108 episodes

Det her er en podcast om at være digital nomade. Den handler om at være freelancer, og kunne tage sit arbejde med rundt i verden og få ideer til hvordan du skaber dit eget job. Der vil også være filosofiske betragtninger om, hvordan vi lever vores liv. Hvordan får man modet til at kaste sig ud i noget nyt. Der vil også være interviews med andre digitale nomader. Det her er en podcast, der skal rykke dig videre i dit liv og inspirerer dig til at gøre noget nyt.

Den Digitale Nomade Mille Sjøgren - den digitale nomade

  • Business
  • 5.0 • 1 Rating

Det her er en podcast om at være digital nomade. Den handler om at være freelancer, og kunne tage sit arbejde med rundt i verden og få ideer til hvordan du skaber dit eget job. Der vil også være filosofiske betragtninger om, hvordan vi lever vores liv. Hvordan får man modet til at kaste sig ud i noget nyt. Der vil også være interviews med andre digitale nomader. Det her er en podcast, der skal rykke dig videre i dit liv og inspirerer dig til at gøre noget nyt.

  En Freelancers bekendelser #9 Hvordan tager jeg min forretning alvorligt ?

  En Freelancers bekendelser #9 Hvordan tager jeg min forretning alvorligt ?

  Hvordan tager jeg min forretning alvorligt?

  Ny podcast er ude, om livet som Freelancer.  I 9 episode af en Freelancers bekendelser handler det om, hvordan tager jeg min freelancebiks alvorligt og ser mig selv som en forretning og et brand og ikke blot en daglejer?  Det er i dag, dagens tema som jeg sammen med Kristian Sjøgren diskuterer. Yes han er blevet inviteret med igen.  Som altid, er meningerne skarpe, vi er sjældent enige og vi diskuterer både hvordan man etablerer relationer til sine kunder, hvordan man bruger sin tid, om netværk er en god eller en dårlig idé også får du et lille ' hvad er det sket i vores forretning i ugen' indblik.  Kristian skal lige lære at være med i min podcast, for der er jo visse regler - men altså, du får tonsvis af erfaring, meninger og gode ideer til, hvordan livet kan leves som freelancer.  Du er velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål om freelancelivet.  Du skal ikke gå glip af denne her podcast, hvis du selv drømmer om at blive freelancejournalist.  Tak fordi du er her.  Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.  Mille  Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?  Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282.   Det vil betyde rigtig meget.  Tak.      

  • 59 min
  En Freelancers bekendelser #8 Hvad er det maksimale en freelancer kan tjene?

  En Freelancers bekendelser #8 Hvad er det maksimale en freelancer kan tjene?

  Hvad er det maksimale en freelancer kan tjene?

  Ny podcast er ude, om livet som Freelancer.  I 8 episode af en Freelancers bekendelser interviewer jeg videnskabsjournalist Kristian Sjøgren, om hvor meget man egentlig kan tjene som freelance journalist.  Kristian er også min mand, og vi taler i denne episode om, hvordan han driver freelancevirksomhed.  Han har travlt - men han arbejder mindre end de fleste. Til gengæld tjener han rigtig mange penge.  Er der et loft på hvor meget man kan tjene som freelancejournalist, og har han nået det nu?  Kristian er direkte og kommer med mange gode tips til at drive forretning.  Du skal ikke gå glip af denne her podcast, hvis du selv drømmer om at blive freelancejournalist.  Tak fordi du er her.  Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.  Mille  Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?  Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282.   Det vil betyde rigtig meget.  Tak.      

  • 57 min
  En Freelancers bekendelser #6 Shit har jeg ADHD?

  En Freelancers bekendelser #6 Shit har jeg ADHD?

  En Freelancers bekendelser #6 Shit har jeg ADHD?

  Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler podcasten om struktur og ADHD.  Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 6 ude og det handler om struktur og min nye opdagelse, nemlig at jeg tror, at jeg har ADHD.  Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig. De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.  Sjette podcast handler om ADHD og struktur. Jeg har altid jokede med, at jeg nok har ADHD, fordi jeg har ekstrem meget energi, og fordi jeg generelt synes folk arbejder utrolig langsomt. (Og af alle mulige andre årsager, som du kan høre i podcasten). Men jeg er jo en pige. Og ingen piger i 80erne havde ADHD:) Selvom jeg ikke kunne sidde på en stol, og kun gik på hænder i timerne.  Nu er der sket det, at jeg faktisk har taget en DIVA test, som er den test Psykiateren bruger for at finde ud af, om der er belæg for yderligere undersøgelse. Og jeg fik svaret i min mail. Det kan du høre om i podcasten. Lad os bare løfte sløret for, at det var som om testen kendte mig. Det er sgu lidt voldsomt at være 47 år, og så opdage det. PÅ den anden side, fortælle jeg også, hvad jeg har gjort, for at kunne klare mig så godt som jeg har. Jeg har nemlig haft en struktur-krykke. Lækkert ord ikke?

