Выпусков: 408

I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen på börs och marknad. 

Analyspodden Dagens industri

  • Новости

I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen på börs och marknad. 

  “Köpvärd medicin”

  “Köpvärd medicin”

  Di:s Agnetha Jönsson och Mikael Olsson pratar om börsen som denna vecka andas lite optimism efter hopp om avtagande amerikanska räntehöjningar trots dystra tongångar från inköpscheferna. De ger också tips på två köpvärda lite udda hälsovårdsbolag.

  • 29 мин.
  "Fortsatt börsoptimism"

  "Fortsatt börsoptimism"

  Ulf Petersson och Agnetha Jönsson pratar om bolagen som blev börsvinnare efter protokollet från den amerikanska centralbanken och Riksbankens räntehöjning. Veckans avsnitt handlar även hur fredagens nedskrivningsbesked i Intrum kan tolkas. Som veckans aktiecase lyfter Ulf Petersson fram energibolaget Orrön som har blivit lite för dyr efter höstens börsrally. Agnetha Jönsson tycker att den finska försäkringskoncernen Sampo, som parallellnoterades i Stockholm i veckan, platsar i en långsiktig defensiv aktieportfölj.

  • 36 мин.
  "Köp mindre bolag"

  "Köp mindre bolag"

  Di:s Agnetha Jönsson och Torbjörn Isacson pratar om turbulensen i fastighetsbolagen, krisemissionen i norska Flyr och om den kan ha bäring på SAS. Agnetha Jönsson tror att mindre bolag kan vara intressanta efter den senaste månadens börsuppgång. Experterna ger också tips på några aktier att hålla särskild koll på. 

  • 30 мин.
  "Börsuppgången i bästa laget"

  "Börsuppgången i bästa laget"

  Di:s Ulf Petersson och Torbjörn Isacson pratar om de nya turer i fastighetsbolaget Castellum där den nya storägaren Roger Akelius pratade ned aktien genom att säga att fastighetsbolaget behöver slopa utdelningen. Dessutom analyseras oktober månads inflationssiffra i USA som skapade en riktig börshausse – som kanske var överdriven. Ulf Petersson ser köpläge i ett klädbolag och har hittat en bra defensiv placering för den som tycker att höstrallyt på börsen blivit i bästa laget.

  • 21 мин.
  ”Powell pratade ned börskurserna”

  ”Powell pratade ned börskurserna”

  Fed-chefen Jerome Powell vill inte se börsen stiga – det stod klart i samband med veckans räntebesked från USA:s centralbank. Det konstaterar Ulf Petersson och Mikael Olsson i veckans avsnitt av Analyspodden.

  • 25 мин.
  "Rapportdramatiken fortsätter"

  "Rapportdramatiken fortsätter"

  Di:s Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om veckans viktigaste rapporter, Amazons dystra utsikter, centralbankernas räntehöjningar och vad Danske Banks nyhet i veckan om amerikanska böter har för bäring på Swedbank. Dessutom ger de tips på fyra köpvärda aktier. 

  • 28 мин.

Топ подкастов в категории «Новости»

Feed Master
Сигнал / Signal
Медуза / Meduza
Живой Гвоздь
BBC Radio
Клим Жуков

Вам может также понравиться

Placerapodden
Johan Isaksson & John Skogman
Affärsvärlden
Dagens industri
Dagens industri
Aktiespararen

Еще от: Dagens industri