen ik hem vroeg om hier te zitten, kwam hij direct met een antwoord. Oké Pieter, maar ik wil ook de mindere kant van het buitenland bespreken. Naast mij zit Daam Foulon, nu bij KV Mechelen en daarvoor bij Buenavento in Italië. Welkom Daam!

  • 1 hr 1 min
  CUT THE CRAP EPISODE #29 - KOKEN MET VISIE - CHLOÉ KOOKT

  CUT THE CRAP EPISODE #29 - KOKEN MET VISIE - CHLOÉ KOOKT

  Een aflevering met een persoon die velen van ons kan inspireren. De dame die naast mij zit, valt op verschillende vlakken op. Ze is bezig met haar master geneeskunde aan de KU Leuven, heeft een populaire pagina genaamd Chloekookt en heeft een unieke stijl die ze in alles wat ze doet naar voren brengt. Iedereen aan wie ik vertelde dat ze vandaag zou komen, vindt haar geweldig. Je hoort het goed, ze is divers en boeiend. Ik wil snel beginnen, want ik heb ook nog veel vragen... Welkom, Chloe Lauwers.

  • 1 hr 3 min
  CUT THE CRAP EPISODE #28 - VERSLAAFD - RONNY VAN DE VELDE

  CUT THE CRAP EPISODE #28 - VERSLAAFD - RONNY VAN DE VELDE

  EEN GEDURFDE UITZENDING … WANT DEZE PERSOON WAS OOIT OP VELE PLEKKEN EEN ENORME GRAAG GEZIENE GAST WAAR DE DEUREN AUTOMATISCH VOOR HEM OPEN GINGEN.  MAAR EIGENLIJK LIEP IE ZELF NON STOP VERLOREN. EN DIT TERWIJL NIEMAND HET ZAG. VANDAAG IS IE EEN KEIZER … GELUKKIG … PUUR … GEGROND EN VOORAL … SOBER. 
  HET ZELFS ZEGGEN IS MOEILIJK WANT IK ZAG HET VROEGER OOK NIET DAT IE VERSLAAFD WAS . TOT IE EEN PAAR MAAND VERDWEEN EN ‘ANDERS’ TERUG KWAM.  HET IS EEN OMGEKEERD VERHAAL WAAR JE DE MAATSCHAPPIJ IN VRAAG GAAT STELLEN. WANT HOE ANDERS KAN HET DAT EEN GANSE MAATSCHAPPIJ NOOIT VRAAGT OF ALLES GOED MET JE GAAT ALS JE 60 KILO TE ZWAAR BIJNA DOOD NAAST DE BIERVATEN LIGT NA EEN ZOVEELSTE FEEST. MAAR DAT EEN MAATSCHAPPIJ WEL VRAAGT OF JE GEZOND BENT EN ALLES OK MET JE IS ALS JE SOBER BENT EN BLIJFT, ELKE OCHTEN OM 5U MET DE HOIND GAAT WANDELEN EN DE DODENTOCHT ALS 50STE OVER DE MEET KOMT.  NU ZIJN VELE MENSEN WEL BEZORGD? NJ VRAGEN ZE WEL OF ALLES OK IS? Enjoy! 

  • 57 min
  CUT THE CRAP EPISODE #27 - ALS ITALIAAN IN BELGIË - MASSIMO PIRRONE

  CUT THE CRAP EPISODE #27 - ALS ITALIAAN IN BELGIË - MASSIMO PIRRONE

  WELKOM BIJ CUT THE CRAP IN DEZE AFLEVERING ZIT EEN MAN DIE JULLIE VAST AL EENS HEBBEN ZIEN PASSEREN ONLINE. IK VIND DAT IEDER VAN JULLIE EENS MEE MOGEN HOREN EN LEREN. WANT VOOR WE HET GAAN HEBBEN OVER  DAT HIJ DE GANSE WERELD KLEED. EN DAT HEEL DE WERELD ZN PIRRONE-WAY NABOOTST. EERST GA IK 50 JAAR TERUG IN DE TIJD NAAR HET BELGISCHE LIMBURG "ITALIANEN & HONDEN BUITEN". ENJOY! 

  • 58 min
  CUT THE CRAP EPISODE #26 - ENERGIE IN BEWEGING - TIMMY ENTERTRAINER

  CUT THE CRAP EPISODE #26 - ENERGIE IN BEWEGING - TIMMY ENTERTRAINER

  WIE IS TIMMY? 
  Gouden parel … op alle vlakken … als mens … als coach … als vader … als partner … 
  Timmy legt uit waarom zo weinig mensen vol houden. Enjoy! 

  • 1 hr 8 min

Customer Reviews

4.5 out of 5
29 Ratings

29 Ratings

wini floreal ,

Found my road to succes

Ik wil jullie bedanken voor jullie podcasts!
Al jaren loop ik tegen mijn plafond aan, letterlijk. Mijn vaste toertje van 5 km....
Excuses zat om niet langer te lopen...
‘Ik moet thuis zijn voor de kinderen’
‘Ik heb geen tijd’
‘Beter 5km dan niets’
...
Maar ik droom er nog steeds van om ooit een marathon te lopen!

Sinds 2 weken loop ik met jullie podcast een vol uur. 2 toeren in plaats van 1. Zonder te twijfelen om op te geven.
Wat een voldoening! Eindelijk heb ik het gevoel dat ik mijn grenzen verleg.
Dankzij jullie!

Top Podcasts In Business

De Tijd
DOAC
Pushkin Industries
Pim Verlaan / Milou Brand
Roularta Media Group, Trends, Keytrade
De Nieuwe Zaak

You Might Also Like

Hana en Amber
Alex Agnew & Andries Beckers
Nieuwsblad
Nieuwsblad
De Standaard
De Tijd