  Sluk min hjerne - bare et øjeblik.

  Jeg er topforvirret. Undrende. Ked af det. Ustruktureret. Ivrig. Hyper og har fået 17 nye ideer siden jeg opdagede det i fredags. ( Åhhhh mand, sluk min hjerne) Selvfølgelig kan jeg ikke selvdiagnostisere mig, men jeg har lavet denne her podcast i total ømhed og sårbarhed og fordi jeg ved, at mange døjer med struktur i deres freelanceforretning.  Der er så meget, der pludselig giver mening. Både i den måde jeg arbejder på og den måde jeg har indrettet mit liv på. Jeg bruger nemlig min allerstørste styrke i mit arbejdsliv.  Min utømmelige energi, ideudvikling, eksekvering ( Af alt det sjove) og at tale. Væk mig kl 2 i nat, og jeg kan tale om hvilke som helst emne. Bed mig om at læse en længere rapport, og det bliver et nej tak.  Tak fordi du er her.  Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.  Mille  Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?  Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282.   Det vil betyde rigtig meget.  Tak.   

  • 37 min
  En Freelancers bekendelser #5 Den moralske forretning

  En Freelancers bekendelser #5 Den moralske forretning

  En Freelancers bekendelser #5

  Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler podcasten mest om moral.  Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 4 ude og det handler om hvordan du takler ikke at få svar på dine henvendelser.  Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.     Femte podcast handler både om moral, i forhold til hvad du siger ja til af jobs.  Den handler om, at sætte sin løn ned, også handler den om, hvorfor så mange mennekser ikke tror nok på sig selv. (og lidt om at holde ferie)  Vi har sat vores løn ned og i dagens podcast fortæller jeg dig hvorfor. Du får også et indblik i, hvilke job jeg har lagt stemme til og hvorfor nogle af mine venner blev kamp forarget over det. Jeg ser mig selv som skuespiller, der lægger stemme til et brand. Ikke som et brand jeg nødvendigvis, skal stå inde for. Eller sådan plejede jeg at tænke. Lyt med, når jeg sætter tanker og ord på den moralske udfordring i mit job som freelancer.  Også har jeg fået svar fra Gyldendal.....omg Her er noget vi alle kan lære om at svare og dele sit netværk.  Også skal vi lige runde mine erfaringer med freelancere, der ikke tror på sig selv og hvorfor det er så svært...Det har jeg nemlig et bud på, hvorfor det er tilfældet. Måske er du enig med mig i mine betragtninger om, hvad det er der er på spil.  Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.  Tak     Mille  Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?  Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282.   Det vil betyde rigtig meget.  Tak.   

  • 36 min
  En Freelancers bekendelser #4 Intet svar

  En Freelancers bekendelser #4 Intet svar

  En Freelancers bekendelser #4 Intet svar

  Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler det om ikke at få svar fra sin pitch og henvendelser.  Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 4 ude og det handler om hvordan du takler ikke at få svar på dine henvendelser.  Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.     Fjerde podcast handler om intet svar.  Du kender det helt sikkert. Både som selvstændig, som arbejdsgiver eller som ansat. Folk der ikke svarer på sms er, mails og andre beskeder. Du kender sikkert også, at du ikke selv får svaret tilbage, fordi du havde travlt eller fordi du simpelthen glemte det.  Men hvad gør man som freelancer, når en af nødvendighederne er at samarbejde med andre mennekser, at pitche ideer ind og få kunder og de ikke svarer.  Det taler jeg om i podcasten i dag, og hvad jeg mener du kan og bør gøre.  Jeg kommer også rundt om hvorfor jeg tror, det er et stort problem for mange i dag, at nå og svare og som altid får du en kort opdatering af, hvad jeg har beskæftiget mig med som freelancer i denne her uge.     Lyt med her og bliv klogere på, hvordan du takler at folk ikke svarer dig tilbage på dine henvendelser.  Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.  Tak     Mille   

  • 26 min
  Den digitale nomade har fået en lillesøster ‘En freelancers bekendelser’

  Den digitale nomade har fået en lillesøster ‘En freelancers bekendelser’

  Kære alle jer der har lyttede i mange år.

  Jeg er nu ude med en ny podcast 'En Freelancers bekendelser.

  Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet.  Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.  Og så vil jeg selvfølgelig ønske dig et fantastisk NYTÅR.

  Nye år er fede. For det betyder nye ideer, nye energier og nye projekter.  Sør for at dit liv er magisk, ligemeget hvor du er.  Kærligst Mille

  • 4 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Business

Wondery | Bloomberg
Ramsey Network
NPR
Money News Network
Dan Fleyshman
Andy Frisella #100to0

You Might Also Like

Morten Münster
DR
Birgitte Sølvstein
DR
DR
Ludvig Larsen