92 episodes

Kadang-kadang it’s hard to know nak mintak nasihat dari siapa. Good thing podcast ni ada! Join Amelia Henderson bersama kawannya dalam Studio Sembang di mana mereka akan sembang dan memberi nasihat pasal isu-isu yang korang DM kat mereka secara anonymous di IG @studiosembang. #JomSembang about it! Episod baru setiap Khamis! Sponsored by OPPO MALAYSIA

Studio Sembang ATHQ Media

    • Society & Culture
    • 4.7 • 171 Ratings

Kadang-kadang it’s hard to know nak mintak nasihat dari siapa. Good thing podcast ni ada! Join Amelia Henderson bersama kawannya dalam Studio Sembang di mana mereka akan sembang dan memberi nasihat pasal isu-isu yang korang DM kat mereka secara anonymous di IG @studiosembang. #JomSembang about it! Episod baru setiap Khamis! Sponsored by OPPO MALAYSIA

    Episode 92 - Bareng Lagi ft Cokelat

    Episode 92 - Bareng Lagi ft Cokelat

    Hello geng, for this week the iconic band from Indonesia, Cokelat telah selamat mendarat di studio sembang! Korang tahu kan diorang ada plan nak buat comeback concert kat Malaysia after 15 tahun, macam mana persiapan mereka ek? #jomsembang

    • 2 hrs 22 min
    Episode 91 - Puteri Diaries ft Puteri Balqis

    Episode 91 - Puteri Diaries ft Puteri Balqis

    The long awaited game is over, Puteri Balqis is joining us for this week's episode! Seorang pelakon cilik yang telah berjaya memikat hati ramai orang sejak kecil lagi, adakah itu masih satu cabaran hingga ke hari ini? #jomsembangCreditsThis episode is sponsored by : @ZUSCoffee

    • 1 hr 28 min
    Episode 90 - Contemporary Couture ft. Dato’ Sri Bernard Chandran

    Episode 90 - Contemporary Couture ft. Dato’ Sri Bernard Chandran

    We're back with a brand new episode featuring Dato’ Sri Bernard Chandran, an icon in the fashion industry yang juga terkenal dipersada dunia. Dari mana minat dan idea fashion contemporary melayu ni wujud dalam dirinya? #jomsembang

    • 2 hrs 2 min
    Episode 89 - Aku, Hati dan Perasaan ft. Haqiem Rusli

    Episode 89 - Aku, Hati dan Perasaan ft. Haqiem Rusli

    Idola Kecil? The Beesings? Hari ni kita bersama Haqiem Rusli untuk berkongsi pengalamannya dari kecil lagi. Agak-agak apa rahsia dia eh sampai berjaya ke AJL? #studiosembang CreditsThis episode is sponsored by : @ZUSCoffee

    • 1 hr 49 min
    Episode 88 - Satu Dalam Sejuta ft. Tomok

    Episode 88 - Satu Dalam Sejuta ft. Tomok

    Siapa ingat lagi zaman kegemilangan boyband kat Malaysia ni, mesti pernah dengar nama Tomok kan? Macam mana seorang penyanyi boleh menghayati lagu² broken sedangkan dia masih dibangku sekolah lagi? #jomsembang CreditsThis episode is sponsored by : @SpritzerGroup

    • 1 hr 28 min
    Episode 87 - Go Hard Or Gostan ft. Hunny Madu

    Episode 87 - Go Hard Or Gostan ft. Hunny Madu

    Minggu ni kita ada multi-talented individu iaitu Hunny Madu, yang mula mengenali Industri seni kita sudah hampir 20tahun! Apa je yang boleh buat dalam entertainment ni? #jomsembang CreditsThis episode is sponsored by : @ZUSCoffee

    • 1 hr 26 min

Customer Reviews

4.7 out of 5
171 Ratings

171 Ratings

Eza Warda ,

Love it 🩷

Some of the topic reflects my real life and give me spirit to keep moving forward❤️

Paramore8392@ ,

salam

sonaonefeatmalique

Zzainnss ,

Podcast

Santai ✌🏻

Top Podcasts In Society & Culture

思維槓桿
麥可米克
唐陽雞酒屋
唐綺陽
好味小姐開束縛我還你原形
好味小姐
不把天聊si
我要WhatYouNeed
跳脫Do式圈
The DoDo Men - 嘟嘟人
搞钱女孩|女性成长访谈播客
搞钱女孩小辉

You Might Also Like

OKLETSGO
Dzar, Dyn & Razie
MALAM SERAM
KC Champion
TTYL: Talk To You Later
Nell Hanan, Sarancak, Zul.Zamir, Haze
PodcasThinker
Thinker Studios
Mufti Menk
Muslim Central
Cerita Sejarah Islam
Cerita Sejarah Islam Podcast