157 episodes

Om de vanskelige, fantastiske, irriterende, nydelige og utfordrende sidene ved å ha barn. Med Thea Klingenberg og eksperter.

Foreldrerådet Rubicon

    • Kids & Family
    • 5.0, 6 Ratings

Om de vanskelige, fantastiske, irriterende, nydelige og utfordrende sidene ved å ha barn. Med Thea Klingenberg og eksperter.

Customer Reviews

5.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

SanneEn ,

Lavterskel og jovialt

Av og til må jeg minne meg selv på at jeg ikke kjenner Thea, men hun stiller alle de viktige spørsmålene samtidig som hun formidler genuin godhet. Kjennes ut som en god venninne man har kjent lenge!

Fine og relevante gjester og temaer samtidig som temaene gjøres forståelige og ikke i en nedlatende tone.

caromalla ,

Du er min trille venninne

Først og fremst er du min trille venninne selv om du ikke er klar over det selv. Ingenting er som en trilletur med deg på ørene og en sovende tass i vognen, de turene ser jeg frem til i en hektisk småbarns tilværelse. Jeg ler mest og gråter en gang i blant. Så mange spennende temaer og veldig lærerikt selv for en opplest firebarnsmamma. Anbefaler til alle mødre, fedre, kommende foreldre og ikke minst besteforeldre. Tusen tusen takk!

Toel123 ,

Thea er topp!

For en flott podcast! Dere tar opp mange nyttige og spennende temaer. Har ikke barn selv, men har mange venner med barn og syns det er kjekt å kunne være med i samtalen når de prater om ungene sine.

Top Podcasts In Kids & Family

Listeners Also Subscribed To